reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam sie wieczornie:-)
Ja rowniez rozgladam sie za spacerowka/parasolka tylko i wylacznie do autobusu wiec nie musi byc jakis super;-)dlatego kupie uzywany i w miare tani. Ten ktory mam jest super ale niestety nie moge dzwigac wiec...

Kurcze niewiem co sie dzieje ale Emisia ma jakies dziwne kupki, tzn luzne i tyleczek odparzony jak niewiem co:-(Bidula moja...Nawet zle sie jej siedzi.

Dobrejnocki Wszystkim zycze:*

hej,ja polecam taką spacerówkę-nie jest to typowa parasolka,mamy ją już od lipca zeszłego roku i nadal jest w stanie idealnym,a używamy jej codziennie http://www.ceneo.pl/2249126:-).waży 8 kg.My kupiliśmy ją ,bo sama leciałam do Polski,więc aby się fajnie składała(wystarczy jedna wolna ręka,żeby ją złożyć),no i waga super,a i na nieładną pogodę też ok,bo w miarę zabudowana jest.Polecam w 100%

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie:-)
Ja rowniez rozgladam sie za spacerowka/parasolka tylko i wylacznie do autobusu wiec nie musi byc jakis super;-)dlatego kupie uzywany i w miare tani. Ten ktory mam jest super ale niestety nie moge dzwigac wiec...

Kurcze niewiem co sie dzieje ale Emisia ma jakies dziwne kupki, tzn luzne i tyleczek odparzony jak niewiem co:-(Bidula moja...Nawet zle sie jej siedzi.

Dobrejnocki Wszystkim zycze:*

Monika to dawaj małej dużo pić żeby się niechcący nie dowodniła, no i możesz jej podać lacidofil czy coś takiego.

Ja dziś z samego ranka, bo potem mnie nie będzie, pewnie dopiero wieczorkiem. Nie śpię od 4.00:no:
Widzę że wchodzi temat spacerówek. Ja nie mam spacerówki i póki co jeszcze o niej nie myślałam. Nawet nie wiem czy będzie potrzebna... Zobaczymy na wiosnę.

Dziendobry:-)
Agapciu duzo sil Ci dzisiaj zycze kochana...
Emisia pije dosyc duzo i jak narazie spokoj.Zobaczymy jak pozniej.
Tygrynko, Pyti jak wasze dzieciaczki dzisiaj???

U nas zimno i jeszcze mi sie zachcialo jechac do cioci:eek:No ale to niedaleko.
Bede pewnie wieczorkiem.
Milego dnia:*

Monika u nas bez zmian... gorączka, katar.....
Sebusiowi przeszło całkowicie.... dostaje syrop z cebuli zapobiegawczo....
a mnie znów głowa boli :(:(:( każdy głośniejszy dźwięk i tak mi pulsuje wszystko w głowie.. :/:// ehhh marudze ;/

u nas infekcja wirusowa :/
a spacerówkę mamy baby design sprint, polecam!
wpadnę na dłużej wieczorkiem, teraz mam w domu maruda :/

Zdrowka dla chorowitkow:*

Ja w sumie szukam parasolki, ktora jest lekka, latwo sie sklada, zajmuje malo miejsca a przy tym jest wygodna dla maluszka:) Latwo nie bedzie, ale mysle , ze cos znajde, a tez nie chce wydac duzo, tak max 400zl.

My po spacerku i obiadku, godzinke chodzilismy, a mlody zasnal akurat tuz przed domem. dobrze, ze mam balkon:) Wozio poszedl na balkon a ja mialam czas zeby zrobic pyszna salatke:)

i my sie witamy ... neta nie bylo ... chyba musimy go zmienic ... ;/

ja cos czuje sie kiepsko ;/ zimno mi katar mam :-( ech ...

a tak poza tym to zimnooooooooo!!! :-[

reklama
Do góry