reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
biedna...mnie boli wieczorami jak się nie kimnę

ja czy się kimne, czy nei i tak mnei boli. Teraz własnei piję kawe, bo mnie taka sennosć siekła, ze myśłam, ze się na biurku w pracy położę...

ja mam dzisiaj na obiadek rybkę, a mezowi zrobie pierś z kurczaka z pieczarkami, majonezem coś pysznego ;) i mega szybkie

shingle a masz choć 15 minut? Mi pomaga połozyć sie na te 15 minut w zaciemnionym pokoju, położyć chłodny ręcznik na czoło i tą chwile polezeć z zamkniętymi oczami.
Czasem tez pomaga rozmasowanie skroni i chłodny prysznic, ale to jak ból jest taki delikatny i bardziej przemęczeniowy

Witajcie brzuchatki,właśnie wcinam sobie spagetti i czytam zaległości. Umnie nic się nie dzieje bo i robić mi się nie chce. Może macie lekarstwo na lenia bo u mnie mąż zaczyna malowanie całego dołu a ja zaplanowałam sobie generalna sprzątanie z praniem mebli , myciem okien i firaneczki nowe kupię .Chyba zaczynam wić gniastko dla bliźniaków narazie w teori. W poniedziałek idę do gina i może dowiem się co tam siedzi mężowi już powiedziałam że jak znowu chłopaki do już po nim :).A widzę że zapowiada się sporo chłopaczków na luty. Co do imion to nie mam wcale pojęcia. No właśnie dziewczyny ogłaszam konkurs na super imionka dla moich dzieciaczków a zwycięszczyni zostanie chrzestną jednego z maleństw bo mi jednej brakuje ha ha ha.Ja lubię imiona orginalne ale bez przesady. POZDRAWIAM

Dzisiaj jakiś dzień konkursów:-D To poczekajmy aż będziesz znała płeć bo ciężko wymyślić dla jednego maluszka a co dopiero dla dwóch:-D

zmykam, miłej reszty dnia dziewczynki :-)
dziękuje i nawzajem:-D Mi jeszcze godzina pracy została i do domciu:-D Jak tak siedzę 8 godzin przy komputerze to w domu już patrzyć nie mogę na te klawisze:sorry2: Pewnie dzisiaj zaliczymy jakiś spacerek i pójdziemy wybierać farby do domku bo od wtorku możemy robić remoncik a im szybciej zaczniemy tym szybciej skończymy i się wprowadzimy:-D:-D:-D

Kochane Lutóweczki :-)
powoli mój dzionek w pracy dobiega końca a później wybieram się do mamy, więc zajrzę tu może wieczorkiem ale mam newsa :) udało mi się nadrobić prawie wszystko, jestem na 442 str :-D i jestem z tego dumna :D:D:D i mam nadzieję,że już tearaz będę odwiedzać Was regularnie :tak:

Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat):-D a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!

Sebastian super imie, u nas też to jest jeden z typów ;-)

Co do imion to nie mam wcale pojęcia. No właśnie dziewczyny ogłaszam konkurs na super imionka dla moich dzieciaczków a zwycięszczyni zostanie chrzestną jednego z maleństw bo mi jednej brakuje ha ha ha.Ja lubię imiona orginalne ale bez przesady. POZDRAWIAM

zgłaszam się w konkursie, dla dziewczynek proponuję: Milenka i Marlenka.

dzisiaj obiadek w formie pizzy i pół szklaneczki coli:sorry2: ale pyszne było
teraz mam ochotę na jakieś owoce może winogronka sobie kupie jak będę wracać do domku z pracy, a posiedzę jeszcze jakąś godzinkę, później spacerek moim tchórzem psiakiem, a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi także plan napięty :tak:

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:-D u mnie taki młyn bo jakaś delegacja w pracy jest:sorry2: Ale mogę się legalnie obijać:-D:-D:-D:-D Choć dziś kiepsko się czuje:sorry2: W nocy mnie dręczyły skurcze łydek mimo że biorę ten magnez już od tygodnia:-( Miłego dnia Śnieżynki:-D
TYGRYNKA gratuluje Synusia:-D

a ja wcinam kanapkę z szyneczką i serkiem żółtym:-D A na obiadek dzisiaj zrobię klopsiki w sosie pomidorowym i zupkę koperkowa:-D
Patrycja od czego są te skurcze w łydkach bo mnie dzisiaj w nocy złapał taki skurcz i do teraz noga w łydce mnie pobolewa nigdy cześniej mi sie to nie zdarzało?

A co do obiadku to narobiłaś mi smaka na te pulpeciki, może jakiś przepis bys mogła wrzucić na wątek kulinarny to chętnie sobie zrobie na obiadek jutro albo w sobotę

Do góry