kaasiorek84
Fanka BB :)
u mnie podobnie, lekarz szybko zerknie, pokaże na monitorze, zrobi fotkę i koniec, w zeszłym tygodniu trwało to dłużej, bo miałam badanie genetyczne i na szczęście wszystko jest ok:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień Dobry wszytskie śnieżynki. Ja zaraz jadę na wizytke ;-)więc mam prośbę o trzymanie kciuków za mnie i ja rówqnież trzymam mocno kciuki za wszystkie z Was mające dzisiaj wizyty. Objecuje, że postaram się wygospodarowac więcej czasu dla Was narazie ciężko jeszcze.
Witam porannie moja Nicola juz nie spi wszystko przez te upaly , pozatym wczoraj padlam i juz wam nic nie pisalam , a teraz zaprazam na kawkei sernik na zimno.
Czesc Dziewczynki...
ja dzis mam usg genetyczne...ide do innego doktora niz dotychczas, bo ten moj ma jakies takie srednie usg...postanowilam, ze pojde do kogos kto ma bardzo dobry sprzet...ale przyznam sie szczerze, ze bardzo boje sie tego badania dzisiaj...a raczej jego wyniku....co prawda do tej pory moj gin po usg mowil, ze wszystko jest dobrze, ale.... i tak sie boje tego usg genetycznego....
Dzień Dobry wszytskie śnieżynki. Ja zaraz jadę na wizytke ;-)więc mam prośbę o trzymanie kciuków za mnie i ja rówqnież trzymam mocno kciuki za wszystkie z Was mające dzisiaj wizyty. Objecuje, że postaram się wygospodarowac więcej czasu dla Was narazie ciężko jeszcze.
Czesc Dziewczynki...
ja dzis mam usg genetyczne...ide do innego doktora niz dotychczas, bo ten moj ma jakies takie srednie usg...postanowilam, ze pojde do kogos kto ma bardzo dobry sprzet...ale przyznam sie szczerze, ze bardzo boje sie tego badania dzisiaj...a raczej jego wyniku....co prawda do tej pory moj gin po usg mowil, ze wszystko jest dobrze, ale.... i tak sie boje tego usg genetycznego....
Witam porannie moja Nicola juz nie spi wszystko przez te upaly , pozatym wczoraj padlam i juz wam nic nie pisalam , a teraz zaprazam na kawkei sernik na zimno.
Czesc Dziewczynki...
Kochan trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa i czekam na dobre wiadomościCzesc Dziewczynki...
Dzień Dobry Śnieżynki moje kochane:-)
Kochane trzymam kciuki za wizyty i czekamy na wiadomości oczywiście dobre
Dziewczyny zaś jest dobrze z rana mam nadzieję, że tak zostanie:-) dziś jadę zaś do mamy, bo reszta rodzinki przyjeżdża, a przy okazji odbiorę kartę z NFZu, pojadę do położnej i zrobię jakieś zakupy, bo w końcu muszę kupić jakiś krem na rozstępy, bo jak mi brzuszek wyskoczy to już może być za późno:-)
Wczoraj ustaliliśmy, że zrobimy fajnie, ale tanio u nas na górze łazienkę i kuchnię:-) małe, bo małe, ale będzie póki co, bo nie wiadomo za jaki czas zrobimy tamten dom i może to potrwać nawet parę lat, więc fajnie będzie mieć tu pod ręką byliśmy wczoraj w Praktikerze i OBI i kupiliśmy już kafelki na podłogę do łazienki, wybraliśmy już też kafelki na ścianę oczywiście w kolorze zielonym, bo o takiej łazience zawsze marzyłam:-) umywalkę i pralkę już mamy, więc zostaje tylko kupić prysznic i jakieś tam drobne dodatki:-) a potem kuchnia, ale o tym jeszcze nie myślę
A jak Wasze samopoczucie Śnieżynki???