reklama
Witam niedzielnie ja bym z mila checia jeszcze pospala ale moja coreczka jest innego zdania wiec nici z tego a jak zasnie popoludniu to moze tez pospie , narazie bez mdlosci pije kawke zborzowa i probuje sie obudzic, a przepraszam za te wpisy smieszne ale to mija coreczka dorwala sie do kom nawet niiewiedzialam kiedy.
L
Losek
Gość
MI lekarz od razu po pierwszej wizycia kazal zrobic badania z krwi, w tym przeciwciala Toxoplazomzy, poza tym rozyczka, cytomegalia, kila, zoltaczka, cukier, morfologia, mocz ...
Chyba kazda kobieta ktora jest w ciazy powinna na poczatku zrobic te badania, szczegolnie jesli to pierwsza ciaza.
Chyba kazda kobieta ktora jest w ciazy powinna na poczatku zrobic te badania, szczegolnie jesli to pierwsza ciaza.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Ja tez juz mam czesc badan zrobione... niestety nie moge znalezc z poprzedniej ciazy wynikow toxo, rozyczki i innych i bede pewnie musiala powtarzac...
L
Losek
Gość
Dziewczyny fajna stronka mozna zobaczyc jak dokladnie wyglada dzidzia w danym tygodniu
--->
8 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar
--->
8 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar
daga.p.
Fanka BB :)
Hej babeczki.
Witam niedzielnie. Miłego dnia
Witam niedzielnie. Miłego dnia
Mam problem, może wy mi pomożecie. Mam kota i koleżanka powiedziała mi abym się go pozbyła bo rozności choroby. A co wy o tym myslćie? Naprawde koty są niebezpieczne w ciąży?[/QUO
radziła bym kotka na jakis czas przenieśc gdzieś Nie ryzykuj:-)
L
Losek
Gość
bez sensu oddawac swoje zwierze, jak juz przechodzialas toxplazmoze a zapewne tak to masz przeciwciala w organizmie i 2 raz sie nie zarazisz.......
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
I ja popieram dziewczyny.....
chociaz faktem jest ze kocury to chodzaca toxoplazmoza
chociaz faktem jest ze kocury to chodzaca toxoplazmoza