reklama
a u mnie będzie synuś - Piotr, a córeczka Wiktoria lub Magdalena. Co do dziewczynki to zdecydować się nie mogę, mój mężuś już słuchać tego nie może (ale ja zwalam na hormony i już, przecież to niezdecydowanie to ich wina)
Dobranoc Śnieżynki!!!!
Dobranoc Śnieżynki!!!!
Dzień dobry Śnieżynki. Dobrze, że mi przypomniałaś, ja też muszę iść zrobić badania, bo w przyszłym tygodniu mam wizytę u gin. A jak tam wyniki? wszystko w normie:-)
_Pysia_
Fanka BB :)
alexandriaa
Fanka BB :)
A ja wczoraj odebrałam wyniki moczu i krwi no i nie jestem zadowolona. Odczyn moczu znów zasadowy, do tego pojedyncze bakterie i b.liczne fosforany bezpostaciowe.. I w morfologii jakieś MXD ponad normę. Ciekawe co moja gin powie, w pon mam wizyte - już się nie mogę doczekać.
Miłego Dnia Dziewczyny! Ja się dziś muszę wziąć za naukę, niestety trafiły się poprawki na wrzesień :// w czerwcu jak się dowiedziałam o ciąży nie byłam w stanie się uczyć hehe.
Miłego Dnia Dziewczyny! Ja się dziś muszę wziąć za naukę, niestety trafiły się poprawki na wrzesień :// w czerwcu jak się dowiedziałam o ciąży nie byłam w stanie się uczyć hehe.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Mnie też nagle dopadły i dręczą do dziś:-( znalazłam artykuł o tych skurczach u kobiet w ciąży normalnie u człowieka jest z niedoboru magnezu a u nas bo mamy niedokrwione nogi macica się powiększa i uciska naczynia krwionośne no i mamy te cholerne skurcze mi magnez nie pomaga mimo że już tydzień go biorę:-(Patrycja od czego są te skurcze w łydkach bo mnie dzisiaj w nocy złapał taki skurcz i do teraz noga w łydce mnie pobolewa nigdy cześniej mi sie to nie zdarzało?
A tak w ogóle to dzień dobry Dziewczynki Ja już w pracy ostatni dzień i weekend Kochane nie przejmujcie się musicie się zdrowo odżywiać a na pewno Wasze wyniki wrócą do normyMiłego przedpołudnia
A przepis zaraz wrzucę
Ostatnia edycja:
Ilonaa
Mein Schatz :)
Hej Dziewczynki :-)
Co do nóżek polecam Aspargin kupiłam parę dni temu na moje nóżki i jestem bardzo zadowolona :-) Nadrobiłam wczorajsze posty (jak zwykle rozpisałyście się hah:-)
Wczoraj sprzątałam bardzo długo, potem leżałam, a wieczorem poszłam na spacer z Andrzejem ;-) Poszłam spać po 2 nad ranem, bo oglądałam Tristana i Izoldę na dvd haha
Jakie plany na piątek Dziewczynki ???? Buziaki:-)
Co do nóżek polecam Aspargin kupiłam parę dni temu na moje nóżki i jestem bardzo zadowolona :-) Nadrobiłam wczorajsze posty (jak zwykle rozpisałyście się hah:-)
Wczoraj sprzątałam bardzo długo, potem leżałam, a wieczorem poszłam na spacer z Andrzejem ;-) Poszłam spać po 2 nad ranem, bo oglądałam Tristana i Izoldę na dvd haha
Jakie plany na piątek Dziewczynki ???? Buziaki:-)
reklama
Hej,
ja wczoraj odbierałam i znowu sie pogorszyły... dzidzior mnie od środka zżera
napewno się polepszą;-)