Witajcie dziewczynki!!
Nie odzywałam się, bo byłam miesiąc na wakacjach, teraz wróciłam i staram się wrócić na dawne tory
ale za dużo nie miałam do nadrabiania, gdzie są wszystkie??
Motylla - ooo już za chwilę maluszek będzie z Wami! a może już jest?
powodzenia!!
Agapka - jak tam się czujesz?? z przykrością przeczytałam o Twojej nerce, mam nadzieję, że jest lepiej?? trzymaj się dziewczyno!
Anne - a Ty jak się czujesz? kiedy zabieg? też się trzymaj dzielnie! a niedługo mąż będzie, więc pewnie szczęśliwa chodzisz
U nas ok, na wakacjach było super, byliśmy dwa tygodnie nad morzem i dwa tygodnie na Mazurach.. Sebastian od 8 rano do 22 na dworze latał, drzemki też na świeżym powietrzu (a u nas to nie jest "normalne", bo mieszkamy w bloku, więc nie zawsze jest możliwe spędzić tyle godzin poza domem
), urósł, przytył (co mnie najbardziej cieszy! bo to chudzinka zawsze była
), zdobył parę nowych umiejętności...
Mój mąż wraca na ostatni semestr na studia, a więc ja jeszcze zostaję w domu. Miałam iść zimą do pracy, a Seba do przedszkola, ale moi rodzice chcą nam jeszcze pomóc, żebym dłużej z Sebą została w domu... I trochę nie wiem co robić.. Bo z jednej strony wiadomo - kasa zawsze się przyda. A z drugiej - jakoś źle nam się nie żyje, a z wielu rzeczy mogę zrezygnować, by tylko być z synkiem.. Poza tym on nie mówi (żeby normalnie rozmawiać) ani nie załatwia się sam, więc wydaje mi się, że za wcześnie na przedszkole, chociaż tam przyjmują od 18mies. A w ogóle Wy jak robicie - maluchy pójdą do przedszkola jak będą miały 2,5 roku czy 3,5?
Ok, czas spać
teraz są u nas znajomi, więc nie będę zaglądać ale od przyzłego tygodnia wracam normalnie na forum
pozdrawiam serdecznie!