reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

MADZIA a bylas z tym oczkiem u lekarza ?jesli wolno sie goi to moze warto sie wybrac...oby szybko sie zagoilo :tak:

PATI a co ma byc w ten weekend ?? jeszcze jakies egzaminy przed toba ??

MONIKASIU a ta kolezanka przyjezdza do Ciebie z PL czy mieszka niedaleko Ciebie ?? Ja sobie tak mysle ze jak bedziemy jechac w wakacje do PL i bedzie nam po drodze,a chyba bedziemy jechac przez Niemcy to moglybysmy spotkac sie kawke i ciacho??? Jesli oczywiscie bedziesz miala ochote,mozliwe ze zatrzymamy sie na noc w jakim hoteliku ;-) moze cos polecisz :happy:

reklama
Edytko w sobotę egzamin z historii w niedziele praca semestralna z matematyki i egzamin z biologii...
7 stycznia mam prace sem z fizyki i geografii
8 stycznia mam egzamin z fizyki goegrafii i chemii
22 stycznia mam egzamin z matematyki
i jeszcze w miedzyczasie mam 2 cześć egzaminu z polskiego ale nie znam jeszcze terminu...
no to tyle na ten semestr...
Madziu dobrze że juz sie goi :):)
A mnie coś złamało dziś... katar mam gorączke gardło zaczyna mnie boleć :(:( musze coś wziąć by mnie nie rozłożyło przed samymi świetami....

Edi fajny pomysl:tak: reszta na PW;-)

Moja mala raczej sie nieprzewraca ale zawsze gdzies "zachaczy":baffled: Ale po wizycie w PL przywiozla 2 siniaki;-).
No i moj M wrocil z pracy chory....:no:
Pati zdrowka zycze i zenszen polecam;-)

PATI to przed Toba jeszcze sporo egzaminow ,kciki zacisniete :-)

MONIA dzieki za priv,juz odpisalam ;-) a meza musisz rozgrzac moze lepiej sie poczuje ...:-p

MADZIA to dobrze ze lekarz ogladal malego,w takim razie zdrowka :tak:

Ostatnia edycja:
Ha, "wyrzucilam" meza do syna do pokoju (a mlody rzyszedl do mnie) co by nas "niezainfekowal":-p Ale dbam o niego, dbam:tak: herbatki i te sprawy...

Zycze wszystkim milej nocki, ja juz uciekam Misie polozyc,
Dobranoc:***

reklama
hej
Monia zdrówka dla Męża i dziekuję za rady :) tak jak Ci już pisałam na pewno skorzystam :):):)
Ja też chora :( gardło mam zawalone katar..ehhh a Kubie przechodzi:dry:
Nocka dzis u mnie kiepska Kuba budził sie 21 razy... zaczełam sobie na kartce liczyć ile razy sie budzi.... rano w szoku byłam że aż tyle :szok: Ciesze sie że przynajmniej Seba i R nie chorują....i mam nadzieje że tak zostanie .. :)

Do góry