reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Wiecie co,wyszłam z Michałkiem po południu na spacerek i zanim doszłam do bramy wyjazdowej-rozpadało się :( .Potem pojechałam na zakupy,w pobliskim miasteczku nigdzie nie znalazłam Miśkoptów,a mój Misiu tak je uwielbia,jutro musze pojechać do innego miateczka,bo pamiętam,że raz tam kupiłam.Wogóle nie ma takiego konkretnego sklepu w pobliżu,gdzie można by było kupić urozmaicone produkty dla dzieci i niemowląt-spożywcze,tylko tak w jednym jest to,w drugim tamto w innym coś tam jest,a jeszcze czegoś brakuje,w biedronce naszej-maleńki wybór.Dobrze by było gdyby ktoś o tym pomyslał-sklep ,w którym by można było kupić kaszki,obiadki,deserki ,różne mleka modyfikowane itd.
Tymczasem idę ,bo mały marudzi

reklama
Nie mam dzisiaj weny...
w ogóle jakaś taka przybita jestem...
Ale nic się nie stało, to jesień tak na mnie działa - szaro, buro i ponuro... do tego zimno, wietrznie i deszczowo...

Anne ja mam pod nosem Lidla (ktorego nie lubie) i dm - a tam jest szeroki wybor na szczescie az mam czasami dosc bo niewiadomo co wybrac...;))
Jutro wlasnie wybieram sie z Emisia na "grubsze zakupy" pieluchy, sloiczki kosmetyki itp...
Edytko
dobrze, ze mezus juz jest w domku pare dni pewnie bedzie "byle jaki";) i potem wroci do normy.
Kam no co ty...pogoda Cie przemogla? Niedaj sie kobitko;))
Zabeczko no to gratulacje na pierwszego zebolka :) i Ty tez sie nie daj zlemu humorkowi:)

Moja Emisia cos dzisiaj ma problem z zsanieciem...juz ja 2 razy kolysalam na rekach - czyzby "produkcja" nowej serii zabkow?...

Dziewczyny a co sie dzieje z Joasia??? Wiecie moze???

Żabko gratulujemy ząbka :-) Za dzień czy dwa będzie już go dobrze widać :-)
U nas też pierwsza przebiła się prawa dolna jedynka :-D

Monikasia no to mogą być kolejne ząbki... Nie dajcie się, walczcie :-)
Ja przy ząbkach też mam problem z uspaniem Małej. Widać, że jest zmęczona, ale nie może zasnąć :-(

A co z Asią to niestety nie wiem :-(
Ale też zauważyłam, że jej tu dawno nie było... :-(

DOBRANOC Kochane :-)
Kolorowych snów :-D

kurcze myslalam ze zdaze poodpowiadac ale musze leciec :/
ale udalo mi sie nadrobic!
wszystkim chorym dzieciaczkom i mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia zycze, wszystkiego najlepszego miesieczniaczkom, powodzenia remontujacym sie i porzadkujacym, gratuluje nowych zabkow i zycze poprawy zepsutym humorkom pogodowym :)

An swietne ciuszki, zwlaszcza kombinezon, nie widzialam jeszcze takiego - slodki! i te sukieneczki wydaja sie bardzo wygodne:tak:

u nas ok, na weselu bylo swietnie! mimo ze do 22 ale sie wybawilismy :D

może uda mi sie jutro zajrzec, tutaj zyje totalnie inaczej niz w domu, o 23 mama wola zebym poszla spac :D jak za licealnych czasow :D
zmykam, dobranoc!

Żabko wszystkiego naj... dla malucha niech zębale wychodzą bezboleśnie:tak::-)
U mnie nocka ok, tylko raz wstałam, ale jak się chodzi spać prawie o 24.00 to nie dziwne.
Wszystkiego naj... naj... dla miesięczniaków:-D

Anne mam do ciebie ogromną prośbę. Ojej już nie mam bo ty przeciez nie możesz odsłuchać nic z komputera:wściekła/y:

Witam :-)
Nocka minęła dobrze,spaliśmy słodko:tak:
Ale poranek przywitał nas deszczem i zimnem brrr:wściekła/y::-(
Ale się nie damy pogodzie i tak będziemy się cieszyć dniem-bo każdy dzien to dar:tak: przecież się obudziliśmy wszyscy,jesteśmy zdrowi-a to wielki dar,ktorego się nie docenia dopóki się go nie straci-o tym trzeba pamiętac zawsze,gdy dopada nas zły humor i zaczynamy narzekać,dlatego
Kalemeonku-rozchmurz się:-) już wystarczy,że niebo jest zachmurzone:tak: jesień musi być-taka kolej rzeczy,a pomyśl o tym,ze wkrótce będzie grudzien-"Mikołaj"-przezenty,pierwsze święta naszych dzidziusiów po tej stronie brzuszka:-Dczas leci szybko i choc przed nami jeszcze Święto Zmarłych i teraz bardziej o zniczach myślimy,niz o bąbkach i choinkach,to zanim sie obejrzymy,to sklepy będą lśnić świątecznymi światełkami-ale się rozmarzyłam:-D

agapko-a co mam odsłuchać? będę dziś szukała płytyki instalacyjnej,albo programu w internecie i może zainstaluję ten dźwięk w końcu

Kochane -miłego dnia wszystkim!:-)

Anne już sprawa nie ważna bo nawiązałam kontakt z osobą z zespołu, który śpiewa piosenkę przy której cały czas płaczę :D i już mam akordy
to jest piosenka Warto z tego linku co ci wczoraj podałam

reklama
I my sie witamy po weekendzie, tak szybko zlecial :-(
Moj maz teraz ma na rank tak wiec bedzie konczyl o 2 ciesze sie bo prawie przez miesiac siedzialam w domu sama!!
U nas nocka ok tylko pare razy misiu przebudzil sie , ale to zabki biedactwo !! Juz mamy dwie dolne jedynki :tak:jedna wyższa hihii
U nas tez pogoda beeee pada, ale tutaj taka wlasnie jest zima!
Gratulujemy wszystkim zabkow, miesięcznicy maluszkow!
Tygrynko fajnie ze sie pobawilas :)
Anne dla mnie tez Swieto Zmarlych bylo wazne, ale ja nie mam jak nawet isc na groby zmarlych!! Tak mi smutno z tego powodu.
No to buzi dla was wszystkich kochane !

Do góry