reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

matko, dawno nie zaglądałam a tu takie smutne wieści??? mocno trzymam kciuki za Mikołajka, niech go szybko wyleczą i niech te usg okaże się nieprawidłowe czy coś, a nie coś złego :((( Patrysiu uściskaj ich mocno ode mnie i przekaż dobre fluidki przy następnej rozmowie dobrze?? i Tobie też życzę poprawy, i Anyolki, i Ma_mi mężowi, i Anne.. i każdemu choremu dzieciaczkowi, niech wszelkie zło się nas nie tyka :(((

reklama
hej
u nas nieco lepiej w sensie że dzieci zdrowieja... mnie jakos nie chce nic puścić do tego rozwonienie mnie złapalo :(
An Mikołaj ma asymetrie komór i torbiel na przegrodzie..... :(:(:(:(
Tygrynko już przekazuje fliudki od Ciebie....dziekuje w jej imieniu :*

Agapko duuuuzo zdrowka dla Mikolajka i dla Was jako Rodzicow duzo sil. Trzymajcie sie Kochani...

Gdzie nie spojrze tam cos sie smutnego dzieje:no:

Wszystkiego dobrego dla Was i milego wieczorka:****

Patrycja, przekaż Agapie moje wszystkie dobre myśli. Oby to był tylko fałszywy alarm i nie niosło to żadnych konsekwencji. Moja młoda miała torbiel (jeszcze w ciąży) i jej się wchłonęło. Mam nadzieję, że następne wyniki będą pokazywać poprawę.
An

Agapko, trzymaj się dobrych myśli. Modlę się za Was. Dużo sił , dużo dobrego. Ściskam Cię mocno.

Hej witajcie,
wróciłam z konferencji a następnego dnia poszłam z Hanią do lekarza i okazało się że mamy obie anginę. Myślałam, że jestem przeziębiona. Łykałam aspirynę i do pracy. I tak cały tydzień. Łeb mi pękał ale wiecie jak to jest. A dam radę itd. Jesteśmy obie na antybiotykach
no.gif
. Wszystko ciągnie się od Stacha, potem zaraził Zuzię , no i nam się też coś dostało
wink2.gif
. Mam chorobowe do końca miesiąca. No i mamy leżeć. Hania i leżenie w łóżku
shocked.gif
nierealne. Właśnie siedzimy i od rana bawimy się ciastoliną. Ale to szał dla małej
rofl.gif
. Myślałam, że jeszcze za mała a ona ginie z ciastoliną na 2-3 godziny
shocked.gif
.

Mam wieści od Agapy....
Napisałam do niej niedawno czy jest choć mała poprawa...
odpisała tak " Dziś jest poprawa. Mamy masaże wibracyjne i to chyba ich zasługa :)"

To fajnie. Każda poprawa to jakiś kroczek.
Izulka, ciastolina powiadasz? Muszę pomyśleć. Mam mnóstwo zabawek po starszych, tylko masę dokupię. Moją na dłuuugo wsysa taka zabawka: *GOKI Drewniane Laleczki z Ubrankami 3+ GDAŃSK (2112801752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ubranie jednej lalki to długie pół godziny świętego spokoju. Tylko ja te lalki kupiłam taniej, około 50. Super są, polecam. A może macie jeszcze jakieś fajnego wsysacza dziecka (u nas dziś pasek ze sprzączką zadziałał).
An

Pati ciesze sie, ze jest mala poprawa:-) A ajk Ty sie czujesz?
Dla mojej wsysaczem sa wilgotne chusteczki. Wybierala mi ich cala tone:szok:
Najpierw bylam zla a potem kupilam specjalnie dla niej takie tansze z Aldi a ona cala w skowronkach. Myje mi meble, okno balkonowe, siebie:szok::-D i zabawki -- kot ku jej niezadowoleniu niewyraza checi:-D
Ja natomiast chora jestem:wściekła/y: no szlag mnie trafi chyba. Poszkam na poddasze wieszac pranie i tak wsiaklam na jakies pol godzinki a bo to linka sie zerwala a bo to posprzatam troszke a ze zimno bylo strasznie a ja w kapciach wiec...Mowic niemoge:no:

A gdzie sie podziala reszta kobitek???
Milego dnia dla Was:***

reklama
Monia ja podobnie jak Ty straciłam totalnie głos....
Chciałam bardzo zadzwonic do Agapy ale jak rozmawiałam z mama przez tel to nie słyszała mnie w ogóle tak cicho mówie...
Ja sie czuje okropnie.. chciałam iśc dziś do lekarza bo ileż można no ale jednak nie dam rady bo prawie cały dzień jestem sama z dziecmi....

Do góry