reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Edytko przykro mi :(:(:( mam nadzieje że szybko Ci to zrobią...
An dzieci bardzo szybko rosną, za szybko hehe... :)

Rozmawiałam dziś z Agata :)
Bierze leki na anemie ogólnie czuje sie dobrze. Według lekarki wyniki jej badań biorąc pod uwagę to co przeszła są bardzo dobre. Maja bardzo dobrze przyjeła braciszka, nikomu nie daje do niego dojść :D:D Mikołaj nie chce spać w łózeczku woli tulić sie do mamusi :) Jak bede miec od niej jakies wieści na pewno dam Wam znać. Agata nie ma teraz czasu usiąść przy lapku tym bardziej że święta tuż tuż....

reklama
Chcę się wam pochwalić moim Wielkim Skarbem:-) P1030641.jpg

Agapko ale on sliczny!!! pięknego masz synka, gratuluję! i życze szybkiego powrotu do zdrowia!!
Pati gratuluję zdanych egzaminów, i to na 5teczki, nono :))

przepraszam Was kochane, że tak nie zaglądałam ostatnio :( siedzę dużo na fb bo mam w tel, muszę sobie jakos bb na tel załadować :) Sebuś już na szczęście zdrowy, ja też zdrowieję.. teraz wciągnął nas przedświąteczny wir, jak zwykle na ostatnią chwilę :) pozdrawiam Was i ściskam bardzo serdecznie!!

Agapko sliczny Mikolajek :tak:

Tygri dobrze ze Sebus wyzdrowial ;-)

Anisenku tak to prawda ze dzieci szybko rosna zanim sie obejrzysz a dzieciaczki beda pelnoletnie...niedawno oczekiwalysmy na nasze lutowe skarby ,a one przeziez niedlugo skoncza 2 latka :szok:

Agapko cudny jest :)))
rany a taki podobny do mojego Kubusia :)

a niewiele by był też Mikołaj. Ale to też robota teściowej - bo mój malutki braciszek który zmarł jak miał 10 dni był Mikołajem.

Edytko oj juz niedługo 2 latka :) rany ale to leci. a tyle co byłyśmy w ciąży z lutowymi maluszkami a tu już nam rośnie rocznik 2011 ;)

leci ten czas, wczoraj jak patrzyłam na moją Anusię to sobie pomyślałam - jaka ona jest już duża i jaka samodzielna
a sama o sobie ostatnio powiedziała, że "jeśtem juź duzia i chcem majtki, nie będę chodzić w puszce" (pieluszce)

Agatko cudny jest, zakochałam sie :D:D
Tygrynko dobrze że już zdrowiejesz... :):):):)
Anisen Rossa niestety najbardziej widać po dzieciach jak te czas leci...

Mi dziś ciężko było wstać z łózka, nie wyspałam sie w ogóle. W sumie to nie pamietam jak to jest spać całą noc:-(

a u nas dzisiaj śnieg :))) w końcu!! delikatny, lekki, ale jest :))) normalnie od razu inaczej świat wygląda :)))
ja zmykam dzisiaj do kina dla mamusiek, grają "Jak ona to robi?" więc bardzo na czasie :D miłego dnia !!

Witam Was kochane :-)
Dawno mnie nie było u Was -przepraszam :sorry: -tak wyszło,:-(-postaram się trochę Was poczytać,nadrobić,o ile dam radę,ale w tych dniach to nie bardzo,bo wiadomo-przygotowania do świąt,u mnie jeszcze do tego remont w domu,ale też przygotowuję sztukę-"Jasełka" z młodzieżą-planujemy wystawić w styczniu-być może na "Trzech Króli",udział bierze około 30 osób-więc niełatwo to ogarnąć na próbach,no i też przygotowujemy się muzycznie na święta do oprawy Mszy -Pasterka,no i następne dwa dni.A także podejmujemy akcję "Kolędników Misyjnych"-czyli chodzimy po domach z kolędą i zbieramy kasę na dzieci -tym razem z Sudanu,na budowę szkoły tam.
W domu wszystko dobrze,dzieci zdrowe,Michałek coraz mądrzejszy i nadal bardzo energiczny-wszędzie go pełno:tak: .Mąż wrócił niedawno z delegacji,zostanie z nami do stycznia-gdzieś do 6go. Ja na razie w porządku,nic nowego się nie dzieje z moim zdrowiem-jest okres stabilizacji w tej chwili-byle do marca,wtedy badania pokażą czy już nic nie wraca,czy już to jest za mną.

U nas na Podkarpaciu mroźno i śnieżnie ,ale podobno święta mają być ciepłe.

miałam wstawić nowe suwaczki i awatar,może wieczorem zajrzę i nad tym posiedzę,teraz wybieram się do Rzeszowa.
Gratuluję Agapko synusia :-)-śliczny chłopczyk:tak:dużo zdrówka Wam życzę

reklama
Tygrynko miłego dnia życzę :)
Anne dużo masz na głowie.... ciesze sie że u Was wszystko w porządku :):)

Ja sie wziełam za gotowanie świąteczne.... musze jeszcze pranie suche poukładac dzieciom na półkach. Mariusz ma straszny katar :( jeść nie chce marudzi mi strasznie... Kuba teraz poszedł na drzemkę to zrobie tyle ile zdołam. Ale z marudzącym Mariuszek nie bedzie łatwo.

Nareszcie :D:D:D:D sypie snieg u nas :):):)
Seba już planuje bitwę na śnieżki, mam nadzieje że troche napada tego śniegu :)
coraz bardziej czuć te święta, chyba tego brakowało -śniegu. Mój Świetej Pamieci dziadek zawsze mówił że nie ma świąt bez śniegu :):)
az mi sie humor poprawił....

Ostatnia edycja:
Do góry