reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Co tu taka cisza?
Teraz idę się spotkać z psiapsiółką na tii , później jedziemy po tapczanik do pokoju Adasia bo nam dzwonili, że już jest, a potem wizyta!
Będę jak wrócę, na pewno wieczorkiem! Mam nadzieję, że wieści od lekarza będą dobre i będę mogła się pochwalić!

Buziakiii !

reklama
Narobili bałaganu i sobie poszli. wrócą za jakies 30 minut, bo pianka musi wyschnąć i będę dalej piankować tyle ze teraz pod parapetami.
Kurcze głodna jestem jak wilk, chyba zaraz zjem jedyną gruszkę jaka została

Najeli 3mamy kciuki z wizytę i zeby nie zdezerterował Twój mąz. miłej wizyty :)napisz po i oczywiscie czekamy na zdjęcia

Ostatnia edycja:
Najeli wyloozuj :-) Wieści na bank będą dobre a my z niecierpliwością czekamy na relacje :-D

Anisen a może nie tylko gruszkę ? Smacznego :-D

No dobra dziewczynki.
Jadę do mojego burdelu...:wściekła/y: Nie podsunęłyście mi żadnego obiadowego pomysłu więc sama muszę coś wykombinować.

Buziaki

No dobra dziewczynki.
Jadę do mojego burdelu...:wściekła/y: Nie podsunęłyście mi żadnego obiadowego pomysłu więc sama muszę coś wykombinować.

Buziaki
Ja się nie udzielam bo staram się nie myśleć o jedzeniu bo do 16 jestem w pracy to tylko sobie smaków narobie:-p i co mi z tego przyjdzie? Zonk:-) Bo obiad zrobię jak dotrę do domku:sorry2:

Czyż to nie piękna, świetlana przyszłość? Dwie cudowne rodziny... dwoje lutowych dzieci.... poranna tii na tarasie, rosa na trawie....

ahhh pięknie.... trzeba tylko jeszcze mężów przekonać...ale myślę, że jak typowe facety zawsze wspólny temat znajdą....

Co tu taka cisza?
Teraz idę się spotkać z psiapsiółką na tii , później jedziemy po tapczanik do pokoju Adasia bo nam dzwonili, że już jest, a potem wizyta!
Będę jak wrócę, na pewno wieczorkiem! Mam nadzieję, że wieści od lekarza będą dobre i będę mogła się pochwalić!

Buziakiii !

na pewno będzie dobrze, ale i tak czekamy na chwalenie się :)))
a Ty nie za dużo tej tii pijesz???
ja zmykam na manicure, mam nadzieję, że przy okazji nie zahaczę o centrum hadnlowe:-D
miłego popołudnia, buźka!

Jejku znów musiałam wszystko nadrabiać :-p Zostawić Was same na chwilkę to skaranie boskie :-)
Najeli trzymam kciuki za wizytkę :-)

Przerąbane jak się tak wszyscy w rodzinie wtrącają i wiedzą lepiej.. ja też czasami słyszę JA NIE CHCĘ SIĘ WTRĄCAĆ, ALE MOŻE BY.. i bla bla bla ale przecież "to nie jest wtrącanie" :-p

Ale mi się nic nie chce....

Jejku znów musiałam wszystko nadrabiać :-p Zostawić Was same na chwilkę to skaranie boskie :-)
Najeli trzymam kciuki za wizytkę :-)

Przerąbane jak się tak wszyscy w rodzinie wtrącają i wiedzą lepiej.. ja też czasami słyszę JA NIE CHCĘ SIĘ WTRĄCAĆ, ALE MOŻE BY.. i bla bla bla ale przecież "to nie jest wtrącanie" :-p

Ale mi się nic nie chce....
Taa stara wymówka że niby się nie wtrącają ale jednak się wtrącają;-) Kochana mamy Łikend to najlepszy czas na nic nie chcenie i nic nie robienie:-D Leż do góry brzuszkiem i leniu****;-):-)

reklama
Taa stara wymówka że niby się nie wtrącają ale jednak się wtrącają;-) Kochana mamy Łikend to najlepszy czas na nic nie chcenie i nic nie robienie:-D Leż do góry brzuszkiem i leniu****;-):-)

Ja mam weekend już od czerwca eehehehehe A już leże Mamusiu i się nie ruszam :rofl2: A Ty kiedy z pracy uciekasz i rozpoczynasz weekend? :-)

Do góry