reklama
Witam się i ja :-)
Mamo Sówko duuuuużo zdrówka Kochana, i niech już Cie opuszcza te bole
Kejt udanego urlopu :-) Ty juz jestes chyba gdzies w samolocie ;-)
Paulla rzeczywiscie macie dzisiaj rocznice :-) WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ.... duuużo miłości ;-)
Julisiu buziaczki dla tej małej Księżniczki Mnie się, aż słabo zrobiło jak to przeczytalam, bo moja mala Sroczka tez sie czasami tak wyrywa i mowi "bo ja jestem taka zdolna dziewczyna i sama potrafie". A jak widac o nieszczescie to wcale nie trudno :-(
A mnie wczoraj znow tak brzuch wysadzil, ze szok Przyznam sie Wam, ze strasznie mnie to martwi, bo ja tak bardzo chce jak najmniej przytyc, bo dopeiro co zrzucilam 22 kg no i wiem jak ciezko mi bylo gdy w pierwszej ciazy przytylam prawie 30 kg :-( Tym razem marzy mi sie max12kg. Ale martwi mnie ten wielki brzuch, ehhhh..... Choc moj maz jest wrecz zachwycony, caly czas mnie po nim glaszcze i na kazdym kroku powtarza jaki jest uroczy. Ale przeciez ja dopeiro koncze 4 miesiac, uuuuu.... Nie myslcie ze jestem jakas nienormalna, ja sie ogromnie ciesze z tego brzusia, jestem z niego dumna, ale martwi mnie tempo w jakim zaczal ostatnio rosnac. No nic, koncze Wam juz marudzic :-(
Mamo Sówko duuuuużo zdrówka Kochana, i niech już Cie opuszcza te bole
Kejt udanego urlopu :-) Ty juz jestes chyba gdzies w samolocie ;-)
Paulla rzeczywiscie macie dzisiaj rocznice :-) WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ.... duuużo miłości ;-)
Julisiu buziaczki dla tej małej Księżniczki Mnie się, aż słabo zrobiło jak to przeczytalam, bo moja mala Sroczka tez sie czasami tak wyrywa i mowi "bo ja jestem taka zdolna dziewczyna i sama potrafie". A jak widac o nieszczescie to wcale nie trudno :-(
A mnie wczoraj znow tak brzuch wysadzil, ze szok Przyznam sie Wam, ze strasznie mnie to martwi, bo ja tak bardzo chce jak najmniej przytyc, bo dopeiro co zrzucilam 22 kg no i wiem jak ciezko mi bylo gdy w pierwszej ciazy przytylam prawie 30 kg :-( Tym razem marzy mi sie max12kg. Ale martwi mnie ten wielki brzuch, ehhhh..... Choc moj maz jest wrecz zachwycony, caly czas mnie po nim glaszcze i na kazdym kroku powtarza jaki jest uroczy. Ale przeciez ja dopeiro koncze 4 miesiac, uuuuu.... Nie myslcie ze jestem jakas nienormalna, ja sie ogromnie ciesze z tego brzusia, jestem z niego dumna, ale martwi mnie tempo w jakim zaczal ostatnio rosnac. No nic, koncze Wam juz marudzic :-(
Luczynka każda ciąża jest inna. Staraj się kontrolować wagę ( bez przesady). Brzuch nie oznacza kilogramów na plusie ;-)
Ile już masz do przodu ?
Poza tym synek musi mieć trochę miejsca na brykanie
Ja to niby wszystko wiem, a i tak mnie jakaś schiza dopadła
A wage to ja kontroluje maniakalnie-taki nawyk po diecie. Dlatego ważę sie codziennie rano i nic mnie nie zaskoczy ;-) Przynajmniej taką mam nadzieję Narazie mam 1,5 kg na plusie od początku ciąży.
Ale mnie raczej martwi wielkość tego domku mojego Syncia ;-)
Ale jak to mowia-dopoki brzuch mnie nie przeciaza do przodu i nie przewraca to nie ma źle
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie Śnieżynki Widzę że piszecie o wadzę więc dodam że u mnie w pierwszych 3 miesiącach schudłam kilo ze względu na ciągłe mdłości...Ale teraz jestem 2 na plusie i czuje że jadłabym i jadła P
Nie wchodzę na ten wątek często ponieważ za 4 dni wesele i jestem nieco zabiegana...pewnie wiele z Was nie kojarzy moich postów Ale niedługo jak tylko ten nerwowy czas minie bede pisać o mojej Śnieżynce...Potworku na którego czekamy
Nie wchodzę na ten wątek często ponieważ za 4 dni wesele i jestem nieco zabiegana...pewnie wiele z Was nie kojarzy moich postów Ale niedługo jak tylko ten nerwowy czas minie bede pisać o mojej Śnieżynce...Potworku na którego czekamy
Ilonaa
Mein Schatz :)
Cześć Dziewczynki :-):-)
Paula Wszystkiego Najlepszego i oby jeszcze takich 100 rocznic było !
Dziewczynki Wy tu gadu gadu na temat wagi, a ja nie mam wagi w domu i nawet nie wiem czy coś przytyłam:-( Kurcze chyba muszę sobie zakupić, bo wizytę mam dopiero 20 września, a chyba pasowałoby kontrolować wagę...
Paula Wszystkiego Najlepszego i oby jeszcze takich 100 rocznic było !
Dziewczynki Wy tu gadu gadu na temat wagi, a ja nie mam wagi w domu i nawet nie wiem czy coś przytyłam:-( Kurcze chyba muszę sobie zakupić, bo wizytę mam dopiero 20 września, a chyba pasowałoby kontrolować wagę...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
dzień Dobry Dziewczynki Oczywiście dzień jak codzień w pracy już siedzę:-( Znienawidziłam swoją pracę czekam do 17 września a wtedy idę na l4 po co mam się męczyć. Kiepsko się czuję ale dzidzia buszuje od samego rana w brzuszku To chyba ma się dobrze jeszcze pare dni i się dowiem co tam w brzuszku słychać może nawet się dowiem kto to będzie Choć moja koleżanka się dowiedziała w 7 miesiącu ja tyle nie wytrzymam
PAULLA wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! A Tobie AguśZakochana spokojnych bezstresowych ostatnich przygotowań do ślubu życzę
Miłego przedpołudnia Kobitki i samych smacznych śniadanek Wam życzę
PAULLA wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! A Tobie AguśZakochana spokojnych bezstresowych ostatnich przygotowań do ślubu życzę
Miłego przedpołudnia Kobitki i samych smacznych śniadanek Wam życzę
reklama