reklama
Tygrynka co do coli, to nie lubiałam jej nigdy, a teraz? Kurcze, tak bym chciała pić... Ostatnio nalałam sobie dosłownie 1/3 szklanki, i wypiłam delektując się bąbelkami i jej smakiem, nie minęło 20 minut leżałam pozwijana, bo tak mnie brzuch bolał.
Tydzień później, zobaczyłam u przyjaciółki cole, nalała mi troszkę do literatki i co? To samo! Nie wiem co jest, ale nie moge pic coli i koniec. Więc proszę mi tutaj nie rozmawiać!
no ja za toba nie nadążam!! za dużo gadam - źle, o coli - źle.... podaj mi tematy na które się mogę wypowiadać albo zakrywaj moje posty
nic mi się nie chce...
....dobra idę pod prysznic...umyje nogi zmienie skarpyty i wrócę...a potem golenie Andzeli ha ha ha
koniecznie, ale to koniecznie daj znać jak było
ja mam..ekhm..Cytrynkę..Tomek kiedyś to wymyślił, uwielbiamy momenty jak ktoś proponuje nam cytrynkę do herbatki
.....no dawaj focha dawaj....no i nóżką se tupnij......no ja za toba nie nadążam!! za dużo gadam - źle, o coli - źle.... podaj mi tematy na które się mogę wypowiadać albo zakrywaj moje posty
nic mi się nie chce...
.....no dawaj focha dawaj....no i nóżką se tupnij......
hehe nie podjudzaj bo jeszcze na znak prostestu powalę główką w podłogę
koniecznie, ale to koniecznie daj znać jak było
ja mam..ekhm..Cytrynkę..Tomek kiedyś to wymyślił, uwielbiamy momenty jak ktoś proponuje nam cytrynkę do herbatki
u nas jest Andżela i Dżordzyk....do Dżordza mu daleko : P
_Pysia_
Fanka BB :)
.....no dawaj focha dawaj....no i nóżką se tupnij......
ej no to mój tekst. Zawsze tak do Jacka mówię jak się na mnie obraża
A w ogóle to babcia wróciła, a już miałam nadzieję ,ze ją wilcy w w lesie zjedli.
u nas jest Andżela i Dżordzyk....do Dżordza mu daleko : P
hehehehhe
tak z amerykandzanska w ogole
a co Twój na to??
no ja za toba nie nadążam!! za dużo gadam - źle, o coli - źle.... podaj mi tematy na które się mogę wypowiadać albo zakrywaj moje posty
nic mi się nie chce...
Nie no, dobra.... mówcie, se mówcie..... już nie bede sie odzywać!
To teraz sama będę śmierdzieć? Nie rób mi tego!....dobra idę pod prysznic...umyje nogi zmienie skarpyty i wrócę...a potem golenie Andzeli ha ha ha
Babcince staruszeczce tak źle życzysz?A w ogóle to babcia wróciła, a już miałam nadzieję ,ze ją wilcy w w lesie zjedli.
P.S. Na wilki nie ma co liczyć, uwierz mi, znam sie na tym! Zaufaj trupiej czaszce :-)
reklama