reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie. We wtorek z Krystkiem byłam na szczepieniu i dzielnie zniósł 3 wkucia chociaż trochę płakał ale to dosłownie chwilkę przytuliłam go i się uspokoił i jeszcze pielęgniarka powiedziała żebyśmy poczekali z wychodzeniem 15 min. więc poszliśmy do pokoju z zabawkami i tam z Krystkiem się bawiliśmy. Potem wpadłam na pomysł żeby pojechać autem do mojej mamy ,więc zadzwoniłam najpierw do niej a potem do W a on ,po co jadę,a ja mu na to żeby przewieźć d..ę. Powiedział mi że jak się dobrze czuję to żebym jechała, więc pojechałam z brzdącem, trochę z mamą posiedzieliśmy i jeszcze na spacerek się wybraliśmy a koło 15 stwierdziłam że czas się zbierać i tylko wycofałam z parkingu i auto się zepsuło i trochę sobie poczekałam na mojego W a teraz auto jest u mechanika.Muszę kończyć bo maruda stoi nade mną.
Widocznie nie dane ci było jechać:-D

reklama
Witajcie kochane
Trochę mnie tu dawno nie było,tak wyszło..
Ciężko chyba będzie Was nadrobić.
U nas jakoś leci,ja nigdzie nie wyjeżdżam w wakacje,jestem sobie u siebie.
Mam trochę problemów ze zdrowiem,we wrześniu czeka mnie konizacja szyjki macicy i rekonstrukcja.Wycinek pójdzie do badania,no i przede wszystkim w ten sposób usuną zmianę.Teraz mam leczenie.
Badajcie się dziewczyny,róbcie cytologię.
Może jutro więcej mi sie uda napisać,dziś jakoś tak postanowiłam się odezwać wreszcie.
Pozdrawiam i całuski dla maluszków.

Witajcie kochane
Trochę mnie tu dawno nie było,tak wyszło..
Ciężko chyba będzie Was nadrobić.
U nas jakoś leci,ja nigdzie nie wyjeżdżam w wakacje,jestem sobie u siebie.
Mam trochę problemów ze zdrowiem,we wrześniu czeka mnie konizacja szyjki macicy i rekonstrukcja.Wycinek pójdzie do badania,no i przede wszystkim w ten sposób usuną zmianę.Teraz mam leczenie.
Badajcie się dziewczyny,róbcie cytologię.
Może jutro więcej mi sie uda napisać,dziś jakoś tak postanowiłam się odezwać wreszcie.
Pozdrawiam i całuski dla maluszków.
Napisz o co chodzi z tym zabiegiem bo ja to ciemna masa jestem no i pisz co tam u ciebie bo zaczynam się martwić.

Ja drugi dzień zmagam sie z kolką. Jeśli się okaże że to nerkowa to jadę na wakacje do szpitala. Teraz próbuję dodzwonić się do gina ale bez skutku.:-:)baffled:

Witam. Jak mi się nic nie chce i na dodatek spać mi się chce bo w nocy miałam pielgrzymki do wc. Co usnę to muszę wstawać bo siku mi się chce, a jak wychodziłam z wc to szłam do kuchni się czegoś napić bo pić mi się chciało i tak w kółko. Rano pojechałam na badania, w środę przed wizytą u gina muszę je odebrać. Mój mały śpi ,więc mam chwilę luzu ,a jak się obudzi to wybywamy na dworek oczywiście już w spacerówce nie chce siedzieć, woli zasuwać na własnych nogach. A ostatnio ma wenę mówienia "nie ma".

Witajcie Kochane:)
Ja mam urwanie glowy, bo przyjechaly bratanice M i same wiecie...
Anne duzo zdrowka:)
Agapa wspolczuje, bedzie dobrze.
Motylku Ty juz niedlugo bedziesz sie rozpakowywac, to chyba normalne takie pielgrzymki - przynajmniej u mnie tak bylo...;)

U nas OK. Mala strasznie duzo mowi - nawija, ze hej:D
Bardzo lubi ksiazki, zabawki moglyby nieistniec. Teraz sobie spi.Jest bardzo grzeczna odkad pojawily sie trojeczki.
Milego dzionka Wam zycze.
Piszcie, piszcie, piszcie;))

Witam.Też nie mam weny do pisania.
Agapko,pytałaś o zabieg,więc po prostu wycina się stożek szyjki macicy,tylko,że nie wiem co mi jeszcze wytną,ponieważ,ja już miałam
dawniej wycinany stożek,tzn.przeszłam już raz konizację,wtedy wycinek szedł do Krakowa i było w porządku potem jednak.Teraz jest nawrót i to w krótkim czasie, bo jak byłam w zeszłym roku do kontroli to nie było jakichś zmian.Do tego poród też dodatkowo zniekształcił moją szyjkę,a potem rozwinęła się zmiana.Dowiedziałam się o tym po ostatniej wizycie,a wizyta była,bo ciągle krwawiłam miałam niekończącą się miesiączkę,okazało się,że to nie z macicy-nie hormonalne zmiany,ale z szyjki.
Mąż teraz pojechał-z czegoś trzeba żyć,była mama,wzięła dzieci starsze nad morze,przyjedzie też na trochę brat,a na wrzesień mąż wróci.
Pozdrawiam,uciekam,bo oczy się same zamykają,dziś taki ciężki ten dzień

Anne bedzie dobrze...Fajnie, ze masz na kogo liczyc, na kogos kto Cie odciazy. Dzieci sie wybawia a Ty odpoczniesz i nabiezrzesz sil. Dawaj caly czas znac co i jak. Pomodle sie o Ciebie - bedzie dobrze:*

Witajcie. Ale ten czas szybko zleciał dopiero co zobaczyłam dwie kreseczki na teście a tu już niebawem pojawi się maleństwo:-). Wczoraj jak Krystek wstał i zjadł obiadek wyszliśmy na spacerek i daleko nawet nie uszliśmy bo Krystkowi podoba się wchodzenie po schodach i liczenie ich ,więc sobie
wchodziliśmy po schodach do naszej przychodni i nawet weszliśmy do niej bo mój maluch wziął mnie za rękę i zaprowadził do środka:-D. Nawet mu nie przeszkadzało ,że zaczęło padać w ogóle nie chciał wracać do naszego bloku. A tu mój W dzwoni gdzie jesteśmy bo właśnie wrócił ,więc ja za Krystkiem,który sobie zasuwał po trawce w ogóle w innym kierunku niż nasz blok i wsadziłam go do wózka, wcale nie był zadowolony z takiego obrotu sprawy ale niestety tatuś nie wziął ze sobą kluczy więc musieliśmy skrócić spacer.
agapa: Jak się czujesz?

wpadłam do Was,a tu pustka:-( wszystkie na wakacjach?
Monikasia,dzięki za wsparcie-potrzebne jest teraz
Co się z Wami dzieje kobietki?
U mnie bez zmian,walczymy..czekamy do września,a po drodze mnóstwo wydarzeń,zajęć,czas leci szybko i trochę nie ubłagalnie też,bo wszystkie przykre zdarzenia to chciałoby się odlożyć,ale one zbliżają się wielkimi krokami,ale dobrze,że nie siedzę i nie czekam z założonymi rękami,tylko coś się dzieje wokół mnie.Całusy dla Was.

reklama
aaaa.. i jeszcze dziś mam rocznicę piękną ślubu:-),w niedzielę miałam Mszę w tej intencji-dziękczynną:-):tak: jak to szybko zleciało....:szok::confused::-D:-):tak:

Do góry