Motylla
Fanka BB :)
Też tak uważam bo z Krystkiem to chodziłam do innego który miał specyficzne poczucie humoru za pierwszym, drugim razem jeszcze było znośnie ale z kolejnymi wizytami to aż mi się coś robiło gdy szłam na wizytę.Hej;-)My juz po spacerze i po obiadku.Teraz Zuzia się bawi i pokrzykuje tatatatatmama też zaczyna gadaćMyślę co jej dać na drugie danie...kupiłam cukinie więc chyba cos wykombinuje z ziemniaczka i marchewy i tyleWczoraj wypiła mi prawie całą kaszke na kolacje i prawie mi usneła przy butli));-)Ale TV mi grało troszke za głośnoo i chciałam sciszyc (ale jak sięgałam po pilota to wypadła mi z transu)więc cycuś ale ona ni huhu spać nie chciałazaczekała aż wróci tatuś....i poszła spać o 1.00!!!No ja już nie mam siły do niej.Zamierzam upiec zaraz sernik boo cos łazi za mną słodkiegoW sobote wyjeżdżam a tam netu nie mam(((i co ja poczne?:-(Zawsze coś tam poczytam i jakiś kontakt ze światem))i z Wami oczywiście))Oki uciekam.
Motylla - Ginekolog dobry to skarb!Ja trafiłam na takiego konowała że szkoda gadać!Wklej suwaczek )))
Bardzo fajnie uczucie nie do opisania. A co do suwaczka jak mi się uda to go wkleję a jak nie to będę musiała odwiedzić siostrę żeby mi pomogła, bo te co mam to siostra mi wklejała bo się nie znam na tym .Hello!
O, widze, ze sie watek ruszyl - to super)
Anne najgorsze pierwsze dni a potem pojdzie z gorki
Luckaa no to sie zadomawiaj u nas kobitko) jak wiecej osob to i idzie pogadolic fajnie.
Motylla no tak, tak suwaczek jak najbardziej wskazany Ale musialas sie fajnie czuc jak uslyszalas seduszeczko swojej kruszynki...
U nas ju zabki na wierzchu na szczescie uff...i mala calkiem inna
Nauczyla sie pokazywac paluszkiem "gdzie jest Emily???".
Dzisiaj w nocy przyjezdzaja goscie z PL i pieke serniczek pyszny.
Milego wieczorka:*
Ja jeszcze karmie piersią ale postanowiłam że tylko do urodzin brzdąca ale jak to będzie to nie wiem.Witam Was kochane
Edzia26-na długo wyjeżdżasz? Karmisz jeszcze piersią?-bo tak zrozumiałam-podziwiam Wlaściwie która z nas karmi jeszcze piersią?-z "Was" -bo ja nie karmię jak pamiętacie prawie od początku.Podziwiam mamy,które karmią dłużej niż pół roku-złoty medal dla Was!!!
Ja dziś byłam na zebraniu Rady rodziców w podstawówce-gdzie chodzą moje córeczki,a potem jeszcze na wywiadówce na półrocze w gimnazjum u syna,wróciłam ok.godzinę temu-tak więc jednym słowem-włóczyłam się dziś po szkołach :-) Jak fajnie,że już ferie-hurra! jeszcze jutro tylko idą ,my mamy w tym roku ferie w 1szej kolejności-ale pogoda wiosenna-cały śnieg stopniał,dziś padało,ale jak będzie tak jak przedwczoraj i wczoraj-to spacerki będę urządzała z Michałkiem.
Nadal jesteśmy w trakcie zmiany mleczka-pół na pół bebilon pepti ze zwykłym bebilonem-narazie w porządku,nic się nie dzieje złego.za to ja mam straszną wysypkę-już podobne miewałam ,ale nigdy w zimie-nie wiem co mnie uczula-czy jakiś kosmetyk-balsam-bo to wysypka na ciele,czy jedzenie -nie wiem-masakra,swędzi i piecze,parzy nawet-jak pokrzywka.
Dziś miałam dobry dzień,a i noc cała przespana-oby tak dalej.Jutro też mam zamiar mieć dobry dzień i Wam takiego życzę i tych nocek przespanych
Motylla,ale fajnie,że będzie z nami znów mamusia oczekująca przypomnimy sobie te nasze piękne chwile z brzuszkiem,będziemy Cię tu wspierały mocno!-we wszystkim tylko pisz jak najwięcej co się dzieje u Ciebie.
A wracacie czasem do tych postów z czasów ciąży? -ja kilka razy wracałam i aż mi się łezka zakręcił w oku-choć jestem już "weteranką" jeśli chodzi o chodzenie w ciąży,to i tak każda była inna,a ostatnia po takiej dlugiej przerwie i w tym wieku to była najpiękniejszym czasem i najbardziej dojrzale i świadomie przeżywana-nigdy tego nie zapomnę
Ja Krystkowi daje na miękko albo na twardo całe jajko.cześć Dziewczęta
Ja sobie tak Was poczytuję tylko ale od dziś postanawiam czynnie brać udział w forum.
Jestem mamą Kuby. Karmię jeszcze piersią ale powoli chciałabym przejść na mleczko sztuczne. Narazie dałam Młodemu dwa razy różne, no i po pierwszym wymiotował, po drugim miał biegunkę. Także muszę się skontaktować z pediatrą.
Kuba najbardziej na świecie uwielbia skakać i się kąpać wstaje już przy meblach i wspina się po moich nogach i czasem się puści na kilka sekund i stoi sam,
cały czas coś sobie gada po swojemu, chociaż już niektóre przedmioty ponazywał.
Dajecie już swoim Dzieciakom całe jajko lub jajecznicę??
Ostatnia edycja: