reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ANY no to wilgachne Gratulacje,bardzo sie ciesze ze zdalas bo wiem jakie to ulatwienie w zyciu ;-) a za wyniki dzieciaczka bede trzymac kciuki :tak:

Patti super ze siaostrzeniec jest juz na swiecie :-)

Monia o to fajnie bedziesz miala przyjaciolke niedaleko,bardzo sie ciesze ze sie udalo ;-)

A my kupilismy telewizorki do samochodu,chlopaki zachwyceni nawet teraz ogladaja na nich filmy :-p
Natan pospal w dzien wiec jak zwykle pojdzie spac ok polnocy :sorry:

Milej nocki

Ostatnia edycja:
No ja tez sie ciesze bardzo:-) Dzisiaj juz wypilysmy winko (skusilam sie chociaz niemoge).
Moja mala spi wkoncu:no: cos ostatnio dlugo zasypia.
Syn pojechal na pare dni do cioci - jakos tak pusto...

Milej nocki:***

Monia Kuba dziś też szalał do 22 ale to przez to że w dzień zamiast koło 11 to zasnoł o 15.. w ogóle cos mu sie dzis poprzestawiał ten dzień, mam nadzieje że jutro już pójdzie normalnie spać.
Ja dostałam mega bolesnego @..... Już sie nie moge doczekać aż moja lekarka wróci z urlopu... nie nawidze mieć @ :wściekła/y:
Monia a jak Ty sie czujesz????

Monia o to wineczko bylo grane,i to pewnie jakies czerwone cio ?? :-p

Pati a Ty czesto maz takie bolesne @ czy to akurat teraz sie tak przytrafilo ? no a ja mam dostac 1-go wiec zobaczymy jak to bedzie,mam tylko nadzieje ze do 10-tego juz jej nie bedzie bo w innym wypadku bede musiala przelozyc scan a tego nie chce robic... no a bez wyniku z usg nie bede mogla zrobic badan hormonalnych,i znowu wszystko przesunie sie w czasie a tego bym bardzo nie chciala :no:

Milej nocki dziewczynki

Aaaa i bym zapomniala to wasze dzieciaczki wczesnie klada sie spac,tylko moj tak rozrabia do pozna :dry: dzisiaj zasnal o 00:15 :zawstydzona/y:

Edytko u mnie od kilku miesięcy jest koszmar z @ nie dośc że bolesne to bardzo obfite. Ja też miałam 1-ego dostać ale przyszła sobie jak chciała.
Jestem cała obolała, przynajmniej od brzucha w dół....
Co do spania dzieci to przeważnie chodzą mi spac o 20..... Ale ostatnio częściej pozwalam im posiedzieć z nami dłużej.
Ale szaro i buro za oknem....:dry:

Hej,
Pati no to jest nas juz 3 jesli chodzi o @;-) bo i ja i moja kumpela tez dostalysmy - ona wlasnie lezy i cierpi a ja jakos daje rade jeszcze, choc brzuch pobolewa:baffled: Ogolnie czuje sie byle jak...ale jakos daje rade. Ale psychicznie sie podnioslam:tak:
Edytko winko ziiiiimneeee jak chol....:tak: i jakies takie pomaranczowe:-D. Ja nieprzepadam za winami (tez z powodu bolu glowy) ale niewypadalo wczoraj wypic choc troszke;-). Jutro podpisujemy umowe i kolezanka wraca do synusia (tez rocznik 2010) a w polowie stycznia przeprowadzka:happy2:

U nas zimno ale slonecznie:sorry2: Dzisiaj nigdzie nosa nawet niewystawie i juz:no: Niemam sily...

hej....
co tu tak pusto???
Ja szczerze już mam dość tego dnia... paskudnie sie czuje do tego wypadek Kuby strach czy skończy sie tylko na siniaku... Seba gorączkuje- wszystko na raz :(:(:(:(:(:(

reklama
Witam. Przez te święta co były to na nic za bardzo nie mam czasu. Szkraby rosną jak na drożdżach, Radkowi ubieram już ciuszki 6-12 miesięcy,za szybko wyrasta z ciuszków.
Anyolki; Gratulacje, teraz tylko odebrać prawko i śmigać po szosie.

Do góry