reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie w środeczku tygodnia!

Ale zazdroszczę Wam tych wizyt hehe :-) oczywiście musicie sie zaraz nam tu chwalić, bo ja te posty traktuje jak miód dla serca :) hehe,

AguśZakochana, co do odpisywania na posty to ja nigdy nie zauważyłam ignorancji na jakikolwiek post! Fakt, uzależniłam się od BB, ale są tego plusy!
Poza tym, ja też nie wypowiadam się na każdy temat, gdyż nie zawsze mam coś do powiedzenia, a pisać by pisać to nie sztuka!

Jak się dziś czujecie? Ja jestem słaba, ledwo siedzę nie mówiąc o staniu! Zgłosiłam kolegom w pracy, że dziś raczej wiele nie popracuje...
Wszystko pewnie przez to ciśnienie! Ale kawy nie wypije, bo jest obrzydliwa! Fuj!

reklama
Najeli a nie możesz się wybrać na "wagary" ? Kurcze jak Ci tak słabo to leć do domku się walnąć do łóżeczka :tak: Ja też mam taki plan, ale nie wiem jeszcze jak mi to wyjdzie...

Ale zazdroszczę Wam tych wizyt hehe :-) oczywiście musicie sie zaraz nam tu chwalić, bo ja te posty traktuje jak miód dla serca :) hehe,

AguśZakochana, co do odpisywania na posty to ja nigdy nie zauważyłam ignorancji na jakikolwiek post! Fakt, uzależniłam się od BB, ale są tego plusy!
Poza tym, ja też nie wypowiadam się na każdy temat, gdyż nie zawsze mam coś do powiedzenia, a pisać by pisać to nie sztuka!

Jak się dziś czujecie? Ja jestem słaba, ledwo siedzę nie mówiąc o staniu! Zgłosiłam kolegom w pracy, że dziś raczej wiele nie popracuje...
Wszystko pewnie przez to ciśnienie! Ale kawy nie wypije, bo jest obrzydliwa! Fuj!
Eh mnie tez głowa boli od rana juz wzięłam apap. Cisnienie znowu do kitu. Kochana to moze faktycznie się zwolnij i do domkujak tak źle się czujesz.

Trzymaj się Kochana i jak się źle czujesz to zgłoś to komu trzeba;-) lepiej żebyś w domku wypoczywała niż się męczyła w pracy:tak:
Mi już poranny zapał do pracy minął bezpowrotnie dostałam okropnego lenia:sorry:
Jem sobie ukradkiem snikersa:-D Chyba nigdy mi tak nie smakował jak teraz :-D

Nie napisałam Wam że państwowa Gin kazała mi mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i na następną wizytę przynieść "wyniki".
A to dlatego że poskarżyłam się na bóle głowy...
Oczywiście do tej pory nie mierzyłam ciśnionka, bo nie mam skąd wziąć ciśnieniomierza...:-(

Nie napisałam Wam że państwowa Gin kazała mi mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i na następną wizytę przynieść "wyniki".
A to dlatego że poskarżyłam się na bóle głowy...
Oczywiście do tej pory nie mierzyłam ciśnionka, bo nie mam skąd wziąć ciśnieniomierza...:-(
Coś w tym musi być moja mama od zwykłego lekarza też dostała takie zalecenie bo też ją głowa bolała okazało się że ma nadciśnienie:sorry: Ale w ciąży to różnie może być z tym ciśnieniem:sorry: W aptece kupisz ciśnieniomierz już taki niezły kosztuje ok. 40zl:tak: Nawet się spotkałam że mniej kosztują ale wiadomo co miasto to inne ceny:sorry:

reklama
Do góry