reklama
Motylla
Fanka BB :)
Witam. Ale tu pustki. Dziewczyny gdzie jesteście? Krystek z Radkiem śpią, więc mam czas na bb, a tak to przebywamy na dworku bo ładna pogoda się zrobiła a dziś byliśmy krótko, bo Krystek się nie słuchał i za karę wróciliśmy do bloku a on bardzo chciał zostać z dziećmi ale nie będzie mną rządzić 2 latek . Tydzień wcześniej miał Krystek zabieg odklejenie napletka, bardzo płakał:-(, nawet jak już byliśmy w domu i wcale nie chciał sikać ani żeby go tam posmarować maścią ale dziś już zapomniał o tym przeżyciu, tylko trochę się obawiam jego reakcji jak pojedziemy w przyszłym tygodniu na kontrole.
monikasia
Hello,
dziewczyny czy wy tez macie pomieszane posty???ja kiedy klikam w ostatni wychodzi mi pierwszy watkowy post...masakra
dziewczyny czy wy tez macie pomieszane posty???ja kiedy klikam w ostatni wychodzi mi pierwszy watkowy post...masakra
monikasia
An ja juz mam ok:-) narozrabialam w ustawieniach profilu
A Tobie sie w jakim sensie rozjechalo???
Buziolki dziewuszki wracajcie
A Tobie sie w jakim sensie rozjechalo???
Buziolki dziewuszki wracajcie
monikasia
Kochane konkurs:-)
Szczegóły - bbCzyta
Co tutaj taka ciiiszaaa
U nas leje...mala ma katar, ogolnie do kitu...
M na chorobowym. Niby sie ciesze bo jest w domku ale przez to tyyylee mamy do zalatwiania. Bedzie szedel do kliniki na ten kregoslup podobno na ok6 tyg.
Piszcie kochane
Szczegóły - bbCzyta
Co tutaj taka ciiiszaaa
U nas leje...mala ma katar, ogolnie do kitu...
M na chorobowym. Niby sie ciesze bo jest w domku ale przez to tyyylee mamy do zalatwiania. Bedzie szedel do kliniki na ten kregoslup podobno na ok6 tyg.
Piszcie kochane
monikasia
An zglosilam problem
Malej tak z nosa kapie, ze hoho
I do tego padaaaa...
Jade zaraz kolezance synka popilnowac, bo ma dzisiaj sprawe w sadzie o zabranie praw ojcu do niego ale ciemno to widze. Facet zaczal wyciagac brudy...az sie boje:-(
Malej tak z nosa kapie, ze hoho
I do tego padaaaa...
Jade zaraz kolezance synka popilnowac, bo ma dzisiaj sprawe w sadzie o zabranie praw ojcu do niego ale ciemno to widze. Facet zaczal wyciagac brudy...az sie boje:-(
reklama
agapa
Cześć.
Bardzo dawno mnie tu nie było
Niestety nie miałam czasu na czytanie a tym bardziej pisanie. Na necie siedziałam, ale z dzieckiem na ręku ciężko mi cokolwiek napisać
Teraz maluchy jeszcze śpią to korzystam z okazji.
W poniedzialek byłam w CZD żeby pozapisywać dzieci do specjalistów. Musiałam maluszki zabrać ze sobą, ale była też moja mama więc pomagała mi w pilnowaniu. Niestety do ortopedy prowadzą zapisy już tylko przez infolinię i mailowo, do chirurga (z Majką) nie zapisali bo pow. że z tym problemem to do ginekologa lub urologa. Do urologa terminy za rok
więc poszłam do ginekologa i tam miałam szczęście bo udało się zapisać na jutro
. Miałam też trudniości z zapisaniem Mikusia do kardiologa za rok, ale polatałam chyba godzinę za tym i się udało. Spędziłam tam pół dnia
ale chociaż mam to z głowy. Po południu byliśmy z Mikołajem na usg główki i niestety nie ma poprawy wręcz przeciwnie trochę się pogorszyło
Ooo Miki już się obudził.
Jutro w takim razie jadę z Mają do ginekologa, w piątek do naszego lekarza po decyzję czy zapisywać się z Mikołajem do neurologa i tak oto wygląda mój dzień. latam od lekarza do lekarza czasem posiedzę w domu.
Pozdrawiam was b. serdecznie i proszę o wybaczenie że rzadko zaglądam.
Bardzo dawno mnie tu nie było
W poniedzialek byłam w CZD żeby pozapisywać dzieci do specjalistów. Musiałam maluszki zabrać ze sobą, ale była też moja mama więc pomagała mi w pilnowaniu. Niestety do ortopedy prowadzą zapisy już tylko przez infolinię i mailowo, do chirurga (z Majką) nie zapisali bo pow. że z tym problemem to do ginekologa lub urologa. Do urologa terminy za rok
Ooo Miki już się obudził.
Jutro w takim razie jadę z Mają do ginekologa, w piątek do naszego lekarza po decyzję czy zapisywać się z Mikołajem do neurologa i tak oto wygląda mój dzień. latam od lekarza do lekarza czasem posiedzę w domu.
Pozdrawiam was b. serdecznie i proszę o wybaczenie że rzadko zaglądam.