reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja mam weekend już od czerwca eehehehehe A już leże Mamusiu i się nie ruszam :rofl2: A Ty kiedy z pracy uciekasz i rozpoczynasz weekend? :-)
I tak trzymaj:-) dopiero od 16 zaczynam się weekendować:-) Już bliżej niż dalej:-) Ale za to przyszły tydzień fajnie planuje pon, wt do pracy i wolne do niedzieli bo mam dwie wizyty to się popodniecam i będę przeżywać to wszystko w domu:-D;-)

reklama
I tak trzymaj:-) dopiero od 16 zaczynam się weekendować:-) Już bliżej niż dalej:-) Ale za to przyszły tydzień fajnie planuje pon, wt do pracy i wolne do niedzieli bo mam dwie wizyty to się popodniecam i będę przeżywać to wszystko w domu:-D;-)

To między czasie proszę leżeć brzuszkiem do góry ! :-)

:-) oj ile razy to było wałkowane, od bardzo Cię proszę nie wtrącaj się, kur.. nie odzywaj się. Wszystkie metody sa skuteczne na góra 3 tygodnie. Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni. I mam już plan, moje dziecko w zyciu nei zamieszka ze mną po swoim ślubie;-);-)

wiesz... ja wiem ze takie rady to ty dawno wcielilas w czyn. chodzi o ppowazna rozmowe bez klotni. W emocjach jest zupelnie inaczej, zarowno z tym co sie mowi jak i z tym jak cos sie odbiera. Ale coz, skoro juz to robilas, to zostaje ci rzeczywiscie tylko odlaczenie sie na amen od tego problemu.

Dziewczyny...wy mowicie, ile byscie daly za ogrodek, za dodatkowy pokoj itd... a mi wystarczy zeby zamieszkac z moim kochanym i bede szczesliwa... naprawde macie szczescie ze mozecie byc ze swoimi ile chcecie albo ile sie da.Zazdroszcze wam, ogrodki i wille mi nie potrzebne...

A gdzie się te tłumy podziały te nasze Kochane Gadułki?:confused: Taka tu cisza i wyludnienie że aż się martwię o Was;-) bo to nie podobne do Was:-)

Ja nie chce byc zlosliwa ale moze dobrze ze te Gaduły narazie znikna bo ja nie wyrabia z czytaniem :szok::-p

Dziewczyny! powiedzcie mi, czy Was tez tak czesto boli glowa? Poradzcie jakies domowe sposoby bo ja chyba zaraz oszaleje... :-:)baffled: Tym bardziej ze ja cierpie na migreny a w ciazy nie moge brac moich lekow i dupa blada :sorry2::-(

A co do obiadku to ja zaraz ide ugotowac sobie ryz, bo dzisiaj kurczak po chinsku z ryzem, mniami :-p

Ja nie chce byc zlosliwa ale moze dobrze ze te Gaduły narazie znikna bo ja nie wyrabia z czytaniem :szok::-p

Dziewczyny! powiedzcie mi, czy Was tez tak czesto boli glowa? Poradzcie jakies domowe sposoby bo ja chyba zaraz oszaleje... :-:)baffled: Tym bardziej ze ja cierpie na migreny a w ciazy nie moge brac moich lekow i dupa blada :sorry2::-(

A co do obiadku to ja zaraz ide ugotowac sobie ryz, bo dzisiaj kurczak po chinsku z ryzem, mniami :-p
chyba masz rację:-D co do migreny jakieś ciepłe okłady na pewno pomogą;-)

Kochane spałam, zwolniłam się z pracy pojechałam do domu tak mnie brzuch bolał tak u góry flaki jakby mi ktoś sciskał, zjadłam śniadanie i się zaczeło, może mi coś zaszkodziło, takie miałam skórcze tak mnie żołądek bolał że aż mnie kregosłup bolał, w domu wziełam nospe i wypiłam miętówkę i mi przeszło....masakra, miała jakaś już tak, bałam się że to jelitówka chyba bym se w łeb strzeliła.......teraz zajadam zupkę warzywną zobaczymy co bedzie dalej.....

Kochane spałam, zwolniłam się z pracy pojechałam do domu tak mnie brzuch bolał tak u góry flaki jakby mi ktoś sciskał, zjadłam śniadanie i się zaczeło, może mi coś zaszkodziło, takie miałam skórcze tak mnie żołądek bolał że aż mnie kregosłup bolał, w domu wziełam nospe i wypiłam miętówkę i mi przeszło....masakra, miała jakaś już tak, bałam się że to jelitówka chyba bym se w łeb strzeliła.......teraz zajadam zupkę warzywną zobaczymy co bedzie dalej.....
O kurcze to nie zaciekawie oby teraz było lepiej:tak: Trzymaj się i nie daj się!;-)

reklama
dobra Kobitki ja już się zmywam do domku obiadek zrobić i odpoczywać:-) Oczy mi wysiądą od tego komputera ale jutro jak się wyśpię to będę z Wami siedzieć od rana a tak to będę się weekendować:-D:-D Milego popołudnia i wieczorku:tak::-)

Do góry