reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam. A ja właśnie wzięłam się za robienie napoleonki, jeszcze jakieś 10 min i do piekarnika wkładam, a jutro zrobię do ciasta masę bo już trochę za późno na mikser. Dziś byłam u siostry Krystek wyszalał się z Amandą i wcale nie chciał wychodzić od nich i w efekcie przed 21 usnął.:-)
Cieszę się że w końcu piątek, oby szybko w pracy zleciało:tak:

a jakie macie plany na weekend, bo ja jak zwykle, pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie. I jeszcze remont mamy więc nie wiem kiedy w końcu odpocznę.
W sobotę biorę się za ogarnięcie mieszkania, a w niedziele nawiedzi nas siostrzenica W. i jej mąż który będzie chrzestnym Radka.

Witam:)
Bartus ma drzemke to mam chwile dla siebie.Znowu mały ma katar mega który mu spływa do gardełka i kaszle od czasu do czasu.pogoda cos sie ładna robi.

Wczoraj z M gadałam i o rodzenstwo dla Bartusia bedziemy sie starac tak jesienią bo wtedy juz bedziemy u niego.

Miłego dnia:)
Zdrówka podsyłam:tak:

reklama
witam :):)
ale pusto tu :(:(:(
Ale widze że inne kobietki sie odezwały :) fajnieeee
mam nadzieje że na nowo odżyje to forum :):)
U nas przełom ... dzis była pierwsza noc bez pampersa.... i wynik 1:2 dla mnie :):):)
Pampersów już nie mam i nie mam zamiaru kupować.. Kuba w dzień ladnie woła siku robi na ubikacje to za noc tez sie trzeba wziąć :)
Ja po ostatnim egzaminie, nie znam jeszcze wyników ale chyba nie bedzie źle... mam nadzieje :)

Ostatnia edycja:
witam w nowym tygodniu
szkoda, że weekendy są takie krótkie:baffled:

Wysypka u Ani jeszcze nie schodzi, to już ponad dwa tygodnie i chyba będziemy musieli odwidzić kolejnego lekarza:-(. My zaczeliśmy wykańczać górę domu. Panele, parapety kupione. W sobotę poprawiliśmy elektrykę, gipsy zrobione. Teraz trzeba znaleźć czas na pomalowanie najpier gruntem potem kolorem. No i mam problem z kolorem w sypialni, jaki wy macie, a jaki doradzacie?

Witam. Krystek nie miał dziś drzemki w dzień i teraz już od 20 śpi w swoim łóżeczku:-), to chyba jakiś cud bo nieraz nie śpi w dzień i gania do późna.
witam :):)
ale pusto tu :(:(:(
Ale widze że inne kobietki sie odezwały :) fajnieeee
mam nadzieje że na nowo odżyje to forum :):)
U nas przełom ... dzis była pierwsza noc bez pampersa.... i wynik 1:2 dla mnie :):):)
Pampersów już nie mam i nie mam zamiaru kupować.. Kuba w dzień ladnie woła siku robi na ubikacje to za noc tez sie trzeba wziąć :)
Gratulacje:tak:

u nas na noc i na dwór pampers jeszcze zostaje. A tak to w domu już pięknie woła.
Niestety katar się zaczął, wysypka jeszcze nie znikneła i po nieprzespanej nocy jestem. Nie wiem jak w pracy wytrzymam:no:

reklama
Kurcze dziewczyny mobilizujecie mnie:zawstydzona/y::-)z tym nocnikiem...
Ja dzisiaj od rana juz na nogach...
Szukam w necie jak "pogonic" nastolatka do trzymania porzadku w pokoju...:baffled: Tylko niewiem czy mam jakiekolwiek szanse:szok:

U nas napadalo sniegu troche ale musze siedziec w domu, bo zmienaja kablowke i chca zagladac po piwnicy wiec musze ja im otworzyc - jestem uziemiona do 19tej wiec, bo niewiem kiedy moga wdepnac:wściekła/y:

Do góry