reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam. Widzę że wątek się rozkręca i dobrze :tak:. Chłopaki śpią a ja mam chwilę dla siebie. Wczoraj odurzałam ale niestety dziś też musiałam bo Krystek wieczorem jadł chrupki i niektóre rzucił na podłogę i je rozdeptał i się pokruszyły. Krystek też potrafi otworzyć lodówkę i stoi przed nią i się bardzo długo zastanawia co wziąść do jedzenia albo się ochładza:confused:, więc muszę zamykać drzwi do kuchni, bo też się wspina a to już niebezpieczne.

Motylku, to fajnie musi wygladac to jak Krystek stoi przed lodowa:-D
My dzisiaj bylismy na obiadku u znajomych, bylo fajnie...tez dlatego, ze niemusialam gotowac:-p
Tak strasznie mi sie spac chce, ze niewyrabiam:confused: chyba z mala pojde lulac.
Dobrejnocki kochane:-)

Hej :)
Motylku jak tam Twoje babelki?? Jak sobie radzisz z 2 dzieci??
Monia i jak sie czujesz?? Cytrynka pomogła??

U mnie ostatnio urwanie głowy ... szkoła dom dzieci i jeszcze teraz doszła praca. Musze to jakoś ogarniać ale nie powiem ciężko jest. Kubie wyszły już 2 piatki na dole górne sie przebijaja i skutek tego taki że znów nocki mam zarwane. W dzień nie mam czasu na drzemke bo jak Kuba spi to ja musze nadrabiac notatki no i teraz juz pisac prace semstralne bo terminy mnie gonią, za 2 tyg musze już oddać 2 prace. Potem sie zaczną egzaminy to już w ogóle bedzie meksyk no ale co nas nie zabije to nas wzmocni :):):)

Hej, hej:)
Pati dzieki jakos dalam rade chorobie i jest ok:-) Powodzenia zycze w szkole i pracy.
Dzisiaj ladne sloneczko mamy ale nie id ena spacer bo moja ciocia sie zapowiedziala wiec czekamy.
Jutro rocznice mamy z mezem i cos chcialabym przygotowac na kolacyjke, bo syn zawsze czeka, ze bedzie cos ciekawego:-)
Milego dnia.
piszcie, piszcie...:-p

Witam. Krystek śpi a Radek leży w łóżeczku i jak na razie go nie słychać to może on też poszedł w objęcia morfeusza:confused:
No i jak wstaną to się wybieram do przychodni zapisać Radka na szczepienie.

Hej :)
Motylku jak tam Twoje babelki?? Jak sobie radzisz z 2 dzieci??

U mnie ostatnio urwanie głowy ... szkoła dom dzieci i jeszcze teraz doszła praca. Musze to jakoś ogarniać ale nie powiem ciężko jest. Kubie wyszły już 2 piatki na dole górne sie przebijaja i skutek tego taki że znów nocki mam zarwane. W dzień nie mam czasu na drzemke bo jak Kuba spi to ja musze nadrabiac notatki no i teraz juz pisac prace semstralne bo terminy mnie gonią, za 2 tyg musze już oddać 2 prace. Potem sie zaczną egzaminy to już w ogóle bedzie meksyk no ale co nas nie zabije to nas wzmocni :):):)
Wiesz jak jeszcze Radek się nie urodził to myślałam że sama sobie nie poradzę z 2. Ale doskonale radzę. Na razie jest łatwo bo mały tylko je ,śpi i brudzi pieluchy. Teraz więcej ogarniam jak mam 2.

Monia no to super że nie dalas sie chorobie :):):)
Motylku u mnie na początku było ciężko przez ok 3 tyg... okropnie sie czułam po porodzie do tego zapalenie piersi i cięzko mi było wszystko ogarnąć... Ale potem już było w porządku.
Kuba chyba przechodzi bunt dwulatka... wszystko mu nie pasuje na wszystko reaguje piskiem lub krzykiem.. czasem juz nie mam do niego siły :(

reklama
Do góry