reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Edytko my tylko na weekend niestety:-( zawiezc tesciowa a ja mialam nie jechac ale zamowilam sobie wizyte u kosmetyczki i fryzjera wiec chocbym miala nosem ryc to skorzystam:-)
My nie jezdzimy czesto moze 1 albo 2 w roku. A Ty to rzeczywiscie musisz dlugo czekac:baffled:

reklama
No to u Ciebie bedzie pelen relax :-D

Ostatni raz w PL bylam trzy lata temu na pogrzebie mojej mamy i od tamtego czasu niet :no: moze gdyby Anglia byla na miejscu Niemiec to pewnie czesciej bysmy odwiedzali Polske :tak:

Milej nocki

Witam. Mojemu W. ostatnio się nudziło, więc jak wyszłam na spacerek z chłopcami to on zaczął modzić przy kompie :wściekła/y:, więc przez jego działanie w ogóle komp nie działał :no:dopiero wczoraj wieczorem pojechał do sklepu po płytkę z windows7, byłam bardzo zła na niego bo miałam na kompie fotki i filmiki moich szkrabów ale na szczęście nie zostały usunięte jakimś cudem,
U mnie póki co zero objawów porodowych więc czekam w miarę cierpliwie. Nerwy się zaczynają, ale przecież to nic nie da. W razie co trzymajcie kciuki. Badanie na posiew z szyjki wyszedł dobrze. Cieszę sę że nie będą mi podawać antybiotyku.:-)
To trzymam kciuki

Witam :):)
Ja wczoraj wolne miałam od Mariusza to spedziłam prawie cały dzień z koleżanką... po południu pojechałam buty kupić na zime ale na moją noge nic nie ma :wściekła/y:
Dzieci zdrowe mnie coś katar złapał ale pewnie minie szybko ( mam nadzieje )
W sobote egzamin z angielskiego musze zasiąść do niego porządnie.

Anne fajnie że sie odezwałaś... mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porządku.. ściskam mocno...
Monia współczuje migreny... tule :-(
Kciuki zacisnięte za sobotni egzamin

monikasia
: współczuje migreny

Witam sie...
My już na nogach od ponad godziny....
Nie wyspałam sie dziś wcale jakieś głupoty mi sie śnią od kilku dni.. :(:(
Wczoraj śniłam o śmierci taty a dziś o tym jak jeszcze nienarodzone dziecko mojej siostry umiera :(
Strach zasypiac :(

MOTYLKA to maz sie pobawil :-D dobrze ze fotki i filmy uratowaly sie ;-)

PATI nie dziwie sie ze zasnac nie mozesz ...:no:

A moj maly wstal niecala godzinke temu i juz przeglada prase :-D moje dziecko lubi wszelkego typu gazety itd oglada je z kazdej strony,wyglada to tak jakby naprawde czytal :tak:moj malutki slodziaczek

Moj T pojechal do Londynu wroci dopiero poznym wieczorkiem,wiec dzisiaj dzien w samotnosci :dry:

Prosimy o glosy http://krakow.naszemiasto.pl/artyku...cena=1&klucz=d3b4d05597f655b06d439e0495df7acb

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja czasem mam takie koszmary, że faktycznie strach zasypiać, zwłaszcza, że się budzę z wrzaskiem. Mój mąż ma nocki urozmaicone ;-)
Sypie śnieg, ślisko, jak wracałam z pracy, to się przewróciłam i potłukłam kolano. Moje dziecko wyszalane na sankach z dziadkami, jeszcze śpi. I tyle w sumie.
An

Hej Dziewczyny.Nie ma mnie raz jestem...ale czytuje Was:)Zuzia daje mi popalić.Wczoraj poszła spać o 1.30!!!masakra.Jestem taka nie wyspana.Wogóle marze juz o tym żeby ona sama juz spała, żeby sama zasypiała,(BEZ CYCKA)!!!!!:wściekła/y:Chyba sobie je powycinam bo naprawde już mam dosyć.Ona nie chce odpuścić woła Nana nana i koniec.Wyje wali głowa w łóżko.Wymiekam po pół godziny jej płaczu.Nie wiem może te 3-ki jej tak dokuczaja...bo przebiły się juz ale to chyba dalej ją boli jak rosną- nie wiem:-(

W dodatku problemy sa jakieś z naszym kierownikiem budowy:/// i musze szukac kogoś żeby cos załatwić.Ach zawsze pod górę!!!!
We wro śniegu nie widać:(

U nas sniegu brak,tylko bardzo mozno wieje i deszcz popaduje,czyli pogoda nie sprzyja spacerkom :no:

Edzia nie wiem co mam doradzic w sprawie zaprzestania karmienia bo moje dzieci przyjely to bez wiekszego problemu,co do godzin spania Natana to on chodzi spac ok 23:00-24:00 h wiec lacze sie w bolu :-p

ANY mam nadzieje ze z kolanem wszystko dobrze i szybko sie zagoi ...

Agapa mocno trzymam kciuki! dobrze że wynik dobry :)
dzięki Patrycja :* powodzenia na egzaminie! a mnie jakiś taki dołek złapał, poza tym wyszły Sebastianowi dwie bakterie w wymazie z gardła i się martwię by nie zaczęły szaleć :(
Monikasia i jak tam u lekarza?
Edyta głos oddany, to Wasz kocurek?? śliczny!
Edzia26 wierzę że Ci ciężko, ale nie możesz się poddawać, nawet jakby 3 godziny wyła! uzbrój się w cierpliwość i nie daj się, przecierp parę dni i w końcu będzie lepiej, zobaczysz! trzymam kciuki za powodzenie

u nas nic nowego, kolejny dzień w domu, ale słoneczko ładne było, to miło się siedziało :)

reklama
TYGRYNKO to nie moj kotek tylko kolezanki z innego watku,ale dziekujemy za glosy ;-)To Sebus jest chory? zdrowka zycze...

PATI ty w sobote masz egzaminy wiec kciuki zacisniete,ale wiem ze i bez nich sobie poradzisz ;-)

Do góry