biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnęA mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią. Uwielbiam
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnę
ja czy się kimne, czy nei i tak mnei boli. Teraz własnei piję kawe, bo mnie taka sennosć siekła, ze myśłam, ze się na biurku w pracy położę...
ja mam dzisiaj na obiadek rybkę, a mezowi zrobie pierś z kurczaka z pieczarkami, majonezem coś pysznego i mega szybkie
Anisen
kochamy Cię mocno
shingle a masz choć 15 minut? Mi pomaga połozyć sie na te 15 minut w zaciemnionym pokoju, położyć chłodny ręcznik na czoło i tą chwile polezeć z zamkniętymi oczami.
Czasem tez pomaga rozmasowanie skroni i chłodny prysznic, ale to jak ból jest taki delikatny i bardziej przemęczeniowy
Czasem tez pomaga rozmasowanie skroni i chłodny prysznic, ale to jak ból jest taki delikatny i bardziej przemęczeniowy
Majka 1978
Witajcie brzuchatki,właśnie wcinam sobie spagetti i czytam zaległości. Umnie nic się nie dzieje bo i robić mi się nie chce. Może macie lekarstwo na lenia bo u mnie mąż zaczyna malowanie całego dołu a ja zaplanowałam sobie generalna sprzątanie z praniem mebli , myciem okien i firaneczki nowe kupię .Chyba zaczynam wić gniastko dla bliźniaków narazie w teori. W poniedziałek idę do gina i może dowiem się co tam siedzi mężowi już powiedziałam że jak znowu chłopaki do już po nim .A widzę że zapowiada się sporo chłopaczków na luty. Co do imion to nie mam wcale pojęcia. No właśnie dziewczyny ogłaszam konkurs na super imionka dla moich dzieciaczków a zwycięszczyni zostanie chrzestną jednego z maleństw bo mi jednej brakuje ha ha ha.Ja lubię imiona orginalne ale bez przesady. POZDRAWIAM
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
dziękuje i nawzajem Mi jeszcze godzina pracy została i do domciu Jak tak siedzę 8 godzin przy komputerze to w domu już patrzyć nie mogę na te klawisze Pewnie dzisiaj zaliczymy jakiś spacerek i pójdziemy wybierać farby do domku bo od wtorku możemy robić remoncik a im szybciej zaczniemy tym szybciej skończymy i się wprowadzimyzmykam, miłej reszty dnia dziewczynki :-)
agaB
Kochane Lutóweczki :-)
powoli mój dzionek w pracy dobiega końca a później wybieram się do mamy, więc zajrzę tu może wieczorkiem ale mam newsa udało mi się nadrobić prawie wszystko, jestem na 442 str i jestem z tego dumna i mam nadzieję,że już tearaz będę odwiedzać Was regularnie
powoli mój dzionek w pracy dobiega końca a później wybieram się do mamy, więc zajrzę tu może wieczorkiem ale mam newsa udało mi się nadrobić prawie wszystko, jestem na 442 str i jestem z tego dumna i mam nadzieję,że już tearaz będę odwiedzać Was regularnie
Julisia
Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat) a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!
Sebastian super imie, u nas też to jest jeden z typów ;-)
Co do imion to nie mam wcale pojęcia. No właśnie dziewczyny ogłaszam konkurs na super imionka dla moich dzieciaczków a zwycięszczyni zostanie chrzestną jednego z maleństw bo mi jednej brakuje ha ha ha.Ja lubię imiona orginalne ale bez przesady. POZDRAWIAM
zgłaszam się w konkursie, dla dziewczynek proponuję: Milenka i Marlenka.
dzisiaj obiadek w formie pizzy i pół szklaneczki coli ale pyszne było
teraz mam ochotę na jakieś owoce może winogronka sobie kupie jak będę wracać do domku z pracy, a posiedzę jeszcze jakąś godzinkę, później spacerek moim tchórzem psiakiem, a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi także plan napięty
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Dzień dobry Dziewczynki u mnie taki młyn bo jakaś delegacja w pracy jest Ale mogę się legalnie obijać Choć dziś kiepsko się czuje W nocy mnie dręczyły skurcze łydek mimo że biorę ten magnez już od tygodnia:-( Miłego dnia Śnieżynki
TYGRYNKA gratuluje Synusia
Patrycja od czego są te skurcze w łydkach bo mnie dzisiaj w nocy złapał taki skurcz i do teraz noga w łydce mnie pobolewa nigdy cześniej mi sie to nie zdarzało?a ja wcinam kanapkę z szyneczką i serkiem żółtym A na obiadek dzisiaj zrobię klopsiki w sosie pomidorowym i zupkę koperkowa
A co do obiadku to narobiłaś mi smaka na te pulpeciki, może jakiś przepis bys mogła wrzucić na wątek kulinarny to chętnie sobie zrobie na obiadek jutro albo w sobotę