reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Agapa serdeczne kondolencje
[*] zdrówka dla maluszka!
oo Marlas ;)

dziewczyny również życzę Wam zdrowych wesołych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze :)))

Hej!
Przyjmijcie spóźnione, ale serdeczne życzenia wszystkiego dobrego! Życzę przede wszystkim zdrowia Wam, Waszym dzieciaczkom i Waszym bliskim.
Agapa, przykro mi bardzo. My też pochowaliśmy babcie w tym roku i to były pierwsze święta bez niej. Niby była daleko, niby tylko telefon, a i tak odczuwaliśmy ten brak.
Edyta, Ty masz mieć USG czy jakieś bardziej zaawansowane badanie, bo nie czaję :-)
A ja zakuwam do testów, już mi to bokiem wychodzi :-)
An

Czesc :-)

ANY to badanko to zwykle usg bez zadnych rewelacjii :-pa z tego co pamietam to Ty jutro masz egzamin tak wiec zycze zdania bez zadnego bledu ;-)i prosze sie tu nam pochwalic jutro jak poszlo:tak:

A ja zabiegana jestem jak maz jest w domu i dzieci to mam co robic a dodatkowo pomagamy znajomym w przeprowadzce wiec chwilowo czasu brak na bb ale w koncu przeprowadzka wiecznie nie bedzie trwac i wroce niedlugo :-p

witajcie po świętach
fajnie było tylko tak trochę za krótko, ale dziecinka moja chociaż się mamą nacieszyła i z innymi dzieciaczkami z rodziny wybawiła.
Jak byliśmy w kościele to z dzidzią chciała iść spać do żłóbka :-D

No tak, swieta i ogolnie wolne dni od pracy bywaja za krotkie;-)
No, dziewczyny gdzie sie podziewacie??? Znow przestoj na watku:-(
Te ktore poczytuja niech cos skrobna:-)
Milego dnia:***

hej :)
Monia jak tam przeprowadzka koleżanki?? wiadomo coś??
Rossa dla mnie święta moglyby trwać tydzień :D:D a takie jak w tym roku to i dwa :):)
Ja dziś wróciłam już tak porządnie do rzeczywistości.... ogarnełam nauke i poukładałam sobie po trochu na każdy dzień... Od 1-7 stycznia mam wolne od brzdąca więc wezmę sie porządnie za naukę.
Dziś przyszedł prezent dla R na urodziny :D:D:D dostał już dziś mimo że urodziny ma w niedziele...
Z dobrych wieści jeszcze dziś zostałam ciocią :D:D Moja siostra o 9 urodziła synka przez CC Mały ma 2680 g i 49 cm :):):) jest zdrowy i słodziutki :)

reklama
Hej!
Edyta, ja mam 10 odebrać wyniki dziecka, to będę trzymać kciuki za Twoje wyniki, a Ty trzymaj za moje.
Patrycja, gratulacje dla siostry, ale Ci dobrze, też bym chciała być ciocią.
A tak w ogóle, to... ZDAŁAM! Egzaminator był taki sobie, trochę na mnie pofukiwał i narzekał, że wolno wykonuję manewry, ale mam wrażenie, że on chciał, żebym zdała, bo jeździłam tylko prosto albo w prawo. Nie miałam wcale lewoskrętów :-) Miałam trochę błędów, ale zdałam i cieszę się jak dzika norka!
An

Do góry