reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
udało mi się prawie wszystko co zamierzałam dzisiaj zrobić, padam na pyszczek, ale to takie miłe zmęczenie.. albo inaczej - miło paść w wysprzatanym, pachnącym, świątecznym domu :))

uuu a tu co tak pusto?? każdy zajety światecznymi porządkami i gotowaniem ???
Madziu dobrze że bartuś nie choruje....
Tygrynko masz racje :):):)

My wczoraj jak tylko Mariusz został odebrany pojechaliśmy po reszte zakupów głównie warzywa owoce takie świeże produkty...wstąpiliśmy do mojej siostry po kosmetyki które zamówiłam a potem jeszcze do taty R. WRóciliśmy po 21 byłam wykończona....ale ogarnełam dzieci ( poszły po 22 spać) zobaczyłam do końca Titanica i poszłam spać..... Kuba mi przespał całą noc :):) to już druga z rzedu a ja niewiem czy nie za wcześnie sie ciesze :D

potem juz może nie byc okazji więc teraz Składam Wam najszczersze życzonka

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku. Wesołych Świąt!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wybaczcie. pojawiam sie by złożyć wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne.
Mikołaj ma mały katarek i przeszkadza mu to w oddychaniu. Ja już doszłam do siebie również organizacyjnie (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Wczoraj w nocy zmarła mi babcia, dziś mamy pogrzeb dlatego jestem na szybkiego.

Pati przepraszam że nie odpisałam na sms-ka

reklama
Hej

Agapko bardzo mi przykro :-(tule ...

Dostalam pisemko ze scan bede miala 10 stycznia...no i brzuszek mnie pobolewa wiec @ niedlugo mnie nawiedzi :-p

Do góry