reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

my dzisiaj makaron ze szpinakiem i szynką :)
Pati oj trzymaj się, powodzenia z egzaminami i wizytą u lekarza!! a z migdałem identycznie u nas - powiększony ale chorób brak. ja się najbardziej boję znieczulenia.. ale z drugiej strony mój brat miał mieć wycinane migdałki i nie miał a teraz co zimę choruje.. mój mąż tak samo dopóki nie mial wyciętych.. już sama nie wiem..
Madzia za Twojego synka też trzymam kciuki! a dlaczego był intubowany, kiedy??
Edyta Seba zasypia z nami, tzn my go usypiamy i wychodzimy, ale czasem ma takie akcje że nie zdążę do niego dojść do łóżka a on już chrapie :D

a my dzisiaj wieczorem idziemy na bal :)) mam nową sukienkę, buty, biżuterię i chyba przez to super humorek :))) idę zrobić sobie paznokcie i fryzurę, uśpić młodego i mykamy :)))

reklama
u mnie dziś kurczaczek :)
Tygrynko ale Ci zazdroszcze.... udanej zabawy życzę :):):)

mi łeb już pęka od nauki wzorów wykresów i liczb...... przerwa do jutra bo oszaleje :(

Tygri a co to za bal ? z jakiej okazjii ?

Pati masz racje odpocznij troszeczke nauka nie zajac nie ucieknie ;-)

PS Tygri czekamy na zdjecia :tak:

Madzia a co dokladnie Bartus ma z serduszkiem,pamietam ze lezal w szpitalu ale nie pamietam na co dokladnie
:sorry:

:-)

Madzia za Twojego synka też trzymam kciuki! a dlaczego był intubowany, kiedy??

Bartus ma wrodzoną wade serduszka ubytek w czesci miesniowej przegrody miedzykomorowej.Jak miał 2 tyg to musieli go zaintubowac bo przestał oddychac a jak miał miesiąc to miał pierwszą operacje załozony bandig czyli taką opaske a jak miał 8 miesiecy to miał 2 operacje na otwartym serduszku czyli przez klatke piersiową i tym razem za zastawke która niby rosnie razem z nim i temu tak czesto choruje i uszkodzili mu krtan.takze ma swoje przezyte biedak.

Oj kochany Bartus tyle musial wycierpiec w tak krotkim zyciu :-( jej mam nadzieje ze te operacje ktore przeszedl byly ostatnimi w jego zyciu...i zeby tego bylo malo to jeszcze uszkodzili mu krtan ...a juz wszystko dobrze z serduszkiem ???

Z serduszkiem jest dobrze mamy co pół roku kontrole.

To super wiadomosci :-)

Ja dzisiaj jestem troszke zabiegana,sprzatanie,gotowanie,dziecko ciagle chce sie bawic,maz w domu i jeszcze kolezanka
wpadnie pozniej wiec dzisiaj malo bede sie udzielac ale w wolnej chwili napewno zajrze do Was ;-)

Witam. Dziś to Krystek chciał nas wykończyć psychicznie:wściekła/y::wściekła/y:, myślałam że mnie za raz trafi, ja chce chociaż pół dnia bez dzieci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Motylko i co maja zamiar z tym zrobic ?Pytam o stolejke ...

Kochana ja jestem cierpliwa i kiedy tam znajdziesz to wrzucisz nam jakies foteczki ;-)
Chirurg powiedział że nie będzie nic ciął. Na razie mamy wyleczyć stan zapalny, 11 stycznia znowu wizyta a później uśpią mi synka i będzie oddzielał tą skórkę bo na żywo nie da sobie zrobić tego .

Motylko a nie mysalas o obrzezaniu,nie wiem czy w Pl jest ono darmowe ale wiem ze duzo rodzicow decyduje sie na taki zabieg u swoich dzieci,wiesz nie dziwie sie ze beda go usypiac... przeciez na zywca to napewno bardzo boli,my na szczescie nie mamy z tym problemu ufff

Nie moge uwierzyc Twoj najmniejszy babel skonczyl juz 4 miesiace :shocked2:

reklama
Hej dziewczynki widze ze cisza w eterze :-D

Mezus pojechal na Gatwick a ja z dziecmi sama do 17tej,ale za to niedziele bedziemy miec cala dla siebie :tak:

Do góry