reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej,
wczoraj napisałam długi post i mi go zeżarło :-(
Patrycja, dużo tego masz, a do tego choroba. Będzie dobrze, trzymam kciuki!
Zdrowia dla wszystkich przeziębionych!
U nas piękna pogada, ale pracy przy kompie dużo... Muszę się zmobilizować.
Ciekawe kiedy Agapa wraca z małym do domu.
Miłego dnia!
An

reklama
Dzien dobry

Tomek pojechal do sklepu wymienic gps bo mu mapy gdzies wyparowaly,dzwonil nawet do servisu gdzie informatyk z tomtoma probowal wgrac je na nowo ale bez rezultatu,wiec przyslal e-maila ze maja dac nam nowy :-)

Ja w przyszlym tyg bede tu malo zagladac (chyba ) bo T musi wykorzystac zalegly urlop do konca roku,wiec tak sie sklada ze tydzien bedzie z nami w domku,no i dodatkowo dzisiaj dzieci poszly ostatni dzien do szkoly i wracaja dopiero 3 stycznia wiec bede miala wesolo :-p

Zdrowka dla wszyskich,dla zaliczajacych egzaminy kciuki trzymam buziole ;-)

:):)
An Agapa dziś wychodzi do domku :):) Dzięki za kciuki :)
Edytko ja też chciałam by R wzioł sobie wolne jeszcze w tym roku, pomógł by mi troche no ale on nie widzi takiej potrzeby....:sorry2::dry:
Ja dziś sie ostro wziełam za kuchnie, poodsuwałam szafki umyłam po nimi wymyłam sobie kafelki wszystko... KUba śpi na szczeście Mariusz nie jest dziś jakoś specjalnie wymagający to mogłam to sobie zrobić...
Jeszcze sie niedawno dowiedziałam że dołożyli nam jutro do 8 zajęć jeszcze 2 informatyki :angry: Jakby nie mieli co robic przed świetami no i oczywiście kolejny egzamin mnie jutro czeka. To jest bułka z masłem ten egzamin no ale nie o to tu chodzi tylko o to że ja mam co robić a czasu coraz mniej... zaczynaja mnie denerwowac z tym planem zajęc bo już 3 razy był zmieniany :no: i człowiek jak już cos sobie zaplanuje to wszystko szlag trafia przez ich zmiany na ostatnią minute :wściekła/y:
Jeszcze palucha rozciełam :dry:

PATI no to niezle Wam mieszaja z tym planem zajec,to chyba jakies nieporozumienie,ja naprawde Cie podziwiam ;-)
Tomek nie bral by wolnego ale musi a z drugiej strony swietnie sie zlozylo z tym urlopem bo przyszlo mi wezwanie na scan na ktory mam isc w najblizszy wtorek no a gdyby nie jego wolne to nie mial by kto posiedziec z dziecmi a tak mam problem z glowy :-)

A o co zahaczylas paluszkiem ?:-p

AGAPKO czekamy na Ciebie jak juz sie ogarniesz w domku to wstaw nam zdjecia syneczka :tak:

Ostatnia edycja:
Edytko sama niewiem o co.... robiłam cos przy zlewie i nagle poslizgnęłam sie na własnej krwi :-D chyba o kant zlewu musiałam zachaczyć... innej opcji nie ma :)
Mi by bardzo pomogło jakby R wzioł wolne.... wziołby dzieci do swojej mamy a ja bym mogła sie spokojnie pouczyć czy przygotowac reszte na świeta... no ale co roku od 4 lat sama wszystko robie i żyje to w tym roku tez dam rade :)
Dzis rano napiłam sie kawy parzonej.... mmm coż to był za smak :D:D:D już dawno nie piłam takiej kawy :-)

PATI oj jak ja dawno nie pilam parzonej :szok: po porodzie przestawilam sie na rozpuszczalna Nesce z mleczkiem i dobrze mi z tym :-p

Hej babeczki

MONIA dziekujemy i wzajemnie ;-)

Ja dostalam wezwanie na scan...mam miec go we wtorek na 15ta,i moze sie cos juz wyjasni a jak bedzie wszystko dobrze to bede musiala zrobic badanka na hormonki.Nie spodziewalam sie ze tak szybko bede miala usg bo lekarka mowila ze pewnie dopiero po nowym roku sie zalapie a tu prosze taka niespodzianka :-)

No i od jutra maz ma wolne i do tego jedziemy do kolezanki obejrzec jej nowo zakupiony domek do ktorego wczoraj dostala klucze,wiec dzien bedzie very busy :tak:

AGAPKO co tam u Ciebie ? ;-)

Hej!
Mąż pojechał do Krakowa (z młodym na zajęcia), po czym stwierdził, że nie ma portfela z kartą, a paliwa wystarczy tylko w jedną stronę, więc się wrócili i pojechałam sobie na plac poćwiczyć. No i gadałam z moim instruktorem i może mnie jeszcze wyśle raz do Sącza, żebym poćwiczyła przed egzaminem.
A teraz pojechali na basen, młody ma zdawać na kartę pływacką. Zobaczymy jak mu pójdzie.
Mąż ma mi coś kupić na gwiazdkę, ale nie wie co (kwota do 50zł), ja sama też nie wiem, co chcę... Co byście chciały dostać (za taką niedużą, symboliczną kwotę)? Może podsuniecie mi pomysł :-)
An

reklama
Do góry