reklama
A tam nie marudzic tylko kupic i mierzyc dla dobra dzidizusia.Chyba muszę się zebrać i kupić... Będę się czuła jak stara baba :-(
Bry paniom !!!
Ja JUŻ po sniadanku . Żadnych specjalnych planów na dziś . Za to wczoraj odebrałam nowe okulary i nareszcie widzę !!!no narazie to tyle Odezwę się jesli w ciągu dnia coś ciekawego się wydarzy
Ja JUŻ po sniadanku . Żadnych specjalnych planów na dziś . Za to wczoraj odebrałam nowe okulary i nareszcie widzę !!!no narazie to tyle Odezwę się jesli w ciągu dnia coś ciekawego się wydarzy
Ja też mierzę regularnie (wyniki pokarzę mojemu gin 11.09 na wizycie), gdzieś wyczytałam, że warto kontrolować ciśnienie. A ciśnieniomierz mam od siostry, na razie nie korzysta więc mam, później będę musiała kupić. Ale taki sprzęt warto mieć w domu! Nawet po ciąży... :-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Zazdroszczę tych wagarów Dopiero po 11 a gdzie tu do 16:-(A co do wagarów, to zwalniam się o 12 ! Jupii !
Nie ma sensu siedzieć i nic nie robić!
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie kochane Śnieżynki:-)
Znachorka z tego co wiem to nie jest bardzo szkodliwe dla Maleństwa, ale strasznie bolesne...nie wiem jak w późniejszej ciąży
Majka 1978 już wpisałam Cię na listę, tylko jak będziecie mieć imiona to napisz to też wpiszę:-)
miska82 kochana witaj w naszym gronie i spokojnej ciąży życzę
shingle kochana nie wiem kiedy wyjdę, bo załatwiają mi tą konsultację urologiczną, nie ma jeszcze wyników badań i jutro mam mieć USG nerek i czy z Sóweczką wszystko w porządku:-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-)
Ja już czuję się lepiej, ale jeszcze troszkę tu pobędę
Znachorka z tego co wiem to nie jest bardzo szkodliwe dla Maleństwa, ale strasznie bolesne...nie wiem jak w późniejszej ciąży
Majka 1978 już wpisałam Cię na listę, tylko jak będziecie mieć imiona to napisz to też wpiszę:-)
shingle kochana nie wiem kiedy wyjdę, bo załatwiają mi tą konsultację urologiczną, nie ma jeszcze wyników badań i jutro mam mieć USG nerek i czy z Sóweczką wszystko w porządku:-)
Kochana trzymaj sie dzielnie na pewno z dzidiza wszytsko ok ja od urodzenia mam kłopoty z nerkami i tez tak ciężko w ciąży z tym jest i wczesniej i teraz, ale wierze że będzie wszystko dobrze. I mocno trzymam kciuki.Witajcie kochane Śnieżynki:-)
reklama
WITAM WITAM!!! Ojjjjj ale mnie dłuuugo nie było Ale obiecuję, że postaram się to nadrobić :-)
U mnie wszystko w najlepszym porządeczku, tak naprawdę nawet nie czuję się jakbym była w ciąży, przypomina mi tylko o tym fakcie powiększający się brzuszek i to że nie mogę już dopiąć spodni, które przed ciążą były na mnie za duże
Poza tym dzidziuś rośnie, wyniki rewelacyjne, i mam nadzieję że tak będzie do końca ciąży. Jak to mówi mój mężulek że ten mój pobyt w szpitalu w 6 tyg. ciąży to były "złe dobrego początki"
U mnie wszystko w najlepszym porządeczku, tak naprawdę nawet nie czuję się jakbym była w ciąży, przypomina mi tylko o tym fakcie powiększający się brzuszek i to że nie mogę już dopiąć spodni, które przed ciążą były na mnie za duże
Poza tym dzidziuś rośnie, wyniki rewelacyjne, i mam nadzieję że tak będzie do końca ciąży. Jak to mówi mój mężulek że ten mój pobyt w szpitalu w 6 tyg. ciąży to były "złe dobrego początki"