reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Anisen zdaje się że masz twardą d... bo już widzę że serducho za miękkie... Wszyscy Cię wykiwają i taki będzie finał. Idź na L4 i się nie zadręczaj że już powiedziałaś że wrócisz.
A jak byś się źle czułą to nie miałabyś oporów z pójściem na zwolnienie ?

reklama
Anisen zdaje się że masz twardą d... bo już widzę że serducho za miękkie... Wszyscy Cię wykiwają i taki będzie finał. Idź na L4 i się nie zadręczaj że już powiedziałaś że wrócisz.
A jak byś się źle czułą to nie miałabyś oporów z pójściem na zwolnienie ?
Zgadzam się z shingle powinnaś pójść na zwolnienie.

Anisen teraz musisz dbać nie tylko o kangurka, ale przede wszystkim o SIEBIE!
Kotuś, zastanów się, bo naprawdę szkoda Twoich starań, nerwów...

Anisen tu jak widzisz zostało przegłosowane :-) Od rana będziesz z nami na forum- zobaczysz jak będzie fajnie !:-):-):-):-):rofl2::rofl2:

ja chce popracować do wigilii, zobaczymy czy dam radę i jak to będzie z tym moim łożyskiem, ale pewnie coraz więcej nas będzie nas na forum od rana ha ha ha

Teraz na pierwszym miejscu jest Kangurek :-), dl niego zrezygnowalam z wielu rzeczy które lubie a sa niewskazane w ciązy.
tyle ze boję się zostawać sama tak długo w domu. Już szaleje a co dopiero potem jak będzie zimno i nie będzie mozna chodzic na długaśne spacery. bede od rana do 18 sama i nie bedzie do kogo buzie otworzyć:-(

ja chce popracować do wigilii, zobaczymy czy dam radę i jak to będzie z tym moim łożyskiem, ale pewnie coraz więcej nas będzie nas na forum od rana ha ha ha

Rozwlasza mnie Dziewczyno. "nie wiem co bedzie z moim łozyzkiem" ten tekst mnie powalił. W sumie siedzą tu sobie toeretycznie obce dziewczyny, a nie ma oporów zeby czymś takim się dzielić. To jest na prawdę super. Mam nadzieję, że nawet po porodach bedzie nam się chciało i bedziemy miały czas dalej pisać :-)
PS: mam nadzieję ze bedzie ok i popracujesz sobie tyle ile bedziesz chciała. Ja ide na 2 tygodnie l4 bo mi się nei chce, a praca mnie ostatnio strasznie wkurza.

Teraz na pierwszym miejscu jest Kangurek :-), dl niego zrezygnowalam z wielu rzeczy które lubie a sa niewskazane w ciązy.
tyle ze boję się zostawać sama tak długo w domu. Już szaleje a co dopiero potem jak będzie zimno i nie będzie mozna chodzic na długaśne spacery. bede od rana do 18 sama i nie bedzie do kogo buzie otworzyć:-(
Dlatego masz nas:-) Pozakładamy skypa i będziemy paplać:-D Ja chcę wytrzymać te 2 tygodnie:sorry: i też będę chciała iść na l4 nogi już mi powoli odmawiają posłuszeństwa i jeszcze te skurcze nic a nic mi nie pomaga magnez i potas:-(

reklama
Też na początku bałam się "powrotu" do domu, bo bardzo byłam przyzwyczajona do tego, że każdego dnia działo się coś nowego itp. ale myśl, że robię coś dla dzidziusia i siebie jest bardzo miła i wcale mi się nie nudzi :-p

Do góry