reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Wystaw ją na allegro z cena minimalną. jak nie zejdzie będziesz tylko 10zł, a nie powiesz że nie próbowałaś :-)
ja tak zrobię z moją po ślubie. Bedze mi jej trochę szkoda, ale uda się za uzyskane pieniądze kupić coś dla maleństwa.
Myślę ze za 300 zł moja powinna pójść. Sama o mało nie kupiłam podobnej za 490 i myślałam ze to okazja ;-)

reklama
Ja wczoraj miałam chwile słabości i wypiłam szklaneczke pepsi taką miałam ochote:sorry2: nie mogłam się oprzeć:sorry2:Ja już sukienkę mam:blink: wstawie zdjęcie bo kupilam ją na allegro za 160 zl i jest idealna dla mnie:blink:
untitled modified.jpg

Wystaw ją na allegro z cena minimalną. jak nie zejdzie będziesz tylko 10zł, a nie powiesz że nie próbowałaś :-)
ja tak zrobię z moją po ślubie. Bedze mi jej trochę szkoda, ale uda się za uzyskane pieniądze kupić coś dla maleństwa.
Myślę ze za 300 zł moja powinna pójść. Sama o mało nie kupiłam podobnej za 490 i myślałam ze to okazja ;-)
No tak robie właśnie - tylko mam do niej sentyment (bo marzyłam o takiej...) i chciałabym w dobre ręce - wiem że to trochę głupie bo to tylko ciuch...

Tylko ona kosztowała mnie 4000 :( Nie liczę na jakąś zawrotną cenę - ale chciałabym ją oddać za min.1500...
Ja wczoraj miałam chwile słabości i wypiłam szklaneczke pepsi taką miałam ochote:sorry2: nie mogłam się oprzeć:sorry2:Ja już sukienkę mam:blink: wstawie zdjęcie bo kupilam ją na allegro za 160 zl i jest idealna dla mnie:blink:
Zobacz załącznik 155796

Śliczna!!!:szok:

Dzień dobry Wszystkim Śnieżynką :-)

Ale sobie dzisiaj pospałam !! mmm :D gdyby nie listonosz to pewnie bym spała do teraz :-p Idę wcinać śniadanie, jeszcze tylko parę słów:

Anisen, Patrycja śliczne sukieneczki :-) Ja też muszę zacząc szukac cos dla siebie... ale jak narazie nawet nie wiemy kiedy dokładnie będzie ślub więc trudno mi szukać jak nie wiem jaki brzuszek będę miała...

Znachorko to grzecznie dzisiaj z Ukochanym haha żarcik :-):-) Nie przejmuj się colą! Ja też piję co jakiś czas colę... bez przesady, jakbyśmy się trzymały wszystkich nakazów i zakazów to byśmy jak króliki żyły przez te 9 miesięcy ! :-p

Cześć dziewczyny...ja na chwilę zaglądam jeszcze do was...:-)
O 12:40 mam pierwsze usg! (czasu Polskiego o 13:40)
Ciesze się i doczekać nie mogę a dodatkowo mam niezłego stresa....:baffled:
Trzymajcie kciuki żebym mogła się pochwalić samymi dobrymi wiadomościami...

Ahh...a tak poza tym to wczoraj miałam coraz mniej mdłości i nie musiałam aż tyle jeść...nawet po 3 godzinach niejedzenia NIE robiło mi się niedobrze :tak::tak::tak:
Może wreszcie się uspokoiło na dobre....ahh...oby!!
Milego dnia babeczki...
Odezwę się potem...

Cześć dziewczyny...ja na chwilę zaglądam jeszcze do was...:-)
O 12:40 mam pierwsze usg! (czasu Polskiego o 13:40)
Ciesze się i doczekać nie mogę a dodatkowo mam niezłego stresa....:baffled:
Trzymajcie kciuki żebym mogła się pochwalić samymi dobrymi wiadomościami...

Ahh...a tak poza tym to wczoraj miałam coraz mniej mdłości i nie musiałam aż tyle jeść...nawet po 3 godzinach niejedzenia NIE robiło mi się niedobrze :tak::tak::tak:
Może wreszcie się uspokoiło na dobre....ahh...oby!!
Milego dnia babeczki...
Odezwę się potem...

Madzia ja mam wizytę o 16:20 :))

A że mamy takie same maleństwa to będziemy mogły spoie porównać :)) Idealnie!:-)

Mocno będę trzymać kciuki za Was i Wasze maleństwa. Tylko napiszcie po wizycie bo będę się denerwować jak przed swoją

Ja jutro mam na 17.30 (wcześniej bo mój musi potem wracać do pracy). Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, ze wszystko jest dobrze. Ciekawe co mi mój lekarz powie na wyniki mojej morfologii. chyba nie będzie zadowolony :-(

reklama
Dziewczyny ja jestem wyszukiwaczem porad dla przyszłych tatusiów.

Jako że sama miałam wiele do czynienia z noworodkami (fizjoterapia) to wiem czym się to je, jak pielęgnować malucha i stymulowac rozwój.

Ponieważ nie będę chodzić do szkoły rodzenia (cesarka) postanowiłam poszukać warsztatów tylko dla tatusiów i znalazłam:

Super Tata - Kursy dla przyszłych i świeżo upieczonych ojców. - ODKRYJ W SOBIE SUPERTATĘ

Te akurat są w Warszawie - ale poszukajcie czegoś w Waszych miastach - myślę że się przyda:-)

+ artykuł dla tatusiów dotyczący cesarki: Tata przy cesarce - Specjalnie dla taty - arykuł

Do góry