reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Witajcie. Syn śpi więc mam czas dla siebie, mój syn to chyba sądzi że mamy kurki :-Dbo dałam mu kromeczkę chlebka, a on co ,zaczął go drobić i okruszki na podłogę sypać w kuchni ,a wczoraj to w pokoju, wzięłam odkurzacz i zaczęłam sprzątać te okruszki a mój brzdąc co róż odłączał z kontaktu.Ale jakoś dałam rade to posprzątać :tak:
Witajcie:-)
Czy wszyscy jeszcze śpią?:sorry2:
Wczoraj dość długo tu byłam ,po północy poszłam dopiero spać.Poczytałam w jednym z blogów o smutnej historii jednaj z marcówek tegorocznych:-( która kilka dni temu urodziła martwego synka:-( ,termin miała na 2go marca,zamiast teraz cieszyć się swoim maleństwem,to musi się z nim pożegnać i pochować je:-(,jakie to straszne:-(,jak cięzko się z tym pogodzić.Odwiedźcie dziewczyny jej blog i napiszcie jej kilka słów,na takie coś trudno znaleźć słowa pociechy,ale przynajmniej można dać jej do zrozumienia,że się z nią jest,z tym jej bólem,a pociechą może być wiara,że dziecko jest aniołkiem i ,że kiedyś się spotkają.https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/

zresztą jest to jeszcze w bocznej ramce-"nowości w blogach"

...i te stópki na jej awatarze...:-( takie maleńkie,bezbronne,bezwładne-Boże!...:-:)-(
Czytałam jej blog i ryczałam :-( bardzo smutne :-(.

reklama
Witajcie. Syn śpi więc mam czas dla siebie, mój syn to chyba sądzi że mamy kurki :-Dbo dałam mu kromeczkę chlebka, a on co ,zaczął go drobić i okruszki na podłogę sypać w kuchni ,a wczoraj to w pokoju, wzięłam odkurzacz i zaczęłam sprzątać te okruszki a mój brzdąc co róż odłączał z kontaktu.Ale jakoś dałam rade to posprzątać :tak: Czytałam jej blog i ryczałam :-( bardzo smutne :-(.

Motylla,Ty lepiej takich rzeczy nie czytaj,Ty masz myśleć tylko o przyjemnych rzeczach i być pozytywnie nastawiona:tak: i dbaj o siebie kochana:tak:
A mój to samo robi,kruszy,rzuca na podłogę,teraz ma taki zwyczaj,że jak mu dam ciasteczko czy chlebek ,to ugryzie raz i rzuca i oczywiście chce ,żeby mu podać-leniuszek.Strasznie bałagani,otiwera szafki i wszystko ląduje na podłodze z szafek, no i jeszcze zjada kwiatki,książki,gazety i włosy z dywanu-bo i te się trafiają:sorry2:
patrycja 9009-a co to ma być 16go kwietnia-przypomnij mi? bo zapomniałam,lub przeoczyłam wtedy,gdy tu nie byłam na forum

Witam,
An wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!
Ja kompletnie bez humoru, mamy problem z samochodem, ja za szybko zgubiłam parę kg i mam parę nowych rozstępów, w dodatku pogoda się zepsuła...
Zmykam, żeby Wam nie smęcić, miłego dnia!

Hej
Patrycja - to jeszcze miesiąc - niby niedługo, ale... będzie się Wam jeszcze nieźle dłużyć. Jedyna pociecha, że jak przyjdzie wiosna, dzień dłuższy, spacerki, to i jakoś to minie.
U nas wiatr, ale taki na zmianę. Muszę się sprężyć do roboty, więc pa!
An

Motylla a jak sie czujesz???

Anne 15 kwietnia jest operacja Kuby....
No to jeszcze troszkę do tego kwietnia,ale szybko zleci,pewnie Tobie się jednak dłuży-długi ten czas oczekiwania,postaraj się o tym nie mysleć teraz,bo wtedy jeszcze bardziej się będzie ciągnał ten czas-ale wyobrażam sobie,że nie jest łatwo tak nie myśleć-ale będzie dobrze.
Ja tak sobie coś robię,gotuję,chodze od kuchni do komputera,ale pewnie za chwilę go wyłączę i pójdę wreszcie na ten spacer z Misiem

ooo i będzie mój post pod postem-choć tyle godzin przerwy-a gdzie Wy jesteście dziś? ? co tak pusto?
Ja miałam dobry dzień dzisiaj.Zakończyłam go bieganiem intensywnym:tak: ,powietrze takie fajne,ciepło,ale tak rześko-zresztą tu jest dobre powietrze,dużo lasów ,no i San się wije przez wieś i klimat już taki górski-Bieszczadzki:tak: świetnie się czuję.
Misio śpi,pozostałe dzieci też-cisza w domu,a tu na naszym wątku tez widzę:tak:

Witam sie dziewczyny:)
Ja te ostatnie tygodnie nic nie robie tylko gosci przyjmuje:D wiec niemam poprostu jak pisac.
Pogoda u nas taka sobie tzn oziebilo sie ale jest nawet ok i padal dzisiaj lekki deszczyk, ktory nas zaskoczyl podczas spacerku...
Tygri Ty sie kochana niemartw rozstepami,ja Cie prosze;)
Pati jeszcze troche...dacie rade:*
Milej nocki wszystkim i do juterka:)

Monia fajnie Ci tyle gości mieć :):)
Anne biegałam kiedyś dużo bardzo dużo.... teraz jakos i czasu i weny brak bo całymi dniami sama z dziecmi jestem a juz niedługo to i dniami i nocami bede.... ćwicze sobie w domku... choc nie zawsze udaje mi sie dziennie ale staram sie nie przerywać tego... :)

reklama
Pati juz do konca tygodnia daje sobie odpust z tymi goscmi bo sily brak...:-D
Teraz ide posprzatac troszke, zeby w sobote tylko z rodzinka byc:-)
Moja mala zaczyna pisac mi po wszystkim co sie do tego nadaje:szok:Wasze dzieciaczki tez?
Pogoda dzisiaj brzydka jak niewiem co. Dobrze, ze na zakupy nie musze isc:happy:

Ja tez cwicze codziennie ale takie bardziej spokojne rzeczy na kregoslup.

Do góry