Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam Dziewczyny:-) Ja nie śpię od 5, bo mnie Mężuś obudził wychodząc do pracy, ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo nie umiem spać
Współczuję takiego dnia...i trzymam kciuki za wizytę
Ojjj to nieciekawie
Gratuluję i witam
Super, że wszystko w porządku:-)
a jutro o 18:45 pierwsza wizyta u ginekologa
z jednej strony nie moge sie juz doczekac, a z drugiej bardzo sie boje....
Współczuję takiego dnia...i trzymam kciuki za wizytę
A ja miałam dziś stresujący dzień. :-( Samochód mi się rozkraczył, mechanik krzyknął 200zł , jakbyśmy nie mieli innych wydatków Eeeeeech....
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej!
Dobrej nocy! :-)
Ojjj to nieciekawie
Hej!
Nie moglam was znalezc , myslalam , ze bede pierwsza :0 Zrobilam wczoraj test... Mamy fasolke
Pozdrawiam
Ja tez prawodopodobnie bede lutowa mama. Jak malenstwo przezyje . byloby to ok 8 lutego 2010
Gratuluję i witam
Hej! Byłam wczoraj na wizycie i mam sliczny ciazowy pecherzyk ktory ma 1 cma zarodek dopiero 2mm serduszka jeszcze oczywiscie nie ma ale byly widoczne jakies minimalne przeplywy krwi wiec cos dzieje (lekarz ma naprawde dobry sprzet):-) Pozatym dostalam luteine bo po pierwszym porodzie mam "pozrywane" i ponaciagane bardzo mocno wiezadla (przez to macica jest dosc nisko ulozona-troche to martwi) i dlatego mam straszne bole jajnikow, podbrzusza, a jak cos podniose to i caly brzuch mnie ciagnie. Luteina ma ulzyc ponoc. Ale to co mnie martwi to fakt ze mam nadzerke :-(ktorej teraz juz nie wylecze a moze krwawic w ciazy wiec jesli bedzie to chyba oszaleje ze strachu oby nie krwawila. No a tak ogolnie to fajnie - mam zdjecia pecherzyka :-)dostalam zestaw promocyjny dla mamy no i pan doktor zalozyl mi juz karte ciazy bo powiedzial ze to ewidentnie ciaza :-)
A! i nic sobie nie uroilam bo ja caly czas sie balam ze to ciaza urojona
Super, że wszystko w porządku:-)