reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Najęli a dzis masz Usg czy tylko z badankami idziesz?
Dziś mam ful wypas badania, usg i te inne heheNajęli a dzis masz Usg czy tylko z badankami idziesz?
... uwaga... idę z mężem! Jeszcze sie nie wycofał!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jakąś nagrode mu kup jakiegoś lizaczka czy batonika po wizycie jak dzielnie wytrwa;-)Dziś mam ful wypas badania, usg i te inne hehe
... uwaga... idę z mężem! Jeszcze sie nie wycofał!
Nie wiem, dlaczego mężczyźni tak się wstydzą ginekologa! Jakieś dziwne ambicje? Nie kumam hehe,Jakąś nagrode mu kup jakiegoś lizaczka czy batonika po wizycie jak dzielnie wytrwa;-)
No ale lizaka kupimy, a jak nie bedzie jojcoł, to nawet samochodzik hehe.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
O własnie takiego super resoraka czerwonego z kiosku! Ostatnio stałam przy kiosku i chłopczyk i mówi do mamy:Nie wiem, dlaczego mężczyźni tak się wstydzą ginekologa! Jakieś dziwne ambicje? Nie kumam hehe,
No ale lizaka kupimy, a jak nie bedzie jojcoł, to nawet samochodzik hehe.
Mamooo ja chce tylko ten czerwony mały samochodzik co tu jest oo tu a nie ten duzy co tam stoi
A faceci są dziwni któż ich zrozumie... Ja bym się cieszyła i była pierwsza w kolejce żeby swoje dziecko zobaczyć:-)
Fotki będą od razu! Przecież muszę się synkiem chwalić, a co! Będzie piękny i mądry po mamusi.... Szkoda tylko, że mały zabiera wszystko, a mamusia zostanie tylko z "i"Najeli czekam na aktualne fotki Adasia
reklama