dziewczyny wrocilam wlasnie z usg u obcego doktora...mialo byc genetyczne, ale niestety juz sie nie da, bo dzidzia jest juz za duza do tych pomiarow...ma 9,15 cm tydzien temu u mojego ginka niunia miala 7 cm...rosnie jak na drozdzach....Szkoda, ze sie sopoznilismy z tym genetycznym, ale jak dobrze bylo zobaczyc malenstwo )))piekniutkie )doktor powiedzial, ze po nosku moze powiedziec, ze jest ok...ale przeziernosci nie zmierzylismy juz.,..ale jestem dobrej mysli....kruszynka juz chyba chciala spac, bo ewidentnie pokazywala, ze jej przeszkadzamy
a co do zgagi, to wlasnie meczy mnie okropnie od pewnego czasu, a dzis mialam apogeum...wlasnie wychodzac od lekarza weszlam do apteki i kupilam rennie,,,pytalam w aptece- nie ma przeciwwskazan do stosowania w ciazy i pomoghlo od reki )) ale ulga
ja dzis mialam paskudny dzien- pod wzgledem sily i nastroju....bylam bez sil, plakalam bo jakis zly humor mnie dopadl...potem bol glowy...i absolutny brak sily...a do tego ta zgaga...grrrr....ale zgage juz zwalczylam, glowa boli nadal ale moze uda mi sie zasnac bez tabletki....
dobrej nocy wszystkim, papapapa
a co do zgagi, to wlasnie meczy mnie okropnie od pewnego czasu, a dzis mialam apogeum...wlasnie wychodzac od lekarza weszlam do apteki i kupilam rennie,,,pytalam w aptece- nie ma przeciwwskazan do stosowania w ciazy i pomoghlo od reki )) ale ulga
ja dzis mialam paskudny dzien- pod wzgledem sily i nastroju....bylam bez sil, plakalam bo jakis zly humor mnie dopadl...potem bol glowy...i absolutny brak sily...a do tego ta zgaga...grrrr....ale zgage juz zwalczylam, glowa boli nadal ale moze uda mi sie zasnac bez tabletki....
dobrej nocy wszystkim, papapapa