Witam Was mamusie. Dopiero znalazłam to forum-jestem nowa. Ucze się :-)
Jestem mamą dwuletniego Olka
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :-)
Jestem mamą dwuletniego Olka
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anne, bardzo mnie zaniepokoiłaś poprzednim postem.Witam:-):-)
Nie nadrobiłam Was,mam dużo do nadrobienia,więc tylko tak wyrywkami przegladałam posty.
Tygrynko,histopatologiczne były złe,pisałam,ale nie ma co wracać do tego,w marcu będę miała kontrolne badania i pewnie będzie dobrze już,bo teraz jest dobrze
Widzę,że nowe mamy dołączają-miło,a stare wracają:-),może będzie tu znó tak tłoczno jak dawniej:-)
Mam pytanie-jakie mleczko podajecie swoim dwulatkom? mój synek najpierw przechodził na bebilon junior,potem nie chciał go jeść,więc -bebiko junior -jest słodsze i tańsze-swoją drogą,ale już chcę zacząć podawać mu zwykłe mleko w płynie krowie,ale nie wiem co wybrać? mleko w kartonie UHT?-np łaciate,czy może lepiej z butelki czy worka normalne pasteryzowane?-to ważne dla mnie,bo opinii jest tyle ,że nie wiadomo kogo słuchać.Może najlepiej by było od gospodarza kupować świeże mleko krowie,ale nie zawsze jest taka możliwość.