reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Dziewczynki:-) Wczoraj przed snem sobie wzięłam magnez z wit. B6 i przespałam całą noc ale... no właśnie jak przyszło wstac do pracy to taki nieludzki ból że wstac nie mogłam chyba muszę sie wybrac do mojej gin żeby mi coś przepisała oprócz tego magnezu:sorry2: Dzięki za Wasze wsparcie jak widac pomogło bo nie bolało w nocy:-)Życzę Wam miłego przedpołudnia:-D A tym Śnieżynkom które już w pracy siedzą przyjemnej pracy:tak:

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:-) Wczoraj przed snem sobie wzięłam magnez z wit. B6 i przespałam całą noc ale... no właśnie jak przyszło wstac do pracy to taki nieludzki ból że wstac nie mogłam chyba muszę sie wybrac do mojej gin żeby mi coś przepisała oprócz tego magnezu:sorry2: Dzięki za Wasze wsparcie jak widac pomogło bo nie bolało w nocy:-)Życzę Wam miłego przedpołudnia:-D A tym Śnieżynkom które już w pracy siedzą przyjemnej pracy:tak:
Róáwnież życze miłego udanego dnia i faktycznie najlepiej gdyby lekarz przepisał ci coś dobrego na te skurcze szkoda sie męczyć.

Witajcie w dniu dzisiejszym!

PATITKA26 Mój mąż też wczoraj na necie czytał, że zabroniony jest Ranigast dla kobiet w ciąży, wczorajszy wieczór z tą zgagą to był koszmar! Dziś jadę do apteki i kupuje Manti albo Rennie (będzie to ostateczność, podczas gdy domowe sposoby będą zawodzić)

patrycja214 Co do bóli "po skurczach" to normalne. Nie wiem od czego to zależy, ale mnie jak w nocy chociaż raz, to później cały dzień jak stawałam na tej nodze to był okropny ból. Powiedz lekarzowi, może przepisze Ci jakiś zestaw witamin :)
Grunt, że noc była spokojna! :-)

Dziś znów mam POWERA, ale nie za dobry humor... Niestety mój małżonek wkurzył mnie wczoraj i jeszcze mnie trzyma :-) cóż ...
Teraz jestem w pracy, zrobie co mam zrobić i będę z Wami siedzieć :-D
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia!

hello.

Ja siedzie w pracy, ale tylko na chwilę ,bo mnie gardło boli i głowa strasznie. Wczoraj mi temteratura skoczyła. ale rano musiałam być w pracy.

Wczoraj ojciec kupił mi witaminy centrum meterne 90 w super cenie 54 zł. Mało z wrażneia nie padłam ;)

Cały czas myslę czy iść już na to l4 czy nei. W pracy się męcze i stresuje. Przychodze do domu o 6 zjadam coś i zasypiam na stojąco. Mąż ze mnei nei ma żadnego pożytku;-)

Pysia jak masz się męczyć to może faktycznie weź L4.
Ja ostatnio zaczęłam zmieniać plan pójścia na zwolnienie. Doszłam do wniosku że nie będę zakładała że popracuję do końca roku, tylko pójdę na L4 jak już będę się źle czuła. Praca rzecz nabyta :-p Najwyżej będę szukała czegoś innego ;-)

Pracuje w branży rekrutacyjnej także dosklnalewiem ,że praca rzecz nabyta:-D, ale tez wiem jak teraz jest koszmarnei cięzko z pracą.

Witajcie w dniu dzisiejszym!

PATITKA26 Mój mąż też wczoraj na necie czytał, że zabroniony jest Ranigast dla kobiet w ciąży, wczorajszy wieczór z tą zgagą to był koszmar! Dziś jadę do apteki i kupuje Manti albo Rennie (będzie to ostateczność, podczas gdy domowe sposoby będą zawodzić)

patrycja214 Co do bóli "po skurczach" to normalne. Nie wiem od czego to zależy, ale mnie jak w nocy chociaż raz, to później cały dzień jak stawałam na tej nodze to był okropny ból. Powiedz lekarzowi, może przepisze Ci jakiś zestaw witamin :)
Grunt, że noc była spokojna! :-)

Dziś znów mam POWERA, ale nie za dobry humor... Niestety mój małżonek wkurzył mnie wczoraj i jeszcze mnie trzyma :-) cóż ...
Teraz jestem w pracy, zrobie co mam zrobić i będę z Wami siedzieć :-D
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia!
Kochana ja w pierwszej ciąży brałam i Rennie i Mantie i nic się nie stało dzidzi i lekarka mi powiedziała, ze mozna. Pewnie że nie naraz pół opakowania ale jedna dwie tabletki mi np pomagały na noc.

reklama
dziendobry! A propo Renie i Manti to wczoraj wyczytałam w najnowszym numerze M jak Mama ze nie ma przeciwskazan zeby je zarzywac w ciąży na zgage! Ja to chyba jestem szczesciara jak narazie nie dopadły mnie zadne zgagi skurcze nawet mdłosci i wymiotów nie miałam na poczatku ciązy! Jedyne co mi sie teraz przyplatało to potworny katar az cała kichawka czerwona ale na katar to chyba w ciąży żadnych lekarstw brac nie mozna!!!

Do góry