zabeczka
Fanka BB :)
Zapomnialam najlepsze zyczenia dla Malwinki!!!!!! i spoznione dla wszystkich roczniakow:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pati zdrówka dla wasAgatko, Żabeczko [*] [*]
Monika oh....Kuba chyba nieco lepiej.... ale teraz mi Sebusia złapało i co gorsze mnie..... Seba z gorączka ja czuje sie jakby mnie tir potrącił... szkoda gadac...
Maja zasuwa na bosaka tzn w skarpetkach o ile ich nie zdejmie albo w rajstopkachWitam
Patrycja zdrowka!!!!!!:*
Kurcze teraz taki okres , ze wszyscy choruja.... byle do wiosny
My zasypani sniegiem jestesmy calkowicie, a w tym tygodniu znowu zapowiadaja opady
A mam pytanko, czy wasze dzieciaczki nosza butki w domu, chodzi mi o te chodzace?
mój Kuba ma taką samą wagę i wzrostMartyna no to u nas jest 10500 i 86 cm.....
Mój ma brzuchol, a cały jest chudy A brzuchol jak piłeczka, a po jedzeniu to dopiero okaz więc chyba nie masz się czym martwićMam do was pytanko. Czy wasze maluszki mają takie duże brzuszki? (ale mi się zrymowało). Bo Maja ma duży brzuszek a wcale dużo nie je. Trochę się tym martwię.