reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja wczoraj zainwestowałam w siebie, bo już kompletnie się w nic nie mieszczę, kupiłam ciemne spodnie ciążowe - mam nadzieję, że przechodzę w nich całą zimę i sweterek bo mi też ciągle zimno, a niestety idzie jesień i będzie coraz chłodniej
ale stwierdzam, że ciążowe ubranie są stanowczo za drogie:-(

reklama
PATITKA26 ja się w 13 tc dowiedziałam, że będzie Synuś.
Ale też widziałam sama na USG sisiorka , więc jestem tego pewna! W piątek mam wizytę i idzie na nią mój mąż (zapewne pierwszy i ostatni raz! hehe, o ile nie ucieknie przed wizytą) i na wszelki wypadek potwierdzimy ten fakt
:-) A po wizycie udamy się na małe bejbi-szaleństwo zakupowe. Tylko on, ja i nasz Adaś! (w piątek też przyjeżdża do nas syn mojego męża z poprzedniego związku, ale jego zostawimy w domu hehe).

rossa i tu przyznam Ci rację! Ubrania dla kobiet w ciąży są obrzydliwie drogie! Ja kupiłam spodnie 2 pary, a bluzek już nie kupuje. Będę chodzić w tunikach czy luźniejszych swetrach! Ciąża z brzuszkiem trwa na tyle krótko, że chyba każda z nas wytrzyma. Ja wolę coś małemu kupić, niż wydawać pieniądze na rzeczy, których później nie wykorzystam!

PATITKA26 ja się w 13 tc dowiedziałam, że będzie Synuś.
Ale też widziałam sama na USG sisiorka , więc jestem tego pewna! W piątek mam wizytę i idzie na nią mój mąż (zapewne pierwszy i ostatni raz! hehe, o ile nie ucieknie przed wizytą) i na wszelki wypadek potwierdzimy ten fakt :-) A po wizycie udamy się na małe bejbi-szaleństwo zakupowe. Tylko on, ja i nasz Adaś! (w piątek też przyjeżdża do nas syn mojego męża z poprzedniego związku, ale jego zostawimy w domu hehe).
no to zapowiada się totalne sklepowe szleństwo:-D Wszystkie sklepy będą Wasze:-D

hahahahah :-D
Ja sie przyznam bez bicia, ze od rana dzialam w domku....obiadek juz sie gotuje i pachnie przecudnie:rofl2: pranko zrobione, juz wywieszone...Zaraz musze umyc naczynia, troche ogarnac nasze male cztery katy i mam plan uderzyc do kilku sklepow w poszukiwaniu drobiazgow dla mojego misia na urodziny...Ostatnio nic fajnego nie znalalzlam....
a w glowce ciagle mysl o moim bratasnku, ktory dzis sie urodzi (swoja droga fajna data: 09.09.2009 :)) i o wizycie u ginka dzis o 20 :)

Gerlsy albo śpią albo wcześnie wstały i coś załatwiają:-D Dajmy im jeszcze trochę czasu no ale nie za długo bo ile można czekać;-):-D
Ja własnie uspałąm mojego potworka małego więc mam czas zeby się umalowac i ufryzowac a potem ruszamy do ZUSu i po nowy kubek niekapek bośmy baby wczoraj w podróży zgubiły albo w domu zostawiły ale prędzej zaginął az potem z malą na badania i dzien zleci.

reklama
hahahahah :-D
Ja sie przyznam bez bicia, ze od rana dzialam w domku....obiadek juz sie gotuje i pachnie przecudnie:rofl2: pranko zrobione, juz wywieszone...Zaraz musze umyc naczynia, troche ogarnac nasze male cztery katy i mam plan uderzyc do kilku sklepow w poszukiwaniu drobiazgow dla mojego misia na urodziny...Ostatnio nic fajnego nie znalalzlam....
a w glowce ciagle mysl o moim bratasnku, ktory dzis sie urodzi (swoja droga fajna data: 09.09.2009 :)) i o wizycie u ginka dzis o 20 :)
To kciuki mocno trzymam i za wizyte i za bratanka.

Do góry