joooo ja jak mam głupawe to koniec nie zatrzymasz mnie powaga....ostatnio miałam głupawe z kumpelą w robocie to zawinęłyśmy kumpla w streczówkę i kazałyśmy wystawić przed sklep praktykantom, dostał na szyje zaiweszkę wyprzedaż ha ha ha debilki normalnie....ale jak go zawijałyśmy we dwie a ten się szarpał to się prawie popuściłam ze śmiechu.....
reklama
Rechot się na noc rozkręca widzę
bo ja się dopiero budzę do życia...a gdzie Najeli wcieło i Pysia ??? ))))))
Znachorki już dawno chyba nie było co??????
Ostatnia edycja:
hehe chciałabym to zobaczyć!!!
u mnie podobnie ( z szaleńswtem i trudnością w powstrzymywaniu..nie mylić z popuszczaniem), chociaż na studiach trafiły mi się "poważne" psiapsióły i musiałam wyhamować... teraz jak mi czasem coś strzeli to mąż się zastanawia czy dobrze zrobił prosząc mnie o rękę... i wyraża nadzieję, że dziecko tego po mnie nie odziedziczy
fotki z bratem z...hm...50tej rocznicy ślubu dziadków
u mnie podobnie ( z szaleńswtem i trudnością w powstrzymywaniu..nie mylić z popuszczaniem), chociaż na studiach trafiły mi się "poważne" psiapsióły i musiałam wyhamować... teraz jak mi czasem coś strzeli to mąż się zastanawia czy dobrze zrobił prosząc mnie o rękę... i wyraża nadzieję, że dziecko tego po mnie nie odziedziczy
Dobranoc u nich to pewnie jakieś dobjanjoć
Może oglądają oszukac przeznaczenie na tvn
to co nic nie mówisz że leci nooooo.....ide na TV
po staropolsku mówie Najt ewryłan
mi sie tez takie trafiły to je popsułam ha ha ha ....ale foto pojechane......hehe chciałabym to zobaczyć!!!
bo ja się dopiero budzę do życia...a gdzie Najeli wcieło i Pysia ??? ))))))
Znachorki już dawno chyba nie było co??????
to tak jak ja...ulubiona pora dnia to noc:-)
z pamięci-Pysia chyba dziś zajrzała, w urzedach udało się z autkiem załatwić, a Znachorka na którymś wątku się chyba niedawno odezwała... to tyle jeśli chodzi o moja wysmienitą pamięć :-)
a no wlasnie widziałam ale cos dziś w głównym wątku jej nie było......pycha pewnie z najeli odpadły wiec ide w koncu na te tv bo mnie zagadujecie tu nooooooZnachorka dzisiaj napisała o smyranku na wątku o ruchach dzidzi
reklama