reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Wiecie co,wyszłam z Michałkiem po południu na spacerek i zanim doszłam do bramy wyjazdowej-rozpadało się :( .Potem pojechałam na zakupy,w pobliskim miasteczku nigdzie nie znalazłam Miśkoptów,a mój Misiu tak je uwielbia,jutro musze pojechać do innego miateczka,bo pamiętam,że raz tam kupiłam.Wogóle nie ma takiego konkretnego sklepu w pobliżu,gdzie można by było kupić urozmaicone produkty dla dzieci i niemowląt-spożywcze,tylko tak w jednym jest to,w drugim tamto w innym coś tam jest,a jeszcze czegoś brakuje,w biedronce naszej-maleńki wybór.Dobrze by było gdyby ktoś o tym pomyslał-sklep ,w którym by można było kupić kaszki,obiadki,deserki ,różne mleka modyfikowane itd.
Tymczasem idę ,bo mały marudzi

reklama
Nie mam dzisiaj weny...
w ogóle jakaś taka przybita jestem...
Ale nic się nie stało, to jesień tak na mnie działa - szaro, buro i ponuro... do tego zimno, wietrznie i deszczowo...

Anne ja mam pod nosem Lidla (ktorego nie lubie) i dm - a tam jest szeroki wybor na szczescie az mam czasami dosc bo niewiadomo co wybrac...;))
Jutro wlasnie wybieram sie z Emisia na "grubsze zakupy" pieluchy, sloiczki kosmetyki itp...
Edytko
dobrze, ze mezus juz jest w domku pare dni pewnie bedzie "byle jaki";) i potem wroci do normy.
Kam no co ty...pogoda Cie przemogla? Niedaj sie kobitko;))
Zabeczko no to gratulacje na pierwszego zebolka :) i Ty tez sie nie daj zlemu humorkowi:)

Moja Emisia cos dzisiaj ma problem z zsanieciem...juz ja 2 razy kolysalam na rekach - czyzby "produkcja" nowej serii zabkow?...

Dziewczyny a co sie dzieje z Joasia??? Wiecie moze???

Żabko gratulujemy ząbka :-) Za dzień czy dwa będzie już go dobrze widać :-)
U nas też pierwsza przebiła się prawa dolna jedynka :-D

Monikasia no to mogą być kolejne ząbki... Nie dajcie się, walczcie :-)
Ja przy ząbkach też mam problem z uspaniem Małej. Widać, że jest zmęczona, ale nie może zasnąć :-(

A co z Asią to niestety nie wiem :-(
Ale też zauważyłam, że jej tu dawno nie było... :-(

DOBRANOC Kochane :-)
Kolorowych snów :-D

kurcze myslalam ze zdaze poodpowiadac ale musze leciec :/
ale udalo mi sie nadrobic!
wszystkim chorym dzieciaczkom i mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia zycze, wszystkiego najlepszego miesieczniaczkom, powodzenia remontujacym sie i porzadkujacym, gratuluje nowych zabkow i zycze poprawy zepsutym humorkom pogodowym :)

An swietne ciuszki, zwlaszcza kombinezon, nie widzialam jeszcze takiego - slodki! i te sukieneczki wydaja sie bardzo wygodne:tak:

u nas ok, na weselu bylo swietnie! mimo ze do 22 ale sie wybawilismy :D

może uda mi sie jutro zajrzec, tutaj zyje totalnie inaczej niz w domu, o 23 mama wola zebym poszla spac :D jak za licealnych czasow :D
zmykam, dobranoc!

Żabko wszystkiego naj... dla malucha niech zębale wychodzą bezboleśnie:tak::-)
U mnie nocka ok, tylko raz wstałam, ale jak się chodzi spać prawie o 24.00 to nie dziwne.
Wszystkiego naj... naj... dla miesięczniaków:-D

Anne mam do ciebie ogromną prośbę. Ojej już nie mam bo ty przeciez nie możesz odsłuchać nic z komputera:wściekła/y:

Witam :-)
Nocka minęła dobrze,spaliśmy słodko:tak:
Ale poranek przywitał nas deszczem i zimnem brrr:wściekła/y::-(
Ale się nie damy pogodzie i tak będziemy się cieszyć dniem-bo każdy dzien to dar:tak: przecież się obudziliśmy wszyscy,jesteśmy zdrowi-a to wielki dar,ktorego się nie docenia dopóki się go nie straci-o tym trzeba pamiętac zawsze,gdy dopada nas zły humor i zaczynamy narzekać,dlatego
Kalemeonku-rozchmurz się:-) już wystarczy,że niebo jest zachmurzone:tak: jesień musi być-taka kolej rzeczy,a pomyśl o tym,ze wkrótce będzie grudzien-"Mikołaj"-przezenty,pierwsze święta naszych dzidziusiów po tej stronie brzuszka:-Dczas leci szybko i choc przed nami jeszcze Święto Zmarłych i teraz bardziej o zniczach myślimy,niz o bąbkach i choinkach,to zanim sie obejrzymy,to sklepy będą lśnić świątecznymi światełkami-ale się rozmarzyłam:-D

agapko-a co mam odsłuchać? będę dziś szukała płytyki instalacyjnej,albo programu w internecie i może zainstaluję ten dźwięk w końcu

Kochane -miłego dnia wszystkim!:-)

Anne już sprawa nie ważna bo nawiązałam kontakt z osobą z zespołu, który śpiewa piosenkę przy której cały czas płaczę :D i już mam akordy
to jest piosenka Warto z tego linku co ci wczoraj podałam

reklama
I my sie witamy po weekendzie, tak szybko zlecial :-(
Moj maz teraz ma na rank tak wiec bedzie konczyl o 2 ciesze sie bo prawie przez miesiac siedzialam w domu sama!!
U nas nocka ok tylko pare razy misiu przebudzil sie , ale to zabki biedactwo !! Juz mamy dwie dolne jedynki :tak:jedna wyższa hihii
U nas tez pogoda beeee pada, ale tutaj taka wlasnie jest zima!
Gratulujemy wszystkim zabkow, miesięcznicy maluszkow!
Tygrynko fajnie ze sie pobawilas :)
Anne dla mnie tez Swieto Zmarlych bylo wazne, ale ja nie mam jak nawet isc na groby zmarlych!! Tak mi smutno z tego powodu.
No to buzi dla was wszystkich kochane !

Do góry