reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
mam nadzieje, że instynkt też zadziała. Teraz panikuje ale potem będzie inaczej. Zawsze jak przyszło do pracy to mnie mobilizowało. Pamiętam ze w ekstremalnych sytuacjach gdy ludzie tracą głowę ja zaczynam myśleć logicznie, jakby mnie ktoś nakręcił. Ot taka wado- zaleta
mam nadzieje, że instynkt też zadziała. Teraz panikuje ale potem będzie inaczej. Zawsze jak przyszło do pracy to mnie mobilizowało. Pamiętam ze w ekstremalnych sytuacjach gdy ludzie tracą głowę ja zaczynam myśleć logicznie, jakby mnie ktoś nakręcił. Ot taka wado- zaleta
Albo raczej ZALETO-wadka
Anisen
kochamy Cię mocno
Bywa męczące dla innych. Bo nagle jakby we mnie piorun trafił i ze spokojnej , uległej osóbki staje się generałem w mundurze ;-). Wtedy mi nie przeszkadza rozkazywać osobom obcym, logicznie i prosto żądać wykonani pewnych czynności, czy tez zmusić kogoś do czegoś. normalnie diabełek mnie trafia i jak taran. powiem ze przydawało się już kilka razy, szczególnie wtedy gdy był jakiś wypadek i stawałam się koordynatorem działań. Mój wcześniejszy facet mówił, ze powinnam zostać ratownikiem a nie nauczycielem. Może i miał racje
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
a my jutro raniuśko na podglądanko idziemy
już się nie mogę doczekać
już się nie mogę doczekać
madzia8310
Fanka BB :)
Jeteśmy po wizycie....
Wreszcie uwierzyłam na 100% w tą ciążę!!!!
Maleństwo ma 6,2 cm....przezierność karkowa wynosi 1,2 cm.
Serduszko pięknie bije :-)
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice
Albo mały leniuszek albo spało sobie dzieciątko...hiihihi
Wkleje potem fotki bo własnie mam obiadek...
Jesteśmy super szczęśliwi!!!!
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice
Jeteśmy po wizycie....
super! serdeczne w takim razie gratulacje!!! wyobrazam sobie, ze musialo byc Ci jednak troche ciezko, ze tak dlugo musialas na to 'podgladanie maluszka' czekac, ale...za to jaka teraz musisz byc szczesliwa!!!!!:-):-)
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
madzia gratuluję kochana
w liście który mi przysłali ze szpitala napisali, że całkiem możliwe, że będzie już można stwierdzić płeć dzidziusia
więc oby do jutra!
w liście który mi przysłali ze szpitala napisali, że całkiem możliwe, że będzie już można stwierdzić płeć dzidziusia
więc oby do jutra!
reklama