agapa
Fanka BB :)
No to miałaś niezłą jazdę. Zuzia poszła spać a Majka już wstała
Ja też czekam na suwaczek
Ja też czekam na suwaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super ,że z nami będziesz:-) co do mleczka,to pewnie mały będzie się musiał przyzwyczaić,skontaktuj się z lekarzem,a z tego,co ja wiem,to pierwsza zasada-odstawiaj go od piersi stopniowo-czyli np.jedno karmienie zastąp mlekiem modyfikowanym,nast.dnia dwa itd.no i nie wolno zmieniać co chwilkę mieszanki mlecznej,-pogadaj z lekarzem,na pewno któreś mleczko dzieciątko zaakceptuje-a jest ich na naszym rynku mnóstwo-wybór duży.Mój synek tez dużo gada po swojemu,próbuje naśladować tez mnie jak mówię podniesionym głosem-komicznie to wyglądacześć Dziewczęta
Ja sobie tak Was poczytuję tylko ale od dziś postanawiam czynnie brać udział w forum.
Jestem mamą Kuby. Karmię jeszcze piersią ale powoli chciałabym przejść na mleczko sztuczne. Narazie dałam Młodemu dwa razy różne, no i po pierwszym wymiotował, po drugim miał biegunkę. Także muszę się skontaktować z pediatrą.
Kuba najbardziej na świecie uwielbia skakać i się kąpać wstaje już przy meblach i wspina się po moich nogach i czasem się puści na kilka sekund i stoi sam,
cały czas coś sobie gada po swojemu, chociaż już niektóre przedmioty ponazywał.
Dajecie już swoim Dzieciakom całe jajko lub jajecznicę??
Ty to dopiero masz podwójne szczęście i możliwość obserwacji jak się maluchy rozwijają i ubaw niezły pewnie czasami,ale też podwójne obowiązki i wydatki-podziwiam mamy bliźniaków-często się zastanawiałam jak wstawałam w nocy do synka,jak ja bym dała radę,gdybym miała bliźniaki?-jak bym dała radę wyjść z nimi na spacer-bo trzeba ubrać itd.-wielkie uznanie dla Ciebie,a ja tez sama jestem z bliźniąt mam brata bliźniaka,czasem mama mi opowiadała jak to było z nami-podwójne szczęście i podwójne obowiązki,ale dała radę:-) Teraz to jesteśmy na takim etapie,kiedy nasze dzieciaki coraz więcej potrafią i są bardzo przy tym pociesznea jeszcze elizzz pytałaś o jajako i jajecznicę,mój Michał jadł i jajko i jajecznicę na parze i ok. ale próbował tez jajecznicy takiej,którą smażyłam tradycyjnie na masełku dla starszych dzieci i też było okA u nas z umiejętności u agatki to na prośbe: klaskanie, przytulanie, taniec, naśladowanie różnych rzeczy, darek kompletnie nic nie potrafi tylko broić, on wszystko sam, oboje potrafią przejść już cały pokój czyli jakieś 4 metry.
Tak sie zastanawiam czy inne dzieci też tak broją, agatka jest wcieleniem dobra i harmoni, a diaboł nie potrafi chwile być w bezruchu, ma niesamowite pomysły o których bym nie pomyślała.
cześć Dziewczęta
Ja sobie tak Was poczytuję tylko ale od dziś postanawiam czynnie brać udział w forum.
Jestem mamą Kuby. Karmię jeszcze piersią ale powoli chciałabym przejść na mleczko sztuczne. Narazie dałam Młodemu dwa razy różne, no i po pierwszym wymiotował, po drugim miał biegunkę. Także muszę się skontaktować z pediatrą.
Kuba najbardziej na świecie uwielbia skakać i się kąpać wstaje już przy meblach i wspina się po moich nogach i czasem się puści na kilka sekund i stoi sam,
cały czas coś sobie gada po swojemu, chociaż już niektóre przedmioty ponazywał.
Dajecie już swoim Dzieciakom całe jajko lub jajecznicę??