Motylla
Fanka BB :)
Witajcie. Syn śpi więc mam czas dla siebie, mój syn to chyba sądzi że mamy kurki bo dałam mu kromeczkę chlebka, a on co ,zaczął go drobić i okruszki na podłogę sypać w kuchni ,a wczoraj to w pokoju, wzięłam odkurzacz i zaczęłam sprzątać te okruszki a mój brzdąc co róż odłączał z kontaktu.Ale jakoś dałam rade to posprzątać
Czytałam jej blog i ryczałam :-( bardzo smutne :-(.Witajcie:-)
Czy wszyscy jeszcze śpią?
Wczoraj dość długo tu byłam ,po północy poszłam dopiero spać.Poczytałam w jednym z blogów o smutnej historii jednaj z marcówek tegorocznych:-( która kilka dni temu urodziła martwego synka:-( ,termin miała na 2go marca,zamiast teraz cieszyć się swoim maleństwem,to musi się z nim pożegnać i pochować je:-(,jakie to straszne:-(,jak cięzko się z tym pogodzić.Odwiedźcie dziewczyny jej blog i napiszcie jej kilka słów,na takie coś trudno znaleźć słowa pociechy,ale przynajmniej można dać jej do zrozumienia,że się z nią jest,z tym jej bólem,a pociechą może być wiara,że dziecko jest aniołkiem i ,że kiedyś się spotkają.https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/
zresztą jest to jeszcze w bocznej ramce-"nowości w blogach"
...i te stópki na jej awatarze...:-( takie maleńkie,bezbronne,bezwładne-Boże!...:--(