reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja boje się wziąć maluszka na ręce bez kocyka :-( Więc kejt jesteś o wieeelee do przodu.Dlatego cieszę sie że będe miała pomoc profesjonalną :-) i M mi powie o co chodzi.

reklama
mam nadzieje, że instynkt też zadziała. Teraz panikuje ale potem będzie inaczej. Zawsze jak przyszło do pracy to mnie mobilizowało. Pamiętam ze w ekstremalnych sytuacjach gdy ludzie tracą głowę ja zaczynam myśleć logicznie, jakby mnie ktoś nakręcił. Ot taka wado- zaleta

mam nadzieje, że instynkt też zadziała. Teraz panikuje ale potem będzie inaczej. Zawsze jak przyszło do pracy to mnie mobilizowało. Pamiętam ze w ekstremalnych sytuacjach gdy ludzie tracą głowę ja zaczynam myśleć logicznie, jakby mnie ktoś nakręcił. Ot taka wado- zaleta

Albo raczej ZALETO-wadka :)
:cool2::cool2::cool2:

Bywa męczące dla innych. Bo nagle jakby we mnie piorun trafił i ze spokojnej , uległej osóbki staje się generałem w mundurze ;-). Wtedy mi nie przeszkadza rozkazywać osobom obcym, logicznie i prosto żądać wykonani pewnych czynności, czy tez zmusić kogoś do czegoś. normalnie diabełek mnie trafia i jak taran. powiem ze przydawało się już kilka razy, szczególnie wtedy gdy był jakiś wypadek i stawałam się koordynatorem działań. Mój wcześniejszy facet mówił, ze powinnam zostać ratownikiem a nie nauczycielem. Może i miał racje ;)

Jeteśmy po wizycie....
Wreszcie uwierzyłam na 100% w tą ciążę!!!!
Maleństwo ma 6,2 cm....przezierność karkowa wynosi 1,2 cm.
Serduszko pięknie bije :-)
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice:-D
Albo mały leniuszek albo spało sobie dzieciątko...hiihihi
Wkleje potem fotki bo własnie mam obiadek...
Jesteśmy super szczęśliwi!!!!

Jeteśmy po wizycie....
Wreszcie uwierzyłam na 100% w tą ciążę!!!!
Maleństwo ma 6,2 cm....przezierność karkowa wynosi 1,2 cm.
Serduszko pięknie bije :-)
Maluszek grzeczny był na usg i ruszał się tylko jak pani mocniej uciskała na macice:-D
Albo mały leniuszek albo spało sobie dzieciątko...hiihihi
Wkleje potem fotki bo własnie mam obiadek...
Jesteśmy super szczęśliwi!!!!

super! serdeczne w takim razie gratulacje!!! wyobrazam sobie, ze musialo byc Ci jednak troche ciezko, ze tak dlugo musialas na to 'podgladanie maluszka' czekac, ale...za to jaka teraz musisz byc szczesliwa!!!!!:-):-)

madzia gratuluję kochana

w liście który mi przysłali ze szpitala napisali, że całkiem możliwe, że będzie już można stwierdzić płeć dzidziusia
:szok:

więc oby do jutra!

reklama
Do góry