reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Tygrynka co do coli, to nie lubiałam jej nigdy, a teraz? Kurcze, tak bym chciała pić... Ostatnio nalałam sobie dosłownie 1/3 szklanki, i wypiłam delektując się bąbelkami i jej smakiem, nie minęło 20 minut leżałam pozwijana, bo tak mnie brzuch bolał.
Tydzień później, zobaczyłam u przyjaciółki cole, nalała mi troszkę do literatki i co? To samo! Nie wiem co jest, ale nie moge pic coli i koniec. Więc proszę mi tutaj nie rozmawiać!:-D:-D

no ja za toba nie nadążam!! za dużo gadam - źle, o coli - źle.... podaj mi tematy na które się mogę wypowiadać albo zakrywaj moje posty:-p
nic mi się nie chce...

no ja za toba nie nadążam!! za dużo gadam - źle, o coli - źle.... podaj mi tematy na które się mogę wypowiadać albo zakrywaj moje posty:-p
nic mi się nie chce...

Nie no, dobra.... mówcie, se mówcie..... już nie bede sie odzywać! :-D:-D

....dobra idę pod prysznic...umyje nogi zmienie skarpyty i wrócę...a potem golenie Andzeli ha ha ha
To teraz sama będę śmierdzieć? Nie rób mi tego!

A w ogóle to babcia wróciła, a już miałam nadzieję ,ze ją wilcy w w lesie zjedli.
Babcince staruszeczce tak źle życzysz?
P.S. Na wilki nie ma co liczyć, uwierz mi, znam sie na tym! Zaufaj trupiej czaszce :-)

reklama
Do góry