reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a u mnie będzie synuś - Piotr, a córeczka Wiktoria lub Magdalena. Co do dziewczynki to zdecydować się nie mogę, mój mężuś już słuchać tego nie może (ale ja zwalam na hormony i już, przecież to niezdecydowanie to ich wina)

Dobranoc Śnieżynki!!!!:happy::happy::happy:

A co tu taka cisza ?

Ja już jestem po badaniach :tak: O 15 odbieram wyniki morfologii (w końcu zrobiłam prywatnie, a kosztowało mnie to aż 9 zł :-p)

Miłego dnia Śnieżynki

A co tu taka cisza ?

Ja już jestem po badaniach :tak: O 15 odbieram wyniki morfologii (w końcu zrobiłam prywatnie, a kosztowało mnie to aż 9 zł :-p)

Miłego dnia Śnieżynki

Dzień dobry Śnieżynki. Dobrze, że mi przypomniałaś, ja też muszę iść zrobić badania, bo w przyszłym tygodniu mam wizytę u gin. A jak tam wyniki? wszystko w normie:-)

A ja wczoraj odebrałam wyniki moczu i krwi no i nie jestem zadowolona. Odczyn moczu znów zasadowy, do tego pojedyncze bakterie i b.liczne fosforany bezpostaciowe.. I w morfologii jakieś MXD ponad normę. Ciekawe co moja gin powie, w pon mam wizyte - już się nie mogę doczekać.

Miłego Dnia Dziewczyny! Ja się dziś muszę wziąć za naukę, niestety trafiły się poprawki na wrzesień :// w czerwcu jak się dowiedziałam o ciąży nie byłam w stanie się uczyć hehe.

Patrycja od czego są te skurcze w łydkach bo mnie dzisiaj w nocy złapał taki skurcz i do teraz noga w łydce mnie pobolewa nigdy cześniej mi sie to nie zdarzało?
Mnie też nagle dopadły i dręczą do dziś:-( znalazłam artykuł o tych skurczach u kobiet w ciąży:sorry2: normalnie u człowieka jest z niedoboru magnezu a u nas bo mamy niedokrwione nogi macica się powiększa i uciska naczynia krwionośne no i mamy te cholerne skurcze mi magnez nie pomaga mimo że już tydzień go biorę:-(
A tak w ogóle to dzień dobry Dziewczynki:-D Ja już w pracy ostatni dzień i weekend:-D:-D:-D Kochane nie przejmujcie się musicie się zdrowo odżywiać a na pewno Wasze wyniki wrócą do normy:tak::tak::tak::tak:Miłego przedpołudnia:-D:-D:-D
A przepis zaraz wrzucę:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
  • Jestem ciekawa swoich wyników. Ostatnio hemoglobinę miałam wyższą niż wcześniej (co jest akurat plusem) Lekarz aż powiedział, że chyba pochłaniam żelazo kilogramami:-D

Hej Dziewczynki :-)

Co do nóżek polecam Aspargin kupiłam parę dni temu na moje nóżki i jestem bardzo zadowolona :-) Nadrobiłam wczorajsze posty (jak zwykle rozpisałyście się hah:-)
Wczoraj sprzątałam bardzo długo, potem leżałam, a wieczorem poszłam na spacer z Andrzejem ;-) Poszłam spać po 2 nad ranem, bo oglądałam Tristana i Izoldę na dvd haha:rofl2:
Jakie plany na piątek Dziewczynki ???? Buziaki:-)

reklama
Do góry