reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Masakra :szok: Przeciez Wy od wczoraj zapisalyscie 30 stron :szok::szok: nie nadazam za Wami odkad pracuje :-( A troche mi brakuje obecnosci na forum. Czasamiz agladam do Was, poczytam ale jest tego tylko ze jak koncze to nie mam juz sil na odpisywanie. Tym razem poprostu przeskoczylam te posty bo czytalabym je na tym watku z 2 dni chyba :baffled::-D

Pozdrawiam i mam nadzieje ze dzisiaj i przez weekend troche do Was zajrze.

Nie nadrabiaj, bo my tu od 3 dni głupawkę ćwiczymy hehe, tematy gówniane więc nie warte świeczki hehe. Wracaj do nas, szybko się wkręcisz bez czytania! A uwierz mi, że wiele nie straciłaś !

reklama
No, a jak przyjedzie w odwiedziny, to powiesz, że:
1. Wszystkie pieluchy masz w praniu, dlatego dziś wyjątkowo pampers
2. Monitor oddechu pożyczony od koleżanki, która już ma duże dzieci
3. A jak popatrzy na sterylizator to jej wmówisz, że to nowoczesny parowar, aby dziecku warzywa przyrządzać.

Ino nie zapomnij garnka sobie postawić i wrzucić tam profilaktycznie 2 butelki, że niby czekają na wygotowanie. Hehe, niezły plan!

jaka kombinatorka...ale ten twój chłop ma przekichane co chcesz to mu wciśniesz....

Najeli jesteś boska :-)
schowamy też jeden komputer, bo przecież jeden to stanowczo za wiele a jak sie dowie ze mamy 2 to osiwieje doszczętnie ;-)
mamy kilka rzeczy po 2 sztuki bo przez 5 lat mieszkaliśmy każde osobno i już bez rodziny. Zatem mamy 2 lodówki, 2 sofy, 2 ekspresy do kawy, z takim małym to nawet 3, 2 odkurzacze i 2 żelazka. Mojej mamie dałam deskę do prasowania wiec została jedna i nie zabierałam z poprzedniego mieszkania mojego kosza na bieliznę z łazienki(czego teraz żaluje). a ile mamy kubków, kazdy z innej bajki to az strach pomyślec. Za to tylko jeden serwis kawowy elegancki, porcelana.
Teściowej dalibyśmy jedną lodówke jak sie przeprowadzi do nowego mieszkania, byle jakos ja dowieźć te 80km.
Nie znam jeszcze teściowej, najważniejsze ze Jarek stoi za mną murem, to damy sobie radę :-)

jo tam nie pocieszaj jej ze wiele nie straciła...przegapiła fekalia, pierdy, Andżelę i inne
Spoko, wprawi się dziewczyna w nasze klimaty... do lutego mase czasu hehe,

A ja nie chce się chwalić, ale mój brzusio woła "Amu amu"! Tak głośno...
A chłopcy z firmy zamawiali fast fudy, więc i ja wzięłam sobie hot doga :-):-) Aż mi ślinka cieknie na samą myśl !!

hej dziewczynki,
widzę, że dzisiaj temat mieszkań na tapecie.. to ja o sobie - wynajmujemy 32metrowe mieszkanko, łącznie z opłatami (woda, prąd, tv, net) i czynszem płacimy 1200 zł, więc jak na Poznan bardzo mało (znajomy znajomego nam wynajmuje :)), zwłaszcza patrząc na dzielnicę (niedaleko jeziorka)...

ale teraz zrobiła nam się pleśń w łazience i nie wiem czy mamy odmalować za wlasną kasę, czy właściciela... a jak zostawimy (bo tego jeszcze tak dużo nie ma, ale od miesiąca widzę że się zwiększa ilość czarnych kropek) to czy to jest jakieś niebezpieczne czy coś dla mnie lub maluszka??no bo to grzyb w sumie...

chcemy kupić własne m, przymierzamy się nawet do tego z kaską, ale w Poznaniu to jakaś masakra!!ceny niebotyczne, malo mieszkań na rynku... więc i wymagania nam drastycznie spadają...już nie musi być wielkie, może być nawet 2pokojowe (ale żeby jednak te 40m miało..), nie musi być nowy blok (ale nie za stary, nie wieżowiec), ale musi być odpowiednia dzielnica ech...i weź tu coś znajdz i wybierz :-D ale i tak kupujemy z założeniem, ze to na ok 3 lata, potem ja chce zacząć pracę (kokosy, sukces, kariera, te sprawy:-p) no i będziemy się do większego przenosić...takie są plany ale co z nich wyjdzie to się zobaczy...

Ja mieszkam w blokowisku blisko centrum Warszawy i niestety nasza "przyszłość" nie wygląda różowo. Tzn plan na domek jest ale pewnie dopiero na emeryturze się przeniesiemy... :-(
póki co w kwietniu tego roku sprawiliśmy sobie ogródek działkowy i mamy odskocznię - niewielka ale jest :-D

reklama
Ja mieszkam w blokowisku blisko centrum Warszawy i niestety nasza "przyszłość" nie wygląda różowo. Tzn plan na domek jest ale pewnie dopiero na emeryturze się przeniesiemy... :-(
póki co w kwietniu tego roku sprawiliśmy sobie ogródek działkowy i mamy odskocznię - niewielka ale jest :-D

ojjjj kochana ja bym dużo dała za ogródek działkowy!!ja jestem z Mazur, więc nie dość, że wiejska to i leśna dziewczyna, w sensie że naturalna no:-D na razie korzystamy okazyjnie z działki teściów lub przyjaciółki, ale co swoje to swoje :)

Do góry