monikasia
Fanka BB :)
Tak, tak juz cytryna poszla w ruch.
Ale dzisiaj pyszny ryz z jablkami zrobilam mniam, mniam
Ale dzisiaj pyszny ryz z jablkami zrobilam mniam, mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz jak jeszcze Radek się nie urodził to myślałam że sama sobie nie poradzę z 2. Ale doskonale radzę. Na razie jest łatwo bo mały tylko je ,śpi i brudzi pieluchy. Teraz więcej ogarniam jak mam 2.Hej
Motylku jak tam Twoje babelki?? Jak sobie radzisz z 2 dzieci??
U mnie ostatnio urwanie głowy ... szkoła dom dzieci i jeszcze teraz doszła praca. Musze to jakoś ogarniać ale nie powiem ciężko jest. Kubie wyszły już 2 piatki na dole górne sie przebijaja i skutek tego taki że znów nocki mam zarwane. W dzień nie mam czasu na drzemke bo jak Kuba spi to ja musze nadrabiac notatki no i teraz juz pisac prace semstralne bo terminy mnie gonią, za 2 tyg musze już oddać 2 prace. Potem sie zaczną egzaminy to już w ogóle bedzie meksyk no ale co nas nie zabije to nas wzmocni