reklama
Ale tu u nas fajnie Aż się chce bez przerwy śledzić BB
Co do USG "połówkowego" to i państwowo i prywatnie mi mówili żeby zrobić w 22-24 tygodniu. Ja państwowo miałam do wyboru albo około 26-27 tydzień albo 20. Tak źle i tak niedobrze
Co do kupeczki to hmmm. rzadko robię i za każdym razem jak już "rodzę" to mi dziurka pęka...
Anisen może pójdź do sąsiadów i zapytaj ile jeszcze będą remontować ... Współczuję Ci.
Co do USG "połówkowego" to i państwowo i prywatnie mi mówili żeby zrobić w 22-24 tygodniu. Ja państwowo miałam do wyboru albo około 26-27 tydzień albo 20. Tak źle i tak niedobrze
Co do kupeczki to hmmm. rzadko robię i za każdym razem jak już "rodzę" to mi dziurka pęka...
Anisen może pójdź do sąsiadów i zapytaj ile jeszcze będą remontować ... Współczuję Ci.
L
Losek
Gość
hej dziewczynki, ja się już lepiej czuję, chociaż brzuszek nadal taki dziwny, ale temp mi spadła, no i mężuś z kwiatkami się wieczorkiem przyturlał i z moimi ulubionymi zapiekankami a co najlepsze-porozmawiał ze mną na spokojnie i nawet w niektórych sprawach przyznał mi racjęwięc jest miło i przyjemnie, a jak tutaj zajrzałam to już w ogóle co prawda, trochę zanieczyszczona atmosfera(ups niechcący się dołączyłam, ale to nie ja!!to synek), ale co tam, my jesteśmy twarde
Losek a Twoja kuzynka czasem nie ma na imię Kasia?Ja też w sobotę śmigam na wesele, na którym ma być dużo młodych... znowu z synkiem będziemy tańcować do rana
Dokladnie tak!! No co Ty nie wierze, ze taki zbieg okolicznosci :-)!!!!
mamina77
Zaciekawiona BB
no ja przyznaje sie bez bicia ze z czasem umnie kiepsko bo praca obowiazki itd.ale jak tylko mam momecik to wskakuje do Was lutoweczki i podczytuje sobie Was.pozatym dziewczuny musze sie pochwalic ze odczuwam ruchy fasolki juz od5dni i sa coraz to bardziej wyrazne.jutro rano lece na USG i cala az sie trzese z radosci ze podgladne fasolke trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok.a pomyslalam sobie ze po tym USG to chyba bede juz mogla pomalenku gromadzic wyprawke.czy lepiej sie jeszcze wstrzymac?jak myslicie bo uczucia mam mieszane aczkolwiek jestem optymistka.jutro jak wruce to wstawie nowa fotke z USG to same zobaczycie.musze tylko jeszcze spisac pytania do sonografa na kartce bo z emocnji znajac siebie pozamominam o bozym swiecie.no nic dziewczynki mile to tyle narazie pozdrawiam was wszystkie.moc buziakow
Ilonaa
Mein Schatz :)
Dokladnie tak!! No co Ty nie wierze, ze taki zbieg okolicznosci :-)!!!!
to co Laski bawicie się na tym samym weselu ?:-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
No Kobitki ja się zwijam do domku Ugotuje obiadek i włączam sobie lenia będę spać, leżeć i jeść miłego popołudnia i wieczoru do jutra papa
Ale wpadnij do nas później !! :-) Miłego popołudnia i wieczoru ! :-)
reklama
L
Losek
Gość
no ja przyznaje sie bez bicia ze z czasem umnie kiepsko bo praca obowiazki itd.ale jak tylko mam momecik to wskakuje do Was lutoweczki i podczytuje sobie Was.pozatym dziewczuny musze sie pochwalic ze odczuwam ruchy fasolki juz od5dni i sa coraz to bardziej wyrazne.jutro rano lece na USG i cala az sie trzese z radosci ze podgladne fasolke trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok.a pomyslalam sobie ze po tym USG to chyba bede juz mogla pomalenku gromadzic wyprawke.czy lepiej sie jeszcze wstrzymac?jak myslicie bo uczucia mam mieszane aczkolwiek jestem optymistka.jutro jak wruce to wstawie nowa fotke z USG to same zobaczycie.musze tylko jeszcze spisac pytania do sonografa na kartce bo z emocnji znajac siebie pozamominam o bozym swiecie.no nic dziewczynki mile to tyle narazie pozdrawiam was wszystkie.moc buziakow
Ja sobie postanowilam, ze zaczne kupowac tak od ok. 26 tygodnia.. to chyba jest taka graniczna data, jak ogladalam film to moiwli,ze od tego tygodniu jest wieksze prawqdopodobienstwo,ze dziecko jest w stanie przezyc poza macica w razie czego.
Jak na razie.. nawet nie znam jeszcze plci wiec nie wiem co bym miala kupowac, poza tym wole poczekac.. jakos tak mi sie nie spieszy na razie :-):-)
Ja troche przesadna jestem wole nie zapeszac