madzia gratuluję kochana
w liście który mi przysłali ze szpitala napisali, że całkiem możliwe, że będzie już można stwierdzić płeć dzidziusia
więc oby do jutra!
to trzymam kciuki !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzia gratuluję kochana
w liście który mi przysłali ze szpitala napisali, że całkiem możliwe, że będzie już można stwierdzić płeć dzidziusia
więc oby do jutra!
Mam wizytę dzisiaj 0 19. Trzymam kciuki za Wasze wizyty :-)
Jeteśmy po wizycie....
Wreszcie uwierzyłam na 100% w tą ciążę!!!!
Maleństwo ma 6,2 cm....przezierność karkowa wynosi 1,2 cm.
Serduszko pięknie bije :-)
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice
Albo mały leniuszek albo spało sobie dzieciątko...hiihihi
Wkleje potem fotki bo własnie mam obiadek...
Jesteśmy super szczęśliwi!!!!
Ja niestety podglądanko mam dopiero jutro - niestety w medicoverze usg nie robia przy wizycie tylko trzeba osobno... no ale dlugo nie musze czekac.
Dodatkowo trafiłam na super lekarza!! Pan doktor jest mily usmiechniety konkretny i spokojnie odpowiada na wszystkie pytania SUPER wizyta!:-):-):-)
Jeteśmy po wizycie....
Wreszcie uwierzyłam na 100% w tą ciążę!!!!
Maleństwo ma 6,2 cm....przezierność karkowa wynosi 1,2 cm.
Serduszko pięknie bije :-)
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice
Albo mały leniuszek albo spało sobie dzieciątko...hiihihi
Wkleje potem fotki bo własnie mam obiadek...
Jesteśmy super szczęśliwi!!!!