A ja właśnie wstałam... Zjadłam sobie zupkę i na chwileczkę chciałam przyłożyć głowę do podusi i... spałam prawie 3 godziny
U nas też była okropna burza w nocy ( zapomniałam o niej )
A jaką sałatkę będziesz robiła ?
Mam nadzieję że od jutra już zaczniesz odpoczywać :-)
Moja kumpela ma Igora. Chodzą razem do grupy do przedszkola. Ale z Niego łobuziak Takie prawdziwe "żywe sreberko" (jego mama mówi że to ADHD ).
Życzę Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy :-)
Witaj kochana i życzę spokojnej reszty ciąży :-)
Jeśli chodzi o skurcze łydek to dosyć często dokuczają w ciąży - mnie na szczęście nie :-)
Podobno przy częstych skurczach powinno się jeść dużo pomidorów - jakie witaminy mają pomidory ?
Chyba sobie walnę jakąś małą białą żeby drugie oko otworzyć
Cześć !
Ja dzisiaj mam kolejny leniwy dzień. W nocy była okrutna burza i ulewa i tym sposobem pół nocy nie spałam przez co jestem troszkę nieprzytomna. A do tego u nas dzisiaj tylko 19 stopni i silny wiatr. Ale wkrótce trzeba będzie się ruszyć i zaczerpnąć świeżego powietrza.
Dziś wieczorem przyjedzie na chwilę siostra ze szwagrem to będzie miło. A jutro mam gościa na noc, więc muszę przyrządzić jakąś pyszną sałatkę.
U nas też była okropna burza w nocy ( zapomniałam o niej )
A jaką sałatkę będziesz robiła ?
Czesc Dziewczynki
niby jestem na zwolnieniu, a ciagle ganiam i cos robie...to w domu posprzatam, pranko zrobie, obiadek...to do pracy zawiezc L4, to do sklepu...i zmeczona jestem okropnie...a podobno w 2. trymestrze sil jest wiecej...ja chyba w 1. mialam wiecej niz teraz....
co do imion, to my mamy przeczucie, ze bedzie dziewczynka i tylko nad zenskim imieniem myslimy... Podobaja nam sie rozne imiona...ale wspolne wybralismy Nadia lub Natasza....
a na obiadek zrobilam kotleciki mielone...a na kolacje upichcilam juz leczo ze swiezych warzyw
Mam nadzieję że od jutra już zaczniesz odpoczywać :-)
A u nas będzie Blanka albo Igor :-) mąż zaakceptował mój wybór, ale powiedział że kolor wózka to już on wybierze :-)
Moja kumpela ma Igora. Chodzą razem do grupy do przedszkola. Ale z Niego łobuziak Takie prawdziwe "żywe sreberko" (jego mama mówi że to ADHD ).
Życzę Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy :-)
Witam wszystkie Lutóweczki!!! :-)
Jestem nowa na tym forum. Przed napisaniem tego postu chciałam Was, drogie Mamusie, lepiej poznać, ale jak widzę forum tętni życiem i nie wiem kiedy zdążyłabym przekopać się przez te ponad 300 stron. ;-) Może będę podczytywać w wolnych chwilach Wasze początki.
Troszkę o mnie: mam termin na 26-tego lutego. Cieszymy się z mężem bardzo na myśl o kolejnym członku rodziny. Mamy synka, który ma w tej chwili 18,5 miesiąca - też jest z lutego.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
Pozdrawiam serdecznie Mamy i ich rodzinki. Buziaczki.
Witaj kochana i życzę spokojnej reszty ciąży :-)
Dziękujemy Bardzo za miły komplemencik :-)
Mam pytanie? Czy któraś z Was ma problemy z nogami? Chodzi mi dokładnie o ból pod kolanami... nie wiem czy to zapalenie stawów czy coś, ale ból jest nie do zniesienia ! Nie wyprostuję nawet nogi, bo czuję jakby zaraz mi miało kolano od tyłu rozerwać W nocy już się rozpłakałam z bólu i mój Miś chyba z pół godziny mi masował nogi z tyłu aż usnęłam...
Idę się kąpać, bo zaraz lecę na basen, a potem do kina... mam nadzieję, że uda mi się coś popływać, bo jak na razie mam ochotę odciąć sobie nogi...
Trzymajcie się Dziewczynki!
Jeśli chodzi o skurcze łydek to dosyć często dokuczają w ciąży - mnie na szczęście nie :-)
Podobno przy częstych skurczach powinno się jeść dużo pomidorów - jakie witaminy mają pomidory ?
Chyba sobie walnę jakąś małą białą żeby drugie oko otworzyć