reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygryniu Mati waży 13kg i ma 89cm. Taki mój malutki pączuszek...:p:p
u nas też zęby:p wszystkie 4 są, jedna 5 i idzie jedna 3...
dzisiaj mi się mały rozchorował, takie ma rozwolnienie że szok..... biedaczek.....
czy prócz Agapki któraś z lutówek jest jeszcze przy nadziei? bo jakoś tak mi się coś wydaje, że o czymś czytałam takim... hmm

wow! nieźle! i wcale nie pączuszek a po prostu chłop jak dąb :))) i tyle zęby... Meganne czy Ty jesteś pewna że nie przenosiłaś go jakieś 3 miesiące w brzuchu?? :D
a z rozwolnieniem uważaj żeby nie jakiś wirus, dawaj dużo picia!
Motylla jeszcze... i ze "starych" lutówek Pandorka urodziła miesiąc temu śliczną maleńką Tosię, za jakiś czas rodzi Julisiak a później Anisen...

reklama
o kurcze... ale fajnie dziewczynom gratulacje:D:D:D
powiem Wam że gdyby mi się troche lepiej układało w życiu ostatnio to z checią popracowałabym nad rodzeństwem dla Matiego:D
Wiesz Tygryniu też się zastanawiałam nad tym już w szpitalu:p

małemu daje pic...... właśnie popłakuje przez sen, mam nadzieje że przejdzie do jutra jak nie to lecimy do lekarza.....

a jak tam u Ciebie kochana?
czy ktoś wie jak Pati i jej chłopaki?? coś mi się z kompem pokrzaczyło i nie mam gg, nie mam więc kontaktu z Patisią....

ja o Pati wiem tylko tyle co tutaj wyczytam, mam nadzieję, że już lepiej z Sebą i Kubą!
a u nas nic nowego ;) brak nowych zębów, umiejętności, słów... chyba jakiś przestój rozwojowy u Seby :D
ja bardzo bym chciała mieć drugie dziecko (ba! z piątkę nawet!) ale cóż - finanse, finanse i jeszcze raz kasa :/

Hejka:)

Długo tutaj nie zaglądałam.Mój M był przyjechany i wiecej czasu na dworku sliczna pogoda była,ale wczoraj juz po 5 rano wyjechał na miesiąc jak nie dłuzej do Norwegii i znowu jestemy sami.Wczoraj miałam plakusny dzien dzisiaj lepiej,bo dojechał cały i zdrowy.Bartus jest słodziakiem jest go pełno lepiej juz sobie radzi z podniaszaniem na nózki i wrzystko sciaga.

Dzieciaczkom zdrówka zycze!!

Gratulacje dla Agapki:)

Dobrego dnia:)

hej
U nas weekend jako tako, z dziecmi już lepiej dużo lepiej Seba całkowicie zdrowy a Kube jeszcze meczy lekka biegunka ale teraz robi 1-2 kupki a nie 9 :):)
Mnie wczoraj rozłozyło ale mam nadzieje że szybko minie....
Meganne fajnie że sie odezwałaś... Kuba goni Mateusza bo ma 12 kg i 88 cm :):)
Odezwe sie zaraz do Ciebie na gg żebyś mnie miała...
Dawaj dużo mu pić, bo teraz ogólnie jakiś wirus panuje.. :/ Oby mu szybko przeszło całuje Was gorąco :*:*:*:*

Pati kochanie... mi gg w ogóle nie działa.... jak założe sobie nowe albo zmęcze M do założenia skypa to dam Ci znac na priva:D

Dziewczyny mały nic nie chce jeśc, biegunka dalej jest, ale mniejsza...... biedniutki mój robaczek....

Pati kochanie... mi gg w ogóle nie działa.... jak założe sobie nowe albo zmęcze M do założenia skypa to dam Ci znac na priva:D

Dziewczyny mały nic nie chce jeśc, biegunka dalej jest, ale mniejsza...... biedniutki mój robaczek....
To nie wmuszaj w niego jedzenia, ale dawaj mu dużo pić.

witajcie.
U mnie masakra. Mój kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa i od soboty nie chodzę. W sobotę zaciągałam nogami więc wogóle byłam sparaliżowana, teraz mogę już niby chodzić ale po kilku krokach ból ogromny powraca i kończy się na leżeniu:-(
Trzymajcie kciuki żeby to minęło, bo mam 3 dzieci i 4 pod sercem:-D

Hello:-)
Agapko gratuluje i tutaj:-) i uwazaj na siebie Kochana.

Meganne fajnie, ze jestes:tak:
Elizzz kochana, to Ty nie tylko czytaj ale i "pisiaj" ;-), bo watek nam zejdzie smiercia oczywista:-D

U nas ok. Malej ida 3 zabki tzn juz sie przebily, ale jest maaarudna:angry:
Ja teraz zalatana jestem, bo troszke spraw mialam i wzielam sie wkoncu za siebie...Lekarze, cwiczenia i dieta MZ:-D Tak, tak...do konca lipca musze byc laska:-D
Balkon "odswiezamy" i takie tam:-)
Pati duzo zdrowka dla Was:tak:
Tygrynko moja zatem nadrabia za Twojego Sebe, bo sie rozgadala jak przekupka:-D

milej nocki Kochane:*

No to i ja zdam realcje...
Przed świetami dzieci zaczęły się smarkać, darek wymioty i rozwolnienie, w poniedziałek wielkanocny pojechałam z nim do lekarza, dał różne specyfiki, ale w nocy obudził się i dyszał jakby miał ścinięte gardło, puściłam go na pokój i obserwowałam, latał rozbawiony, ale głos nadal miał krtaniowy, więc zebrałam się z nim, dostaliśmy skierowanie na oddział z podejrzeniem zapalenia krtani, w efekcie to mu po zastrzyku przeszło ale zostaliśmy ze względu na rozwolnienie. Porobili badania, wszytsko wyszło ok i po 2 dobach poszliśmy do domu.
I do rotawirusów uwaga
my mamy na wypisie ,,kał na rotawirusy i adnowirusy -ujemny"

reklama
Do góry