Anisen
kochamy Cię mocno
ja ugotowałam barszcz czysty, zmieliłam miesko grzybki i zaraz bede robic uszka :-)
a na jutro planuje leczo
a na jutro planuje leczo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to dzisiaj mam trochę wolnego bo babcia mała zabrałą więc od rana wysprzatalam poprasowalam bylam na zakupach a teraz zajadam sobie podsmazane ziemniaczki z jajkiem i maslanka tak mnie naszlo no i potem do banku i po mala.Kobitki a co robicie dzisiaj dobrego na obiadek?:-) Bo ja już myślę o obiedzie:-) a może posuniecie mi jakiś ciekawy pomysł na jakieś pyszności
Z tym leczo super pomysł chyba na jutro odgapie.ja ugotowałam barszcz czysty, zmieliłam miesko grzybki i zaraz bede robic uszka :-)
a na jutro planuje leczo
A ja dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna w tej ciAZy jem ciepły obiad. Zwykle tez tylko jabłka brzoskwinie.niestety nie pomogę, jak mam mężusia w pracy to mam wolne od obiadków. Jak zgłodnieje to chwycę za jakąś brzoskwinkę i będę po obiadku
ale mi Ciebie szkoda:-( tyle się biedna nacierpisz:-(
A jakies owocki kochana?
nie maja za dużo cukru mi nie służą niestety ale kiszonki i warzywka mi pomagają.....no poświęcenie pełne ale nie martwcie się jakby którejś cukry potem wyszły źle czego nie życzę ale gdyby , bo pewnie w większości jesteście przed krzywą to przedtem ja przetre szlaki i podziele się swoimi pomysłami na radzenie sobie z cukramiA jakies owocki kochana?
To fakt masz rację, że w owocach też jest mnóstwo cukru ehhhh ale dal maluszka warto.nie maja za dużo cukru mi nie służą niestety ale kiszonki i warzywka mi pomagają.....no poświęcenie pełne ale nie martwcie się jakby którejś cukry potem wyszły źle czego nie życzę ale gdyby , bo pewnie w większości jesteście przed krzywą to przedtem ja przetre szlaki i podziele się swoimi pomysłami na radzenie sobie z cukrami