reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

U nas nieszczęścia chodzą parami (mam nadzieję że tylko parami). w nocy musieliśmy wzywać pogotowie do Majki:-( Bidulka dusiła nam się w nocy, ale tak to jeszcze nie było. Zrobiłam jej inhalację i czekaliśmy na karetkę,ktora przyjechała po 30 min, a ja się modliłam żeby Maja dała radę. W szpitalu dostała zastrzyk, torbę leków i wróciliśmy do domu. Nie chciałam zostać w szpitalu zresztą p. doktor nie nalegała bo inhalacje jej b. pomogły i zagrożenie minęło. Teraz tylko męczę się z podawaniem leków, rano zajęło mi to 1,30 min, ale najważniejsze żęby pomogło.

reklama
Agapa, biedulko, aleście podżyły. Koleżanka ma dziecko z takimi tendencjami do duszenia się i to co ona mi opowiada, to horror nie z tej ziemi.
Tygri, współczucie. Mi zawsze robi dobrze ciepłą kąpiel, ale nie każdy lubi wtedy.
Anne, Pandroka ma tyle na głowie, że na moderację to już naprawdę nie ma czasu ani sił...
U nas mróz, śnieg, brrr.

A tak w ogóle to mam do Was wielką prośbę. Dziewczyny PROSZĘ, pomóżcie mi rozbudować GadżetoMamę - zaglądajcie, może coś wpiszecie w komentarzach, dołączcie się do facebooka i w ogóle. Będzie konkurs niedługo, bo mam dostać książki o zabawach dla dzieci, więc wiecie, no :biggrin2:
GadżetoMama | Facebook

No a ja też miałam troszkę na głowie i nie miałam czasu zajrzeć.
No ale życzę zdrówka wszytskim maluszkom a przede wszytskim dla Majeczki , wiem co to jest kratń bo do mego brata kilka razy przyjeżdzało pogotowie, czasami bywało tragicznie ;( ale od 4 roku życia się uspokoiło.
Mykam lulu , jutro napisze coś więcej , Dobranoc ! ;)

Agapa no nie dziwię się... dobrze że już lepiej!

A w ogóle to Pandorka nie jest tutaj moderatorem więc nie ma obowiązku zaglądać ;)

An normalnie aż chyba sobie założę fb :D

Hej, dziewczyny mało mnie teraz na dniach bo cos tam pichcę na roczek Hani. dzisiaj piekę dwa ciasta a jutro tort rafaello mniam. A, że małżon chodzi od wczoraj do niedzieli do pracy od 13-23, to sama jestem. No mam dwie pomocnice, szczególnie Hanka jest świetna w dezorganizowaniu pracy . Jutro przyjeżdżają rodzice i mój Staś, to nie wiem czy się odezwę. Zapewne po niedzieli.

Agape mam nadzieję, że lepiej z małą, dużo zdrowia

Wszystkim lepszego nastroju na weekend

reklama
Hello:-)
Tygrynko masz ochote na fb?;-):-D
Ja cos nie kumam z tymi konkursami....wytlumaczcie lopatologicznie mi tu prosze - ja jestem na fb:tak:
Izulko wczoraj pieklam makowce i moja Emisia tez mi pomagala ale najbardziej lubi mi podkrecac temp. w piekarniku i sprawdza czy szyba od niego jest goraca:szok::-D
Jesli masz ochote na jeszcze jedno szybkie ciacho i dodatkowo bardzo latwe i smaczne to zerknij na kulinarny zaraz napisze przepis na babke;-)

U nas ok nawet bardzo:happy: Dzisiaj M jest w domku i zaraz jedziemy po kuchnie do zabawy dla malej (uzywana).
Milego dzionka:*

Do góry