Hej dziewczynki
Malo zagladam bo Natan mial infekcje lewego oka ,dostal antybiotyk po czy infekcja przeszla mu na drugie oczko i trzeba bylo wkraplac leki do drugiego //dobrze ze to mamy za soba bo mialalm juz dosc posklejanych w ropie oczek mojego niunka
no a do tego maly zaczal kaszlec i syropy nie pomagaly wiec dostal antybiotyk i juz jest poprawa,do tego ja sie zarazilam od malego // mialam tempke,mega bol glowy i gardla ,po wolutku wracam do zywych ...dzisiaj ugotowalam ogorkowa bo nawet gotowac mi sie nie chce
wczoraj tez nie robilam obiadu bo maz pojechal z dzieciakami na spotkanie po ktorym serwowali obiad no i dostalismy vouchery na zakupy :-)
Co do spraw brzuszkowych to bez zmian,w tym miesiacu nie bedziemy sie starac,ze wzgledu na moje przeziebienie no a po drugie 3-go bede miala badane hormonki wiec bede wiedziala od czego sa plamienia i bedzie mozna zaczac dzialac w dobrym kierunku
w lipcu przyjezdza moj szwagier z rodzinka na 3 tyg ,wiec bedzie wesolo // no a przy okazjii lazienka bedzie wyremontowana
Zycze zdrowka ,bo ta pogoda taka niepewna ,niby cieplo a choroby szybko lapia ...