reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja przestaję słuchać co mówią... bo jak do tej pory niewiele mi się sprawdza, wciąż bardziej zajmuje mi głowę co na siebie założę za miesiąc niż to co potrzebuję dla maleństwa. Czuje się jakbym była jakaś wyrodna. Częściej mi smutno niż wesoło... Także skarbie - chyba tak po prostu mamy - trzeba spróbować troszkę z tym powalczyć i nie zadręczać się że coś z nami nie tak!

Wszystko się poukłada bo musi. I my i w naszych głowach też! Ściskam!

Raczej w waszej krwi ;-), a nie w głowach. Hormony potrafią być straszne. także Laski nie zadreczać się głupimy myslami. To wina hormonów, a nie bycia wyrodną:-D

reklama
Miałam mieć wizytę 2.09, ale tak mnei dziwnie kłuje, ze postanowiłam przełozyć. Idę jutro, trzymajcie kciuki. W ogóle to jestem w szoku. Miałam dośwaidczenia z recepcji z NFZ, wiec same wiecie jakie "przyjemne". Jak zadzwoniłam do mojej obecnej przychodni i mówie o co chodzi, pani się bardzo przejeła, bo nie ma mojej pani doktro, wepchneła mnie do innego lekarza, kazała przyjsc, mimo, ze miałam obiekcje. i jeszcze dodała, ze jak się bedzie cos działą bardziej niepokojącego to od razu na pagotowie mam jechać. Byłam w szoku, ze na recepcji moga być takei fajne panie :-)

Kochana oczywiście, że będę ogromnie mocno trzymać kciuki za wizytę i czekamy jutro na wieści:-) no i fajnie, że ta babka tak zareagowała:-D

Mamo Sowko! strasznie Ci wspolczuje, ze tak Cie te wymioty trzymaja....strasznie dlugo....no ale trzymam kciuki, ze od dzisiaj bedzie lepiej..Aha! i bylam ostatnio w H&M i widzialam komplety pizamek dla maluszkow: jedna biala i taka spora sowka na przodzie, a druga w takie male slodkie soweczki nadrukowane! zaraz sobie o Tobie pomyslalam...pojdz...sprawdz...napewno cos dla Twojej Soweczki :-)

Sulwie dziękuję za info:-) byłam dziś koło H&M, ale jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby tam zajrzeć:-p ale jestem u mamy, więc jak będę wracać to może się skuszę i podjadę:-p kiedyś były takie ciuszki z Sówkami w CUBUSie, ale już nie ma, bynajmniej jak ostatnio byłam to nie było:-( no, ale nasza Sóweczka jakiś taki ciuszek musi mieć:-D hehe a nawet dużo takich ciuszków:-p

Dziś na szczeście zaś jest dobry dzień, więc się strasznie cieszę:-) na dworze nie ma takiego upału i tak doszłam do wniosku, że najgorzej się czuję jak jest strasznie gorąco, ale nie wiem tak naprawdę czy to od tego:confused: oczywiście zjadłam mega dużą porcję lodów, bo one najlepiej mi smakują -> ZAWSZE!!!:-) kupiłam sobie też krem do pielęgnacji biustu z Perfect Mama zobaczymy co podziała no i muszę się zacząć zmarować tym na rozstępy:-p

ale mi sie dzisiaj mega żarłok włączył cały dzień siedzę i coś jem:szok: do tej pory najpierw nic mi sie nie chciało jeść a później byłam cały czas w ruchu i jakoś tak nie specjalnie się opychałam ale dziś to coś strasznego od kiedy usiadłam za biurkiem w pracy to cały czas coś pałaszuję to kanapkę to owoce to obiadek a teraz właśnie pączka wciagam :-pmegażarłok się z nas zrobił :tak::tak::tak:

Hej Dziewczynki ! WOW ale się dzisiaj rozpisałyście hehe:-p Ja dopiero wróciłam ze szpitala, bo byłam zanieść moje L4, które mam do 20 września.
Ilonaaa gratuluję synusia:tak: A dziewczynka może następnym razem...;-)
Kochana gratuluję sisiorka, choć rozumiem rozczarowanie skoro chciałaś córeczkę:tak: nam obojętnie co będzie byle było zdrowe choć ja obstawiam synka, a Mężuś córkę:-) zobaczymy co będzie:-D
Ilonaa - to na prawde super!! Gratulacje!! Chłopaki są fajne zobaczysz :D
Ilonaa Gratulujemy synalka!!!!
Ilonaa: Gratulacje sisiaka!!!! jak juz sie przyzwyczaisz do mysli o synku to napewno bedziesz sie tak samo cieszyc jakby to byla dziewczynka!!!!!!:-)

Dziewczyny Kochane Dziękuję Bardzo !! Już coraz bardziej przyzwyczajam się do myśli o synusiu hehe po prostu rozczarowałam się wczoraj bardzo (tak to jest jak się na coś nastawię :-p) a ja mam 2 siostry i już mamy 3 chłopaków, a teraz kolejny ode mnie... jakieś fatum, a moja biedna Mama tak bardzo czeka na wnuczusie i żeby kupować jej sukienki :-p Ale Pan Doktor obiecał mi wczoraj, że następnego dzidziusia pomoże i zrobimy dziewczynkę :-) Pierdziele już nic nie robię na jakiś własnych obliczeniach ! :-p

Najeli tak a propos to współczuję gorąco, bo wiem co ja sama mam ;-) Teściowa zachowuje się jakby się jej wielka krzywda stała, że budujemy własną rodzinę, oni to w ogóle są zdania, że powinno się mieć dopiero po 30 jak się karierę zrobi! Pf... ale o tyle mam dobrze, że rzadko ją widuję i nie przychodzi do nas i nie robi inwigilacji :rofl2:

No właśnie Ilonaa gratuluje synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D U mnie też wszyscy spekulują że będzie synuś no zobaczymy:-) może się mylą;-)

reklama
Ilonaa gratuluję synka :tak: a Twoje zaskoczenie czy rozczarowanie rozumiem doskonale, bo dopeiro co ja to wszystko przezywalam gdy uslyszlaam od lekarza "No i jest siusiak". Teraz juz oswoilam sie z ta mysla, choc nadal troche przerasta mnie opcja dbania o higiene chlopaczka

Do góry