reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Edyta no właśnie o to mi chodziło że ostatnio Ciebie nie było :D od razu widać jak Ciebie nie ma :D
no właśnie nic się nie działo z tymi migdałkami, raz miał zapalenie gardła, a tak to chrapie, no ale pediatra dojrzał że powiększone i wysłał nas do laryngologa..
mój Sebuś dzisiaj o 20 położył się do łóżka i 20:05 spał :)

reklama
witam
dobrze, że krótszy tydzień:-D

Moja Ania też ma migdał do wycięcia, chrapie w nocy, często ma otwartą buzię i często łapie zapalenie gardła. Podaję jej lek na obkurczenie, no i zobaczymy co z tego będzie, bo zabiegu strasznie się boję:-(

hej
Monia moje dzieci też sie nie raz nie dagadują.... ://
Edytko małż już w pracy??
Tygrynko fajnie że zaczełas ten temat bo u KUby też są bardzo powiększone migdały ale dlatego że jest zdrowy to narazie zostawiamy to do obserwacji, jeśli nadal będą powiększone mimo to że bedzie zdrowy to zapadnie decyzja o wycięciu.... Ja bym chciała tego uniknąć no ale zobaczymy jak to bedzie...

Wczoraj jechałam do przychodni zarejestrować KUbę do neurologa no i mamy termin na 12 stycznia.... Niech ten tydzień zleci szybko bo oszaleje:-(
Mam doła ogólnie ostatnio jakich pech mnie prześladuje ciągle coś... w weekend mam 3 egzaminy i jeszcze musze siostrom zawieźć dzieci bo mają akurat kolędę w sobotę i nie mogą do mnie przyjechać. Wolałabym ich nie zostawiać nigdzie ale nie mam innych terminów na zaliczenie egzaminów:-(

Hejka:)Bartus cos mi wczoraj zwracał wieczorem i rano tez jest na diecie chyba cos podłapał odemnie bo ja miałam tez.No my mamy alergologa 11 stycznia ciekawe co tym razem powie czy mamy leki odstawic jakies.
Miłego dnia:)

Tygri to Sebus chodzi sam spac czy musisz go usypiac tzn lezec kolo niego jak on zasypia ???

Pati maz juz od rana w pracy ale niedlugo bedzie w domku i tak posiedzi ze mna do 14tej i pozniej jedzie z powrotem,wiec mozna powiedziec ze placa mu za siedzenie w domku :-D:-D
Dobrze ze terminy do lekarza nie sa odlegle wiec szybko zleci,za egzaminy &&&

Madzia o Was tez bede pamietac 11 stycznia ;-)aby Bartus sie nie rozchorowal ...

madzia84 ja mam wizytę u alergologa 12.01, muszę zaświadczenie wziąść na następny rok, a jakie leki podajesz małemu?
Daje przez tube flixotide jedna dawka 8 wdechów 2 razy dziennie,jak ma ataki typu kaszel lub jak jest chory to jedna dawka ventolina 2 razy dziennie ale ograniczam to mu juz.Rano daje przez strzykawke z herbatką Sinulair Mini raz dziennie a i wieczorem Aerius 2,5ml narazie poprawa jest ale pediatra i alergolog mówili ze to jego charczenie od czasu doczasu moze byc przez to ze był zaintubowany i mu uszkodzili troche krtan.

Ostatnia edycja:
Edzia dziekuję... w końcu ogarnełam reszte prac semestralnych....teraz uczyć sie muszę ale najpierw obiad dzieciom....
Madziu ja również trzymam kciuki.... duzo Bartus bierze tych leków :(
Musze torta zrobić na sobotę ... mama już mi kupiła większość składników tylko musze wieczorem po to podjechać. No i tworzyć.. :)

No duzo ale ostatnio kazała nam odstawic ventolin tylko jak pisałam wyzej w razie czego brac i teraz mam nadzieje ze tez cos odstawimy bo u niego zbytnio nie widac tej astmy chyba ze sie szybko meczy ale to chyba po tym ze ma chore serduszko.zobaczymy jak teraz bedzie i co nam powie.

reklama
Madzia a co dokladnie Bartus ma z serduszkiem,pamietam ze lezal w szpitalu ale nie pamietam na co dokladnie :sorry:

Dziewczynki co serwujecie dzisiaj na obiadek ? Ja mam lososia,ziemniaczki i suroweczka z kapustki :-)

Do góry