matko, dawno nie zaglądałam a tu takie smutne wieści??? mocno trzymam kciuki za Mikołajka, niech go szybko wyleczą i niech te usg okaże się nieprawidłowe czy coś, a nie coś złego (( Patrysiu uściskaj ich mocno ode mnie i przekaż dobre fluidki przy następnej rozmowie dobrze?? i Tobie też życzę poprawy, i Anyolki, i Ma_mi mężowi, i Anne.. i każdemu choremu dzieciaczkowi, niech wszelkie zło się nas nie tyka ((
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
hej
u nas nieco lepiej w sensie że dzieci zdrowieja... mnie jakos nie chce nic puścić do tego rozwonienie mnie złapalo
An Mikołaj ma asymetrie komór i torbiel na przegrodzie.....
Tygrynko już przekazuje fliudki od Ciebie....dziekuje w jej imieniu :*
u nas nieco lepiej w sensie że dzieci zdrowieja... mnie jakos nie chce nic puścić do tego rozwonienie mnie złapalo
An Mikołaj ma asymetrie komór i torbiel na przegrodzie.....
Tygrynko już przekazuje fliudki od Ciebie....dziekuje w jej imieniu :*
monikasia
Agapko duuuuzo zdrowka dla Mikolajka i dla Was jako Rodzicow duzo sil. Trzymajcie sie Kochani...
Gdzie nie spojrze tam cos sie smutnego dzieje
Wszystkiego dobrego dla Was i milego wieczorka:****
Gdzie nie spojrze tam cos sie smutnego dzieje
Wszystkiego dobrego dla Was i milego wieczorka:****
Anyolki
Patrycja, przekaż Agapie moje wszystkie dobre myśli. Oby to był tylko fałszywy alarm i nie niosło to żadnych konsekwencji. Moja młoda miała torbiel (jeszcze w ciąży) i jej się wchłonęło. Mam nadzieję, że następne wyniki będą pokazywać poprawę.
An
An
Serduszko1
An ja też sie modle by to paskudztwo sie wchłonęło.... wszystko przekazałam właśnie Agapie...
Ja nadal chora
Ja nadal chora
izulka15
Agapko, trzymaj się dobrych myśli. Modlę się za Was. Dużo sił , dużo dobrego. Ściskam Cię mocno.
Hej witajcie,
wróciłam z konferencji a następnego dnia poszłam z Hanią do lekarza i okazało się że mamy obie anginę. Myślałam, że jestem przeziębiona. Łykałam aspirynę i do pracy. I tak cały tydzień. Łeb mi pękał ale wiecie jak to jest. A dam radę itd. Jesteśmy obie na antybiotykach
. Wszystko ciągnie się od Stacha, potem zaraził Zuzię , no i nam się też coś dostało
. Mam chorobowe do końca miesiąca. No i mamy leżeć. Hania i leżenie w łóżku
nierealne. Właśnie siedzimy i od rana bawimy się ciastoliną. Ale to szał dla małej
. Myślałam, że jeszcze za mała a ona ginie z ciastoliną na 2-3 godziny
.
Hej witajcie,
wróciłam z konferencji a następnego dnia poszłam z Hanią do lekarza i okazało się że mamy obie anginę. Myślałam, że jestem przeziębiona. Łykałam aspirynę i do pracy. I tak cały tydzień. Łeb mi pękał ale wiecie jak to jest. A dam radę itd. Jesteśmy obie na antybiotykach
Serduszko1
Mam wieści od Agapy....
Napisałam do niej niedawno czy jest choć mała poprawa...
odpisała tak " Dziś jest poprawa. Mamy masaże wibracyjne i to chyba ich zasługa "
Napisałam do niej niedawno czy jest choć mała poprawa...
odpisała tak " Dziś jest poprawa. Mamy masaże wibracyjne i to chyba ich zasługa "
Anyolki
To fajnie. Każda poprawa to jakiś kroczek.
Izulka, ciastolina powiadasz? Muszę pomyśleć. Mam mnóstwo zabawek po starszych, tylko masę dokupię. Moją na dłuuugo wsysa taka zabawka: *GOKI Drewniane Laleczki z Ubrankami 3+ GDAŃSK (2112801752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ubranie jednej lalki to długie pół godziny świętego spokoju. Tylko ja te lalki kupiłam taniej, około 50. Super są, polecam. A może macie jeszcze jakieś fajnego wsysacza dziecka (u nas dziś pasek ze sprzączką zadziałał).
An
Izulka, ciastolina powiadasz? Muszę pomyśleć. Mam mnóstwo zabawek po starszych, tylko masę dokupię. Moją na dłuuugo wsysa taka zabawka: *GOKI Drewniane Laleczki z Ubrankami 3+ GDAŃSK (2112801752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ubranie jednej lalki to długie pół godziny świętego spokoju. Tylko ja te lalki kupiłam taniej, około 50. Super są, polecam. A może macie jeszcze jakieś fajnego wsysacza dziecka (u nas dziś pasek ze sprzączką zadziałał).
An
monikasia
Pati ciesze sie, ze jest mala poprawa:-) A ajk Ty sie czujesz?
Dla mojej wsysaczem sa wilgotne chusteczki. Wybierala mi ich cala tone
Najpierw bylam zla a potem kupilam specjalnie dla niej takie tansze z Aldi a ona cala w skowronkach. Myje mi meble, okno balkonowe, siebie i zabawki -- kot ku jej niezadowoleniu niewyraza checi
Ja natomiast chora jestem no szlag mnie trafi chyba. Poszkam na poddasze wieszac pranie i tak wsiaklam na jakies pol godzinki a bo to linka sie zerwala a bo to posprzatam troszke a ze zimno bylo strasznie a ja w kapciach wiec...Mowic niemoge
A gdzie sie podziala reszta kobitek???
Milego dnia dla Was:***
Dla mojej wsysaczem sa wilgotne chusteczki. Wybierala mi ich cala tone
Najpierw bylam zla a potem kupilam specjalnie dla niej takie tansze z Aldi a ona cala w skowronkach. Myje mi meble, okno balkonowe, siebie i zabawki -- kot ku jej niezadowoleniu niewyraza checi
Ja natomiast chora jestem no szlag mnie trafi chyba. Poszkam na poddasze wieszac pranie i tak wsiaklam na jakies pol godzinki a bo to linka sie zerwala a bo to posprzatam troszke a ze zimno bylo strasznie a ja w kapciach wiec...Mowic niemoge
A gdzie sie podziala reszta kobitek???
Milego dnia dla Was:***
reklama
Serduszko1
Monia ja podobnie jak Ty straciłam totalnie głos....
Chciałam bardzo zadzwonic do Agapy ale jak rozmawiałam z mama przez tel to nie słyszała mnie w ogóle tak cicho mówie...
Ja sie czuje okropnie.. chciałam iśc dziś do lekarza bo ileż można no ale jednak nie dam rady bo prawie cały dzień jestem sama z dziecmi....
Chciałam bardzo zadzwonic do Agapy ale jak rozmawiałam z mama przez tel to nie słyszała mnie w ogóle tak cicho mówie...
Ja sie czuje okropnie.. chciałam iśc dziś do lekarza bo ileż można no ale jednak nie dam rady bo prawie cały dzień jestem sama z dziecmi....